TICALOSIE IMBECILA „A LA FRANCE”

jmfjhfhgh

Îmi pare rău pentru amicii mei francezi, dar Franța a fost păcălită și vândută, laolaltă cu drepturile și libertățile individuale ale lor (și, prin export de legislație, ale italienilor și ale celorlalți europeni, presați de “modelul” pașaportului sanitar francez, introdus în 6 august 2021), pentru un pumn de galbeni și pentru niște privilegii. Scenariul este fix cel din filmul – șoc, de pe Netflix - Don’t look up*.

Ieri, în ziua de Crăciun, au fost peste 94 de mii(!) de infectări, recordul pandemiei în Franța. Media săptămânii anterioare este de 64 de mii pe zi. Peste 16 mii de persoane sunt internate (deci, nu sunt cazuri “ușoare” ale bolii), peste 3200 fiind la ATI (deci sunt cazuri foarte grave). Într-o singură zi, au trecut într-o lume mai bună 169 de inși.

Într-o țară cu peste 83% acoperire vakseenală și cu peste 20 de milioane de inși injectați cu doza a treia, narațiunea cu pandemia ne-vakseenaților, nu mai ține, chit că toată mass-media plătită din bani publici și mai tot establishmentul politic, continuă să preseze pentru vakseenare, ca “singura soluție” pentru oprirea pandemiei. Știți voi: ca în definiția nebuniei la Einstein, continuă să faci același lucru de zeci de ori, sperând ca rezultatul să fie altul, și vei demonstra că ești nebun. Și prost pe de-asupra. 

Culmea sarcasmului este că Jean Castex,hgfdgh premierul francez, susține pe față reducerea perioadei de “protecție” a dozelor care vin în valuri la trei luni - ne-efectuarea dozei a patra, a cincea, a șasea, a enșpea, îi va lăsa pe francezi, inclusiv pe cei mândri de ei pentru gestul progresist măreț de a se vakseena, fără pass sanitaire, deci fără drepturi și libertăți.

Bonus pentru entuziaștii vakseenării: dacă dozele de până acum au fost gratis**, testele pe care trebuie să le facă toată lumea sunt pe cont propriu în Franța, începând din octombrie 2021.

Este timpul reflecției și al trezirii. Pentru toți europenii.

De vreme ce nu a oprit răspândirea molimei, ci chiar a amplificat-o, trebuie să știm la ce a fost bună vakseenarea. Exceptând un biznis de 50 de miliarde de euro pentru Bigpharma și un conflict de interese cât casa al Ursulei von der Leyen, numa’ bun de acoperit prin cenzura raw-comunistă a presei oficiale și a paginilor de socializare, nu se vede nicio utilitate. Boala și fatalitatea ar fi fost la fel, sau chiar mai reduse, prin imunizare naturală.

Pe de altă parte, de ce AEM nu oprește experimentul și nu ridică autorizația condiționată de comercializare a serurilor minunate ale celor 4 corporații “sfinte” (cu care toți medicii/influenceri și tehnocrații europeni se află în raporturi de sponsorizare curentă), așa cum impune Regulamentul (UE) 2021/953?

În plus, exceptând enormul câștig în capacitatea statului (deja totalitar) de a controla și supraveghea indivizii, în stilul minunat al chinezilor și al ratingului lor de cetățean ce a fost, care mai este utilitatea certificatului digital? Observăm din avion că spitalele sunt pline și - culmea sarcasmului - personalul sanitar care nu s-a vakseenat este dat afară de la serviciu, lăsând goluri imense în sistemul sanitar, exact ăla care trebuia protejat prin mască și prin vakseenarea în masă a populației.

Uitând de exemplele istorice de totalitarism și refuzând să vadă discriminarea cât Turnul Eiffel a celor care nu vor să se lase violați sanitar cu doze de injecție obligatorie (dar care nu protejează și în plus, cauzează daune individuale și valuri pandemice), marea majoritate a populației franceze “imunizate” a fost mândră de întrecerea socialistă la injectare, și-a purtat cu încântare pecetea supușeniei (codul QR) și a comis cea mai oribilă campanie de ură și ostracizare a celor nesupuși, acceptând sau promovând cu entuziasm cenzura “științifică” de la tv și radio, de pe paginile de socializare, din școli, universități și academii. Mai mult chiar, au creat un adevărat cult al scientismului și al covidismului, ajungând să se manifeste mai rău ca spectatorii medievali la arderile pe rug ale “ereticilor”, acei oameni raționali care alegeau să nu creadă înainte de a cerceta. E adevărat că francezii nu sunt deloc singulari în acest bigotism medieval și nici cei mai răi - a se vedea situația obscurantistă șocantă a australienilor, a canadienilor, a new-york-ezilor și a californienor, care au pășit de mult în fanatism.

Oare acești oameni se pot uita acum în oglindă fără să își dea palme de orbi și proști ce sunt?

Nenorocirea este că legislația macroniană din august 2021, care a introdus în Europa ideea obligativității vakseenării cu cele 4 seruri magice sub sancțiunea concedierii, a fost importată de multe țari, în ciuda încălcării flagrante a Regulamentului (UE) 2021/953 și a constituțiilor țarilor membre UE. Acele țări care nu au adoptat încă această “soluție” sunt sub permanenta presiune a influencerilor și a lobby-ului sanitar-politic să adopte cât mai repede “modelul” francez. Acolo unde constituțiile se opun, e ordin de zi pe unitate ca în foarte scurt timp, constituțiile să fie revizuite, pentru a servi mai bine totalitarismului de la Bruxelles.

Eu zic însă că această coardă nu mai poate fi întinsă - țări ca Franța au cheltuit deja mult prea mult ca să umple de continente de bani și de resurse capitaliștii de supraveghere (trioul big tech, pharma și finance, coordonați de big brother-ul statal, serviciile secrete).

Iar lumea s-a săturat. Chiar și fanii lui Macron.

Și noi ne-am săturat. Vrem normalitatea furată. Ne vrem viața înapoi.

Hai Liberare!

.................................................................

*cu Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio și Meryl Streep - o apocalipsă cu accente de umor negru, care se întâmplă fix pentru motivul că marile corporații impun politica statală în SUA, cumpărând conștiințe și eliminând mediatic criticile și dubiile, după noul principiu al științei oficiale, corecte politic: crede și nu cerceta; voi reveni cu un comentariu pe temă curând, căci filmul este un manifest

 **vorba vine, căci totul a fost plătit cu vârf și îndesat, din taxe, impozite și contribuții și din datorii publice pe care urmașii entuziaștilor de azi le vor tot plăti, 67 de ani de acum încolo

 GHEORGHE  PIPEREA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags