TICALOSILOR! SPUNETI CA „V-ATI FACUT DOAR DATORIA”!

bhxhsfff

„Zapând” TELEGRAMU-ul, unde am contact cu comunitatea ucrainenilor refugiați la Iași – unii cu probleme esențiale de viață, legate de sănătate – am văzut o postare ce mi-a atras atenția și m-a umplut de furie.

Știam că în comunitatea ucrainenilor stabiliți în refugiu la Iașim exista o amplă dezbatere asupra statutului lor de călători în mijloacele de transport public. Întâmplarea face să cunosc pe cineva din această comunitate. Știu despre ei că „unii” PRIMESC „APROAPE” LUNAR – cu dese întârzieri – pensia sau îndemnizația stabilită de statul ucrainean, care la un pensionar cu studii superioare, nu este decât de 300 de euro/lună. Cu acești bani, ei trebuie să se întrețină în România, iar unii familiști au închiriat un apartament, pentru că au un statut și un standard de viață care nu acceptă traiul în comun, „otova”, în Centrele puse la dispoziția lor de Primărie...

Majoritatea celor în vârstă depind de medicamente luate zi de zi, începute cu ani în urmă. Nu este încă reglementat statutul lor în raport cu medici de familie, cu facilități asupra rețetelor compensate, etc. Nuu! Boii din conducerea României și Ucrainei se laudă cu ajutoare în praștii și pietre de aruncat în ruși, în loc să contribuim financiar și umanitar la statutul refugiaților în România! Războiul a venit peste ei fără menajamente și fiecare refugiat a fugit din calea morții care încotro a putut și a reușit să scape. Majoritatea lor nu fuseseră niciodată în România, unul din motive era și acela că noi suntem țară UE, iar ei încă nu. Aduceți-vă aminte câte tertipuri încercam noi înainte de 2007 ca să punem piciorul dincolo de gardul ghimpat al țarcului!

Imediat ce a fost atacată Ucraina, mazetele din fruntea României – limbricii intestinali ai UE-NATO – aleși pe dracu de români în fruntea lor, au început să trâmbițeze și să scuipe foc pe nări întețind Propaganda ce a empatizat milioanele de români!  S-au repezit la granițe fără a mai sta pe gânduri și au făcut cu fapta ceea ce autoritățile se străduiau să facă cu gura, dar și cu limba lor băloasă către cururile globaliștilor șefi.

Au promis marea cu sarea, au bătut în piepturile de aramă coclită cu cărămizi aurite și trâmbițau în patru zări munca lor imensă în absorbția și ajutorul „dezinteresat” dat populației ucrainene nomade. Ce, mai, pur și simplu credeai că în scurt timp ne vom contopi cu Ucraina mai iute decât cu Moldova și tot ce este al nostru, va fi și al lor, dar nu și invers...

Baragladina Iașului – Bulibașa Mihai Chirica, precum și fratele său ideologic în jafuri și șmenuri care îi va face colegi de celulă,  Costeluș Alexe, Șuțul Șef al C.J. Iași – au mimat fotogenic bunătatea și bunăvoința exacerbată, ca să dea bine la Tv-urile ce se întreceau tovărășește ca să relateze rezultatele peste așteptări de absorbție a populației emigrate...

Trâmbițașii mercenari de la jegoasa presă locală, scotea pe bandă rulantă articole care cântau osanale Șuților din conducerea Iașului, acoperiți de câte o șleahtă de maimuțe păroase care formează „Consiliile Locale” și ridică mâna imitativ, la comandă.

Ce mai, UNANIMITATE totală!

Dar.... acești maimuțoi, acești troglodiți – altfel inepți și incapabili să gestioneze cu previziune orice fapt, orice eveniment declanșat aproape instantaneu și neprevăzut – nu sunt în stare să se replieze și să gândească cu propriul cap fără minte, niște consecințe ce ar urma unui fenomen declanșat inopinat.

Nimeni din „Admenstruația” Locală nu a gândit și la minime urmări care vor surveni în Iași când orașul va avea o infuzie bruscă de câteva sute, mii de oameni fără mijloace de subzistență, deși peste tot se băteau cu cărămida aurită în pieptul de aramă coclită că ei dețin controlul!

