TRACTORISTUL LAZAR

tractir

Retorica Neamului Prost!

Tractoristul Lazăr moare greu , dar mai ales urât!fox

Epopeea „morții” profesionale a tractoristului Lazăr devine una penibilo-comică. Deci „Bască” nu numai că l-a apăsat pe Iohannis pe coșul de ouă cu rezoluția de neîncepere a urmăririi penale,pentru a fi sigur că este numit procuror general, dar în timp ce Doktorița Kodruța îi înscena lui Tiberiu Nițu un dosar, pentru a-l da jos din funcție și a-i face lui loc, Traktoristul îi ciordea lui Nițu și proiectul de management!?

Cât de proști, penibili și lipsiți de imaginație sunt hahalerele astea, dacă nici ăsta nu a fost în stare să pună 10 inepții pe o hârtie și să îi zică proiect de management?! Oricum, ei fiind mână în mână, nu se uita nici dreaq la maculatura scrisă acolo.

Observați că la triștii ăștia penibili plagiatul este opera vieții lor? Adică Zeița își plagiază lucrarea de doctorat, Bască ăsta planul de însămânțare, iar șefu', adică „Neamțu' Corect al Sufletului”, încerca să ne convingă că el știe chiar și "De ce e întuneric noaptea?” și că ăștia sunt competenții neamului în ale justiției și dreptății!

Dincolo de această mizerie eu mă întreb cum pot trăi „ghiorlăitorii” ăștia de ziceri nespuse, care dau lumină prin arogante axiome poporului, precum Liiceanu, Pleșu, CTP, Cartianu și care dreaq or mai fi, când văd ce „Joarțe analfabete” au pupat în dosurile lătărețe ani întregi, încercând să convingă prostimea că asta e competența!?

Cum puteți frate să trăiți în continuare cu gustul pestilențial pe care vi-l lăsă acum în gură mizeriile astea? Cum puteți supraviețui după ce ani întregi ați fost cu spurcăciunea în gură încercând să convingeți poporul că „golăneala” adusă de Băsescu și perpetuată de Klaus e de fapt competență?

Unde ești Orbane să ne spui că ești onorat că îți poți demonstra nevinovăția în fața ăstora?

Unde sunteți bă triștilor USR-iști, care ne tot spuneți că „omoară” Ciuma Roșie justiția?

Niște demisii ceva? Onoare? Cenușă în cap? Măcar „clasicul” „Onorată instanță, am fost un dobitoc?” Nu? Atunci bine și succes în mințitul la români naivi, proști și prostiți de ifosele voastre.

Gogu Orlando

Featured

TOPEASCA NATIUNII

Observ că SOCIETATEA CIVILĂ s-a „întărit ” în ultimii ani cu două dudui grozave, care își „iau fața” una alteia în lupta corp-la-corp cu CIUMA ROȘIE, deși, trebuie să spunem pentru rigoare, că una dintre ele a fost o CIUMĂ ROȘIE temporară pentru aproape un an, în 2013...