TERAPIE DE CUPLU CU PSIHOTERAPEUTUL PREDOIU CATALIN

dujfbuydsyvbyh

MOTTO: „O spun și procurorii care au fost la interviu. Nu poți să ANEANTIZEZI   (conform DEX, asta ar fi o dispariție totală...aproape un pleonasm-NR) nevoia de cooperare între unitățile de parchet și alte instituții pe orizontală. Că ele trebuie să fie transparente, în limita legii, nu e îndoială” (Hait! - Cătălin Predoiu, după ce a dat publicității propunerile pentru conducerile celor trei mari Parchete, într-un interviu la EUROPA FM, 21 ianuarie 2020)

..................................................................

Realitatea e că nu puteam să dorm, fiind profund îngrijorată cu privire la „relația pe orizontală” dintre masculul SE-RE-I și femela-PARCHETĂ (să nu-mi spuneți că substantivul „parchet” e neutru, că vă stuchesc!... o fi el neutru acolo, în manualul de Gramatică, dar cum a ieșit din manual, vă spun eu că nu mai e neutru câtu-i hăul!). Apoi am aflat că și proaspăt nominalizații șefi „la vârful” marilor Parchete erau cam stresați de atâta abstinență din partea celor doi parteneri inconștienți care aveau deja un cârd de protocoale, cu mucii pe piept, în urma lor și toate cerând de mâncare... Și aveau dreptate... ziceți și voi: cât timp să mai reziste o PARCHETĂ adultă, bine făcută, aptă pentru relațiile pe orizontală, fără ultravirilul SE-RE-I? D-apăi el fără ea?

Predoiu Cătălin, ministru de Justiție, demn urmaș al lui Birchall-cea-cu-vino-ncoa', a studiat problema și a ajuns la concluzia că „aneantizarea nevoii” de hârjoneală lascivă a celor doi parteneri maturizați cam demultișor din punct de vedere sexual, nu e posibilă. Dimpotrivă, noi trebuie să-i încurajăm să reia relația, cât timp sentimentele nu s-au răcit de tot...

De aceea vă sfătuiesc să luați și partea bună a lucrurilor, cetățeni... este vorba despre o relație heterosexuală curată, frumoasă, neprotejată, din care se poate naște oricând un nou PROTOCOL sănătos și arătând exact, dar EXACT! ca un plic galben transmis în direct „onoratei instanțe”, pentru ca dânsa să-l șteargă la fund și să-i schimbe PAMPERS-ul, fără ca inculpatul să aibă habar cu ce se ocupă, pe sub masă dădaca, având ochii legați. De obicei, această ignoranță îl poate costa pe nefericitul inculpat niște ani mulți de pușcărie, în timp ce plicul galben, mai curat și mai uscat, cu suzetă și aproape adormit, este trimis înapoi la fericitul cuplu format dintr-o PARCHETĂ și-un SE-RE-I!

De „câmpul tactic” al tânărului cămin se ocupa pe vremuri, ca o consacrată moașă de plicuri galbene, însuși generalul Dumbravă... însă, ce păcat! dânsul s-a retras din activitate...

În fine... ne putem aștepta la o reacuplare istorică! Dar hai să nu-i zicem „acuplare”, ca să nu tulburăm cetățenii cu vorbe prea îndrăznețe... să-i zicem... „cooperare”... că tot așa îi zice și Predoiu. Deoarece, cum bine se exprimă dânsul, „...nu poți să negi NEVOIA de cooperare între Ministerul public și alte instituții pe orizontală, inclusiv Serviciul Român de Informații”. O nevoie naturală, desigur! mai ales, în condițiile actuale, când relațiile atât de armonioase de altă dată s-au cam alterat.

Văzând această răceală incipientă cum se strecoară între cei doi parteneri, deși „chimia” dinte dânșii e clar că mai există, cu înțelepciune ministrul Justiției a început terapia de cuplu și ne-a dat unele informații despre cum va proceda:

„Ce formă va lua (cooperarea, desigur, n.n.), rămâne de văzut. În acest moment, ea scârțâie” (și patul scârțâie)...

Vedeți? Ei bine, de aceea eu sunt, totuși, optimistă. Cu un consilier marital precum Predoiu Cătălin - ce deține alifiile potrivite cu care să mai ungă relația pe ici pe colo ca să nu mai scârțâie și să nu mai deranjeze vecinii - nu mă îndoiesc că armonia conjugală dintre PARCHETĂ și SE-RE-I se va reface rapid!

LUMINITA ARHIRE

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags