TICALOSII !

jfdhdfghfg

Nu mă uit la televizor la emisiuni despre politică. Scriu de 20 de ani eseuri politice, am citit mult, am înțeles multe, dar gata! Sunt sastisit și îmi este greață. Mi-e greață să-i aud, mi-e greață să îi văd, mi-e greață de ticăloșia umană. Da, sunt mai răi ca naziștii lui Mengele.

Să ne înțelegem de la început: cred în Plandemie, cu tot ce înseamnă asta. Consider că a fost provocată de mâna omului și că este o armă mondială să terorizeze și să subjuge omenirea. E în contextul globalizării.

România are de doi ani o guvernare „pro-globalizare”, impusă prin forță de ocultă, cu ajutorul sasului filonazist Johannis. A beneficiat de puterea guvernanților UE, de aceeași teapă cu el, l-au susținut, iar aici, la noi, acasă, sasul are unelte perfide, ticăloși aidoma lui, precum Helvig, sau generalul Lucian Pahonțu. Nu mai este Coldea, dar este Pahonțu. Cândva, vor trebui executați în același lot cu Coldea, Kovesi, Monica Macoveii, Băsescu și cine va mai fi pus pe această listă. Fără de asta, România nu mai poate fi o țară strămoșească, așa cum generația noastră a primit-o de la părinții și bunicii care au vărsat mult sânge în războaie. Ăștia sunt iude. Sunt criminali cu gulere albe, care comandă cu sânge rece uciderea lentă a poporului român transformat în populație. Îmi pare rău că nu mai sunt tânăr să mai țin o armă în mână, dar sunt mulți bărbați care au ales cariera armelor din convingerea că își apără Țara și neamul...

Clasa politică a degenerat, de la Băsescu încoace, galopant. Pur și simplu nu mai ești în stare să numeri pe degete câteva persoane în care poți să ai încredere că vor binele acestui popor, mai mult decât SĂ FURE cu autobasculanta, cu trenul, cu TIR-ul, sume imense de bani din avuția românilor. Am ajuns săraci, am ajuns o populație de pribegi prin lumea largă, ne-au modificat genele noastre de luptători dârzi pe aceste plaiuri. Ne-au scos în schimb la iveală tot ce este mai rău în rasa umană, toate laturile negative, tot ce Bunul Dumnezeu ne-a învățat din moși strămoși, să nu facem și să nu fim.

Am ajuns un popor de nemernici, de lași, de fricoși, de pupincuriști, de cârcotași, de fugari în Europa și nu numai... În loc să impunem noi clasei politice cum să fie, cum să se comporte, în loc să impunem să fie scoși din mulțime cei mai buni și mai bravi dintre noi, ca să ne conducă, să ne reprezinte, am acceptat ca iudele să impună aceste scursuri ce ne scuipă pe obraz în continuu, la tot pasul („pas cu pas”), iar noi, mimăm timid că nu suntem de acord. Nu mai avem ce face, mai jos de atât nu mai putem accepta să cădem, suntem ajunși la fundul prăpastiei, iar acum, cu ultimele puteri, trebuie să ne zgrepțănăm încet-încet să urcăm peretele! Ne agățăm cu unghiile zdrelite și sângerânde de orice colț de stâncă, de orice rădăcină de jnepeni, ne zdrelim coatele și genunchii, unii vor cădea în hău și vor pieri, dar pieirea este inevitabilă în halul în care suntem ajunși...

Mă uit la fețele lor pe la „talk-show”-uri, le turuie gura ca și cum totul este o normalitate, ei sunt Elita, ei impun direcții de urmat, se ceartă pe principii idioate, se scuipă, se jignesc, dar în tot acest circ sunt „moderați”, „mediați” de alte năpârci, chiar inculte și agramate pe la televiziuni, ei se erijează în jurnaliști, în „analiști politici”, în „specialiști” pe diverse domenii, bat apa în piuă ca să se audă vorbind și nu ne spun nimic nou, nimic care noi să nu știm, dar ei „luptă” politic pentru binele nostru...

Băăăă! Futu-vă neamurile voastre lângă potecă, fire-ați ai dracului de nemernici, jigodiilor, viermilor, hienelor care sunteți voi! O nouă revoluție, cu ce prinde omul în mână trebuie acum declanșată, nu mai avem nimic de pierdut, o furie națională trebuie să scoată în stradă în toată țara toată populația, cu cățel, cu purcel, cu ologi, cu bolnavi de ftizie, tineri sau bătrâni, numai asta ne mai poate salva! Jos cu jigodiile! Gata cu umilința! Schimbăm radical toată clasa politică! Cine nu a dovedit că este patriot și iubește acest popor, cine nu vrea ca România să se mai numească România, POPORUL ROMÂN îi condamnă la moarte! Indiferent ce ești, pe ce scară ești, dacă ai contribuit închizând ochii la distrugerea acestei națiuni, pierzi tot, și împungi fuga și tu în lume astupând găurile de șarpe pe unde le vei găsi. Poporul român trebuie să dăinuie!

