TERORISTII COVID 19 TREC CA PRIN BRÂNZA PRINTRE PICIOARELE GUVERNANTILOR DIN IZOLETA

jhdjhg

Au bubuit știrile cu recentul caz al familiei de doctori Miron – ambii profesori universitari, ambii cu funcții de conducere în două mari și importante spitale ieșene.

Soții motivează că au fost amândoi într-o fugă până în colț, la o farmacie din Paris, de unde doamna peof. Dr. Ingrid Miron de la Spitalul de copii „Sf. Maria” din Iași, este Șef de secție. Așa și? Câți dintre noi nu fac la fel când se termină un anume tip de pastile de care au nevoie niște doctori, poate chiar în interesul unor pacienți mai speciali, cu dare de mână, pentru ca să se evite intermediarii, sau chiar timpul prea lung de așteptare printr-un curierat internațional...

Deci: țac-pac! O dusă și o venită! La ora când cei doi au tulito la Paris, Orban și Ministrul Sănătății (cu excepția celei mintale), se trăgeau cu izoleta. Deci țara nu era încă în pericol, în Europa mureau mulți oameni în alte țări, dar nu în România, așa că totul se justifică.

Acu dracu știe cum a intrat acest virus perfid taman la Paris, unde – se știe -  stă chiar faimosul Emanuel Macron și băbătia lui octogenară ce trebuie amarnic protejată și monseur Julien Ceapaev Cioloș – steaua strălucitoare de pe epoletul politicii dâmbovițene, cu a lui madmoaselă cântăcioasă. Probabil că securiștii lui Panțâru francez nu sunt la fel de buni ca ai sasului nazist de la Cotroceni și iote bre că virusul s-a luat de cine nu trebuia: de familia dr. Miron, din municipiul Iași – România, muncipiu condus măiastru de Bulibașa Mihai Chirica ot Țigănași.

Vin oamenii după 21 de ore de la plecare înapoi pe Otopeni – aproape să nu aibă ore suficiente să li se deconteze avionul și diurna – și când vin, declară celor șapte filtre organizate de guWerner pe Prima Poartă neotomană a țării, că vin din Franța, odată cu vacanța, dintr-o zonă care pe hartă nu este nici galbenă, nici roșă ca ciuma -  așa cum e cunoscută Moldova natală.

Cei șapte filtranți după ce îi legitimează, le spun să meargă glonț la Iași prin Buzău – Focșani și când ajung, musai să se autoizoleze ca să vadă dacă au ori ba niscai mâncărimi. Și deși imediat au simțitără ei că-i mănâncă în zona unde șed „pă” scaun, ambii profesioniști de elită a medicinii ieșene, ambii cu funcții care ar fi putut dărâma orice spital fără prezența lor la serviciu, ambii mânați de datoria conștiinței de a nu lăsa bolnavii de izbeliște, au hotărât ca a doua zi să se prezinte exact unde guWernerul se zbate cu doctorul Raed Arafat să mențină cu dinții zone sigure de focarul de infecție.

Doctorului Lucian Miron – renumit oncolog la IRO Iași, om cu o mare probitate profesională - i se recomandă de Directori să șadă naibii acasă sub masa de bucătărie și să-și facă urgent testul de graviditate (de coronavirus). Atunci s-a descoperit că da, chiar era grav(id). Dar deja bomba a explodat, un om infectat cu Coronavirus – un medic important și ca profesionist și ca funcție – a adus din inconștiență temutul virus în SINGURUL SPITAL ONCOLOGIC  sin Regiunea Moldovei! Bă, ești nebun? Un Profesor Doctor atât de inconștient? Păi dacă era portarul spitalului și venea din Franța, tot trebuia din conștiința lui de om să se gândească să facă o testare înainte de a veni la serviciu!

Nevastă-sa – Prof. Dr. Inhrif Miron – nu se lasă mai prejos și face la fel, se ducea ea la treabă la Spitalul de Copii, că vezi Doamne, funcția trebuie întreținută și păstrată cu orice preț, iar lipsa putea fi tratată cu suspiciune de vânătorii de posturi.

Acu, cică madoamna Proffesore ar fiieșit negativă la testare, dar procedurile spun că ar trebui să plece vo două săptămâni la amant, dacă are vreo unul, iar dacă nu, e musai să caute, că soțul e condamnat deocamdată cu arest la domiciliu. În ceasul al 12-lea, sunt amândoi la Spitalul de boli Infecțioase, în celule diferite... Spun deocamdată, dar ei ar trebui să fie anchetați penal de Justiție, ca orice muritor, pentru că au dovedit ACUM că sunt exact ca orice muritor de rând, cu nimic mai presus, după felul cum au procedat și au acționat.

Se pun câteva întrebări:

Dacă o familie de medici emeriți procedează atât de inconștient, la ce să ne mai așteptăm de la o oaie sovietică din marea turmă?

Dacă nemaipomenitele și mult trâmbițatele filtre instituite de guWerner la granițe este atât de permisiv, înseamnă că doar Bunul Dumnezeu Drăguțul ne mai poate scăpa de virușii mult mai periculoși care ne conduc azi ...

La câtă corupție este la Iași în Justiție (poate neamuri cu cancer, copii mici cu malformații grave ce trebuie operați) nu mă îndoiesc de faptul că în scurtă vreme totul va fi dat uitării și cei doi vor fi iarăși ce au fost, ba chiar cu mult mai mult decât atât!

Să vă apere Cel de Sus, dar Cel de mai sus decât sasul nemernic pe care l-ați votat să fie la butoanele Corupției care Ucide!

GABRIEL MIHAILA

Featured