TENEBRELE OCULTEI

dfhtds

Retineti si cercetati in ce lume traim!

SUA este o păpuşă a Israelului, iar Israelul este o păpuşă a familiei Rothschild, iar cei din familia Rothschild sunt păpuşile ascunse ale familiilor bancare elveţiene secrete.

 Sediul “cuibului de vipere” se află în Basel (Elveţia), şi asta din timpul Imperiului Roman. Din Basel a pornit mişcarea cavalerilor templieri şi toate mişcările francmasonice ulterioare. Bancherii din Basel controlează Vaticanul, ei sunt cei care au finanţat fascismul şi au declanşat ultimele două războaie mondiale. Ei sunt creatorii “noii ordini mondiale” şi ai sionismului mondial.

Marile familii banchere elveţiene reprezintă inamicii cei mai mari ai omenirii, cel mai mare grup terorist ce a existat vreodată în istoria acestei lumi. În Basel se află sediul Băncii Reglementelor Internaţionale (The Bank for International Settlements – BIS), un organism internaţional creat în 1930 şi care are rolul de a supraveghea politica internaţională în domeniul bancar,

 BIS nu face subiectul niciunei legi din lume, guvernul elveţian nu poate nici măcar să-i calce pragul…e ca o ambasadă de pe altă planetă. Proprietarii lui BIS? Nu sunt cunoscuţi, sunt “la secret”, nu puteţi găsi nicio informaţie despre ei. Principala lor cale de actiune, este de a controla. Ei doresc sa ne foloseasca ca si sclavi si sint in legatura directa cu mega corporatiile mondiale.

Ei vor ca toate guvernele sa devina sclavele lor si sa li se îndatoreze, iar politicienii țărilor sa le fie supusi si dependenti în programele politice pe care le deruleaza.

 Banca Mondiala, pune in joc sume enorme in campaniile electorale, pentru ca nu cumva sa fie ales cel ce nu a promis peschesul, dupa ce va iesi lider politic. Aceasta „elita” murdara, detine in intregime Media, toate companiile in domeniu, care ne infecteaza permanent pe toate canalele cu stiri contrafacute si niciodata nu dă explicatie aspura traiului din ce in ce mai greu al populatiei si în ce directie mergem. Ei ne dezinformeaza zilnic si țin milioane de oameni in fața televizoarelor si a presei controlate, cu stiri fara nici o relevanta pentru viata lor, un circ mediatic de neimaginat fara macar sa spuna modul cum lucreaza acest sistem financiar si economic capitalist în general. cmjyd

Aceasta banca, Bank for International Settlements (BIS) , a fost folosita de al Treilea Reich, de nazisti, în perioada celui de al doilea Razboi Mondial pentru a spala bani. Acum ea este folosita de gruparile financiare „teroriste” capitaliste, pentru a spala bani si a dezechilibra alte economi si daca este cazul, chiar economia mondiala.

In ziua de astazi, 58 de banci centrale la nivel global, apartin BIS, care le centralizeaza miscarile financiare si are mult mai multa putere decit economia SUA si evident impun politica bancilor nationale. Printre aceste banci coordonate de BIS, se numara si BNR, banca centrala a Romaniei. La fiecare doua luni, reprezentantii bancilor centrale din cele 58 de state, se intilnesc la Basel.

Viorel Ciocan

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?