Ne copleșesc azi cu tot felul de cifre apocaliptice despre explozia cu covid, cracul al patrulea... Câți craci va mai avea caracatița asta, hydra asta miriapodă, nimeni „nu știe”, dar se întrevede că este pe termen foarte lung.

Aceste jivine care ne conduc – clasa politică, sistemul medical, sistemul de forță – toți sunt complici! Bă procurorilor, bă judecătorilor, bă securiștilor din serviciile de informații (interne sau externe), bă jandarmii lui dumnezeu, voi nu sunteți fii cu rădăcinile în acest popor? Voi v-ați ajuns, aveți privilegii, salarii grase cu care vă plătesc, aveți pe îndestulate ce doriți, vile la mare, vile la munte, trimiteți progeniturile la școli bune afară, aveți mașini luxoase, haine „dă firmă”, haliți cu două guri, sunteți sănătoși până la moarte, sau aveți circuite separate la sănătate, că altfel nimeni nu înțelege cum puteți fi atât de jigodii încât să-i apărați și să le luați partea câinilor din conducerea țării?!

În oricare stat mafiile fură, dar totuși instituțiile de forță și sistemul judiciar mai ține în frâu asta, la noi e jaf organizat, pe față! De la Johannis, Pahonțu, Helvig, Primul ministru și celelalte jigodii cu funcții de conducere în stat, toți sunt dușmanii îmbuibați ai poporului român! Noii ciocoi!

 Fără un război civil, unde nu mai ții cont că „domnul colonel, maior, sau plutonier” îți este neam, unde revolta ta de om e mai puternică decât rușinea sau dragostea firească pentru o rudă, până atunci, Dumnezeu nu își întoarce fața la noi. Ni se iau toate! Capii BOR au pactizat cu reptilele politice și le fac jocul. Se aruncă vina pe populația proastă, idioată și încăpăținată care NU VREA să se vaxineze în ritmul în care le place lor, ca să fie lăudați de domnii ce îi țin pe ei pe funcții și îi lasă să mai muște dintr-o bucată de carne pe care le-o aruncă sub masă...

Populația este vinovată!

Păi măi jivine ticăloase... Este o rezistență tacită cu prețul unor vieți – dar infinit mai puține decât transmiteți voi apocaliptic – la felul vostru nemernic de a gestiona țara, de a fura enorm, de a ne sfida, este și o dorință să vă luați șuturi în cur până vă rup oasele stăpânii voștri. Ați adus poporul în halul de teamă să-și spună necazurile, să-și ceară drepturile, dar așa a crezut și Ceaușescu...

O vară întreagă v-a durut la pălărie de Plandemie, dar voalat ne transmiteați că va veni valul 4. Ați continuat să furați și nu ați întreprins absolut nimic, dând vina unul pe altul. Ba că nu sunt bani să puneți prize noi, ba că vor veni de la șefii voștri bani pentru asta!

Cepoi, Costel Alexe, Mihai Chirica, jigodiilor! Ați sabotat Spitalul modular de la Lețcani politic, că era construit în timpul Ciumei Roșii, de Maricel Popa, altul de teapa voastră, care fură la fel ca voi, dar trebuia să faceți capital politic, să vă justificați puciul parlamentar!

Dacă el a fost ticălos, dacă el și PSD au furat și umflat prețurile și au cheltuit 13 milioane de euro pe spital, voi de ce nu ați rezolvat să funcționeze ireproșabil? Un glonț în ceafă ar fi o moarte prea ușoară pentru voi și șefii voștri de la București! Indiferent de nume sau de funcție!

Nu mai aveți paturi la ATI? Nu mai sunt resurse de oxigen? Javrelor! O vară întreagă – cât v-ați făcut vacanțele de vis – ați lăsat populația fără nicio frică, ba chiar îndemnând-o parcă la dezmăț. Festivaluri, vacanțe la mare, meciuri cu stadioane pline, toate astea doar ca să vi se umple vouă buzunarele. Acum acuzați populația? ACUM INTRODUCEȚI LEGI CU RESTICȚII ABSURDE? Jigodiilor, voi trebuie să muriți în chinuri, linșați sau lapidați de populație. Așa este drept!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?