Un amic al meu a trimis în numele comunității ucrainenilor din Iași, un e-mail pe adresa Cabinetului Primar, un același e-mail la Compania de Transport Public Local, iar al treilea, la Direcția de ocrotiri sociale din subordinea primăriei.

El a întrebat aceste autorități în numele comunității ucrainenilor din Iași, care este statutul de călătorie al unui cetățean ucrainean aflat fără venituri sigure în Iași?   Mulți ieșeni cu care ei vorbiseră le-au spus să meargă fără frică unde au nevoie, că până nu se reglementează legal problema lor, NIMENI nu-i va sancționa, în virtutea omeniei proverbiale a românilor creștini ortodocși!

În același timp, acel e-mail ar fi trebuit să deschidă mintea celor din Administrație, ca să sesizeze în al 12-lea ceas problema arzătoare cu care se confruntă musafirii pe care i-ai băgat în casa ta cu brațele deschise! Vorba aia, „bine ați venit dragii noștri, când plecați?”

Ce poți cere unui șnapan ca al de Bulibașa Iașului, al cărui minte merge numai la șpăgi și la metode de inginerie financiară ca să-și umple cât mai mult buzunarele cu parandărăt, ca să-și plătească la timp mafioții ce-i are drept scutm din DNA, Poliție, SRI și Justiție?

Prompt, după doar 3 zile, Comunitatea ucraineană a primit la adresa ieșeanului ce a scris în numele lor, un răspuns din partea CTP Iași prin care ei răspund că „nu există reglementări legale în legătură cu gratuitatea transportului public local la Iași”. Prin urmare, indirect au spus că pe viitor, populația ucraineană prinsă fără bilet la Iași, va fi amendată conform legii în vigoare ca orice cetățean român în aceeași situație. Era de așteptat la un asemenea răspuns din partea CTP, unde conducerea este în totalitate – împreuna cu acel „Consiliu de Administrație” umplut cu reptile politice și care își „trage” premii de sute de mii de eurom efectiv din banii ieșenilor contribuabili, că doar aceste slugi ale lui Chirica înțeleg să cotizeze...

Al doilea răspuns la e-mailul trimis a venit firesc, de la Direcția de asistență socială, care se află tot în buzunarul Bulibașei și ei s-au spălat pe mâinile murdare de miere spunând că nu au competență, dar au trimis spre soluționare la cei „competenți”, recte Compania de Transport Public, ce se grăbise să răspundă că „nu există soluționări legale”.

De curând – ca să întărească poziția lor de forță și putere discreționară – haidamacii controlori de la CTP Iași, „mânați la luptă dreaptă” de însăși „onor” conducerea reptiliană, a sancționat un cetățean refugiat din Ucraina cu 50 de lei. Asta ca să le arate că ei sunt CTP Iași, iar cu ei nu merge cu miloaga sau cu sfidarea!

Acestea sunt scursurile umane ce trăiesc printre noi! Incompetenți, indolenți, trufași, nepăsători, incapabili să gestioneze corect o problemă umanitară! Nici măcar nu s-au gândit să supună atenției Consiliului Local ca să ia o Hotărâre de urgență într-o ședință extraordinară convocată măcar după acel e-mail primit la Cabinetul Primarului! Nu! Jegurile au gânduri de vacanță, au alte probleme, iar nepăsarea lor face victime în rândul unor oameni ajunși printre noi fără ca ei personal să aibă vreo vină. Niciun idiot din conducerea Iașului sau vreun GOLAN MARDEIAȘ din corpul de controlori ai CTP Iași nu-și poate închipui cum ar fi să fie vreo unul dintre ei în locul victimelor pe care ei le asupresc și le umilesc!

Dav-ar Bunul Dumnezeu pedeapsa pe care o meritați, jeguri ateiste ce sunteți!

P.S. în fotografie, aveți chitanța amenzii primită de cetățeanul ucrainean pentru că nu a avut bilet, precum și datele de identificare ale Golanului ce a lins bombeul lui „dom director”.

hxgsdhh

GIGI PETROVAN

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags