TIRIBOMBA EUROPEI

hfhdhjj

Sper că toți naivii care sunt mari microbiști de fotbal sunt conștienți că eu am tot scris mereu despre catastrofa numită Edy Iordănescu, despre cacastrofica Națională a l ui Edy” , „copilul” care a fost umflat cu pompa de bicicletă de acele tembeliziuni românești care au fraudat sume de bani imense, pe care le-au dat ca șpagă Clanului Generalilor ca să primească o felie cât mai mare de tort. La fel cum am scris și tot susțin că Burleanu și Stoichiță sunt doi interlopi de joasă speță puși acolo de Clanul Generalilor prin intermediul fostului premier care era mânuit ca la „Teatrul Țăndărică” tot de același clan format sub pulpanul bețivanului Petrov.

Toate vi le-am spus, dar voi ori nu sunteți atenți, ori nu vă vine să credeți, ori sunteți prea bolnavi de acest sport ca să nu vreți să acceptați că sunteți luați de naivi (ca să mă exprim blând și cu eleganță) așa , în gloată.

Bă, Clanul Generalilor se bazează numai pe niște jeguri pe care ei le pot șantaja sau pe care le-au transformat în unelte de prăduială. Evident, cu ajutorul javrelor bolnave de jigăraie din televiziunile care transmit și canale de sport și care ar trebui să împart tortul ornat cu lovele verzi pe glazură.

Absolut tot ce ține de Națională lui Edy – vedeți, nu se spune „ Naționala României” , că le este și lor jenă de valoare acestei adunături de golănași plătiți regește de niște interlopi deveniți mari oameni de afaceri care sunt făcute cu iubirea lui Dumnezeu – pentru ca astfel să îi poate vinde cu doi euro profit la piața de sclaveți din fotbal de pe planetă. O întreagă industrie trăiește și se dezvoltă fotbal, de la mahării din UEFA sau FIFA și până la acela de a cară mingile și echipamentul de autocar și până în vestiar sau pe teren.

Pătimașii nu prea bagă de seama asta, că sunt mânați de două crezuri: „suntem cei mai tari din lume” și „ i avem pe toți la buzunarul mic pentru cele de perete de la nădragi” și „George Simion este cel mai mare politician. român!" În rest, facem pe dracu în patru și plătim bilete să-i ...în cur ajăm pe „băieții” din Naționala lui Edy, căreia toți „specialiștii” îi prevăd un mare viitor...

Păi dacă nu luăm doar după Gică Hagi care spune că v om fi ce am fost și chiar mai mult decât atât, săracu face asta doar pentru tânărul său fiu pe care ar dori - cum este și firesc - să urce pe culmile gloriei precum a făcut. . și el în tinerețe. Adevărul este că cei din „ Echipa de aur” nu sunt de loc iubiți de grangurii mafioți de azi din FRF, ba chiar nu știu cum să scape de gura lor pentru că ați spus lucruri pe nume, pentru că au mâncat când au fost mici fotbal. . cu pâine goală în loc de tartine puse de mama în ghiozdan. Prin urmare au văzut și au înțeles că totul e moșmandă, că este circ cu pâine, nu fotbal pe pâine. Ei știu că se fac trucuri, că se împart bani negri scoși din chiloți murdari, iar cine este adus la Naționala lui Edy nu sunt nici măcar cei mai buni și mai în formă jucători. În primul rând pentru că altele sunt criteriile de selecție și ei sunt observați de la juniori dacă sunt în stare să fie bara-bara cu președinți de club, cu antrenori, să asculte orbește de „Mister” când ăla la zice „azi pierdem băieți” . Lor – de când sunt cruzi și cu caș la gura, li se dau bani cu lopata, iar la 18-19 ani cumpără mașini care au sub capotă o herghelie de ca și un preț de o sută de mii de parai și se dau fițoși. prin cluburi de manele unde rup inima cadaoalelor. care stau la agățat purii cu cașcaval în buzunare și pe sculă. Tatuați ca maimuțele trăitoare în junglă în triburi care vânează cu arcul cu săgeți din așchii de piatră, lumea „mondenă” de azi - întreținură de alți sclaveți profitori precum este gângâitul ăla de Cristi Brancu ce trăiește bine mersi din poalele ridicate în timp ce el ține. . lumânarea - acești tineri inculți care au lăsat școala înainte de a o începe, înainte să învețe să scrie și să vorbească, sunt de fapt uneltele mafioților de la FRF ca să stoarcă bani din buzunarele goale ale românilor infestați cu microbul fotbalului.

Vă spun de multă vreme – de când a ajuns Edy „selecționerul” echipei naționale a României - că este o nulitate mereu încruntată cu  înțelepciune debordantă, dar care are nefericirea să viețuiască într-o perioadă când pe lume trăiesc o droaie de proști care nu-l pot cunoaște și nu-l pot înțelege pe dânsul...

Adus deasupra mulțimii de tac-su care a avut niște merite în tinerețea sa, care astăzi nu mai sunt valabile, „domnul general  fotbal deși niciodată nu a excelat în nimic „puiul lui Puiu” dă din aripioare crezând că va putea zbura vreodată!. Și prin Propagandă plătită la greu cu bani murdari sa creat o falsă iluzie că această adunătură de golani ar putea însemna ceva care să dea o mică speranță iubitorilor de fotbal! Hoha! Aiurea! Fals și uz de fals.

Eu știu și vă spun că vom fi amarnic făcuți de rușine, că vom fi măciucă de bătaie a Jntregii Europe pe care Burleanu o sărută în adâncurile ei ascunse de buca de Vest și cea de Est, ca să ajungă precum Iohannis un mare nimic, care să-l salveze de pedeapsa ce va urma.

Pregătire ca să se pregătească, cu o țară mai mică decât un județ de al nostru, cu amatori care să joace fotbal de distracție, cu DETERMINARE, pe care Națională a lui Edy nu o are pentru că le-a intrat în cap că sunt vedete. și că NOI. nu îi merităm. Căcănarul, ăla de Nicușor Stanciu are ifose și se supără pe publicul care i-a huiduit. Pe bune, mă Coiță?

Norocul nostru cel mare ce ne-a rămas este că toată lumea civilizată ȘTIE că pe noi, pe România, ne-a asociat la Campionatul European  drept Național l ui Edy , nu echipa națională a României, așa că rușinea va fi puțin diminuată.

Ianis Hagi nu este folosit la maximum și nu este lăsat să crească în valoare pentru că este fiul lui Gică Hagi, care le spune lucruri pe nume. Intenționat este introdus de gura lumii în ultimele minute, când doar hazardul poate face să facă un gol în timpul rămas. Este complot pe față și sunt mereu folosite câteva loaze care sunt umflate artificial cu pompa de bicicletă.

Dar mai avem o șansă: să fie Edy atât de diabolic cu staff-ul său să fi jucat amicale în fals ca să nu atragă atenția adversarilor, și la Campionatul European să explodeze ca o bombă cu ghidare și să distrugă orice armată nu stă în cale. . Prin urmare, va fi surpriză să vă bată toți din grupă și să  ne calificăm mai departe pentru ca în final să câștigăm Cupa și să iasă românii în stradă...

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <