TIME OUT! ''Pase, pase, gol, sau ..... pase, pase, pase''?

fhsghju

Cumva trebuie sa ne resetam si sa avem o alta abordare, spre actiune, spre ceva concret.

Vom asculta cu atentie acest live. Si vom comenta toate informatiile importante din el! Atat. Toata lumea! Daca ne prefacem ca ne pasa dar nu facem decat sa comentam la infinit, nu ajungem nicaieri! 

De maine pana joi dimineata, 30 ianuarie, oprim toate postarile. De ce? Pentru ca suntem rau de tot in groapa !! Da' rau, nu gluma. Si nu ne salveaza nimeni! Noi trebuie sa ne salvam singuri, pe noi insine!

Oprim postarile ca sa gandim! Sa invatam sa gandim singuri! Sa invatam sa ascultam pe cel de langa noi si sa gasim solutii impreuna.

Ce facem in aceste cinci zile? Ohoho cate avem de facut. Recuperam ce trebuia sa facem de mult...

 In primul rand il ascultam cu atentie mesajul de mai jos. Oare ce-o fi vrut sa spuna? Apoi discutam. Apoi ne gandim ce sa facem cu grupul de susținători. Avem sau nu obiectiv de grup? Si care ar fi acela?

Asta facem oameni buni. Luam o pauza de la tot zgomotul de fond, de la toate mizeriile care vin in valuri peste noi si ne obliga mintea sa le proceseze, ca într-un malaxor stricat... Special ca sa nu avem timp sa gandim! Special ca sa nu avem timp sa judecam! Special ca sa nu cautam solutii! Special ca sa nu facem nimic, sa ne acceptam propria distrugere prin lipsa actiunii!!!

Dar noi suntem mai destepti si nu le facem jocul!

Vreti maculatura recirculata de sute de ori? - Gasiti pe mii de alte pagini! Nu vad de ce am aduce-o si aici.

Vreti vesti proaste? - Gasiti pe sute de alte pagini! Vreti bataie de joc si umilinte? - La fel, pe aceleasi pagini!

Putem schimba cu ceva procesand la infinit in malaxorul aceleasi nenorociri si mizerii???? NU !!!! Asta se si doreste, sa ajungem legume si sa nu mai reactionam!

Albert Einstein''Nu te astepta la rezultate diferite daca nu schimbi nimic'' sau ''Definitia nebuniei: sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti la rezultate diferite”.

Dar putem face altceva! Ceva destept. Sa ne oprim o clipa, sa gandim o vreme si sa vedem incotro mergem. Si asta ne va ajuta infinit mai mult decat intoxicandu-ne ce aceleasi mizerii interminabile, asupra carora nu avem nici o putere in a le schimba.

Deci, ce ne spune Liviu Plesoianu? Face o caracterizare foarte buna a societatii noastre. Ne spune  care este solutia si ce va face dansul in viitor. Vorbeste de masa critica. Oare ce e aia? Noi ce facem? Vrem sa facem parte din masa critica sau asteptam sa ne pice din cer? Numai ploaia pica din cer... Ce facem cu grupul? Ce facem cu tara?

Stop joc 5 zile!

Ileana Adriana Postolache

https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/videos/184108566034338/?t=15

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?