TIGANIA DIN IASUL BULIBASEI CHIRICA

targ

Ne vin la redacție tot mai multe mesaje care exprimă indignarea și sila ieșenilor față de modul cum a înțeles șuțul bulibașă Mihai Chirica să pregătească și să cinstească în an de Centenar sărbătorile de iarnă.

Asta dovedește cu prisosință puținătatea minții sale – invers proporțională cu grosimea șoriciului gros și tuciuriu ca o talpă de cizmă rusească – dragostea și „stima” ce o nutrește minoritarul ajuns dintr-o prostie a baronului Liviu Dragnea să-l înlocuiască pe mârlanul cu ștaif, Ghiță Nichita.

Un ticălos fără scrupule, un inept atehnic și plin de sine acest Mișu Bulibașă! O jigodie, un șutitor veșnic de fonduri europene și fonduri publice ale contribuitorilor trăitori în Iași!

Jigodia s-a răzbunat pe ieșeni și din simplul motiv că „guvernul” Dăncilă chipurile și Liviu Dragnea îi tot pun talpă după ce l-au ejectat ca o cotârlă turbată care mușca pe furiș orice trecător care simpatizează cu coaliția de guvernare.

Bulibașa Iașului a vrut să arate în ce hal fără de hal l-a adus pe el Dragnea și Dăncilă, a vrut să sădească ura ieșenilor față de adversarii săi politici, dar tot ce a reușit să facă țiganul a sădit o ură năprasnică a majorității locuitorilor din Iași asupra sa și a țucălarilor săi barmani și ospătari pe la crâșmele pe care le deține sub acoperire prin interpuși și a țuțerilor mafioți din zona imobiliară care sunt azi stăpânii vizibili ai Iașului, ce fac ce vor într-o devălmășie fără ca cineva săi deranjeze!

La aceste sărbători de iarnă ce le întâmpinăm curând, orașul se prezintă execrabil, putem spune că sunt cele mai jalnice pregătiri și pavoazări ale orașului, chiar din buricul târgului și până la cartiere,:

Copoul, Piața Unirii, Pietonalul, Independenței, Anastasie Panu, str. Palat, Podu Roș, Socola, Păcurariul etc. sunt jalnice în ce privește iluminatul decorativ, arată la fel ca orice noapte obișnuită din martie, aprilie 1996! iasi

Hoțul și pungașul bulibașă a Iașului s-a urcat în cârca lui Iulian Dascălu zis și Iulică năMall,  care este și Primarul Privat al orașului și a pus „de hoha” o cupolă luminoasă de 100 de euro bucata la intrarea pe Pietonal, sferă dată și aia din milă de Tata Mall, după cum arată identic și sfera de la Mall Tudor. Cu siguranță că șuțul Chirica a decontat-o cu câteva mii de parai și el la Primărie!

piet

Jigodia „face economie”, este în „austeritate” chipurile, iar puținii bani pe care îi mai are în buget îi ține pentru sine și ciracii lui care iau parandărăt de la morții din cimitire până la orice om care plătește staborului taxă de protecție fără să își dea seama de asta!

În acest timp, ieșenii umiliți văd la televizor minunâții care se petrec de sărbători în capitală, dar și la Cluj, Timișoara, Brașov, Craiova și orășele mici sau chiar comune din Ardeal, unde edilii au făcut sacrificii poate în timpul anului, dar care să le dea posibilitatea să facă localitățile lor de vis în an de Centenar pe timpul lunii decembrie!

Iașul este o șatră mare ajunsă pe mâna unui țigan negru în cerul gurii, condus de el și Staborul lui în bătaie de joc și cu ură de venetic față de ieșeni.

Spre uimirea voastră iată doar un mic exemplu cum înțeleg alți edili cu suflet curat de români să facă localitatea lor: comuna Cristian – jud. Brașov.

brasov

Pe cheltuiala Primăriei, au amenajat (închiriat) un patinoar artificial în centrul de comună unde funcționează și Orașul Copiilor și piața de Crăciun.

crist

Iașul? Iașul este o cloacă împuțită lăsat la mâna lui Dacălu la Palas Mall și o caricatură de pavoazare de iarnă. Auzi la alte mari orașe din România despre ghirlande de milioane de leduri, vezi că diferența dintre Vestul opulent la care jinduiam în primii ani după revoluție s-a estompat, practic nu mai există, doar la Iași acest ticălos negru la față și în cerul gurii ne mușcă încă de buci pe furiș...

Ek este lăsat încă în libertate de Mafia din Justiție, de complicii săi din Poliție, din DNA Iași, este protejat de mafia imobiliară a cărui Cap a ajuns, dar cu ajutorul Bunului Dumnezeu, jigodia va plăti curând pentru toate umilințele la care ne-a supus încă de pe timpul când fura bani grei ca țuțer al lui Nichita, de când era #CelmaiAtehnicDirectorTehnic din Europa, iar mai apoi Vițe(l)primar al Iașului.

Vei plăti jigodie, tu și toți apropiații tăi!

PIRAHNA DE CACAINA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags