TE TEMI, LUCICA?

hdfjhsfghhj

Este mare vânzoleală acuma pe tema Împuțiților de generali Coldea și Dumbravă. Toate Tv-urile, toți „jurnaliștii” imberbi și agramați, toți idioții funcționali care lucrează în presă - indiferent că scriu la o hârtie neigienică „de mare audiență” sau scot limba  la oameni pe sticla căcată de muște verzi pe interior la canalizațiile Tv – se îmbulzesc la ușa DNA în cohorte care îl stânjenesc pe Ceaușescu cel globalist, care face asta de douăjde ani la comandă. Bine, până acum era pus de Coldea și Dumbravă să scuipe și să scoată limba la Năstase, Dragnea și Tăriceanu, iar azi – ce să vezi ? – este liber să scuipe tocmai pe ăia care îl plăteau până ieri să-i scuipe pe alții...

Pe mine mă lasă rece toate aceste efuziuni de scârbă împletită cu bucurie copilărească din partea viermilor ce au pus umărul cu mult sârg la  nenorocirea nației române. Dacă aș avea o putere miraculoasă, de mâine aș forma echipe de bărbați și femei (separat) cu care aș porni să sap pe toate  direcțiile  canale de irigații brăzdând Bărăganul, Podișul Moldovei, Oltenia și Podișul Transilvaniei numai la hârleț, cu normă zilnică de 10 mc. pentru bărbați și de 8 mc pentru femei... La  hârleț, tăticu, că doar nu o să consumăm carburant ca să ușurăm munca unor călăi ai neamului. Evident, aș pune să-i păzească cu biciul sau cu o vargă mlădioasă pe cei câțiva jurnaliști independenți care au fost călcați pe cap în această epocă globalistă, pe care chiar și Stalin sau Hitler ar invidia-o dacă ar trăi azi.

Cu mâncarea mai subțire, mai pe sponci, că au rezerve. I-aș hrăni „științific” să aibă putere de muncă, să dea randament, că scopul în sine ar fi pedepsirea lor exemplară în principal, dar și crearea rețelei de irigații naționale, că de fapt acesta este la fel de util.

Buunn... Păi, cât de jeg împuțit să fii tu Împuțitule, ca până ieri să te faci că plouă, să mănânci rahat cu polonicul peste tot prefăcându-te că totul este cât se poate de bine și de normal, că așa este „politicaly corect”, iar acuma, brusc și dintr-o dată, vii cu avânt și furie revoluționară și te bucuri „împreună cu poporul” că iote bre, Împuțiții sunt acum cercetați tocmai de lcătre DNA(!) pentru trafic de influență, luare de mită și alte nimicuri care ar fi cam 0,002847455% din blestemățiile pe care le-au făcut aceștia alături de Luluța, țiitoarea tuturor Împuțiților.

Cum? Desigur, contextul este favorabil, se răsucește omenirea, au înțeles și aprozii Împuțiților care au fost țucălarii de până acum, că fiecare este pe turta lui, că este momentul să înceapă să lingă unde au scuipat...

Eu am o satisfacție imensă! Pur și simplu încep în sfârșit să se întâmple și să se adeverească una după alta toate prezicerile mele pe care le-am scris fără paranteze de două decenii aproape, pe rețelele de socializare – în special pe Facebook – dar și în cartea în două volume cu eseuri politice publicată în 2015 cu un titlu sugestiv: „Lecturi de pușcărie” pe care am dedicat-o cu precădere atunci jegurilor ieșene Gheorghe Nichita, Relu Fenechiu, dar și ciracilor acestora care nu m-au dezamăgit și și-au urmat idolii la Universitatea de Maximă Siguranță de la Vaslui.

Nu vreau să fiu ipocrit și să mă dau acum statuia modestiei, dar mai arătați-mi – cel puțin la Iași – măcar încă unul care a avut curajul pe care mulți îl catalogau ca pe o nebunie – să spună lucrurilor pe nume și să îi înjure ca la ușa Bulibașei Chirica pe toți șnapanii Cloacei Politice sau  pe cei din Serviciile subordonate acestora! Vreau încă unul măcar, că eu declar limpede că imediat îmi scot pălăria și îl salut îmbrățișându-l public în Piața Unirii lângă statuia lui Cuza. Am scris spre disperarea și ura multora cu care am fost cumva coleg de serviciu în instituții publice și am devoalat golăniile făcute cu ajutorul unor șefi subordonați hoților, cum ar fi fost, în timpul căruia am lucrat și eu la primărie, dar și alții mai mărunți ce fuseseră puși să fure ca să servească pe șefi.

Nu mi-a păsat niciodată de nimeni și de nimic înafară de OAMENI, de acei oameni naivi și creduli, acei oameni care chiar dacă erau sau se credeau plini de evlavie și de iubire față de Dumnezeu, este de ajuns să întoarcă mereu și celălalt obraz care să fie scuipat sau pălmuit, iar apoi să voteze ca vitele ce spun ciobanii.

Am făcut ce am știut, ce m-au învățat părinții și mentorii care  m-au format, să fiu corect și cinstit, să nu tolerez exercitarea forței asupra unor oameni nevinovați, să incriminez fărădelegile și să lovesc cu orice risc pe aceia care se leapădă de Dumnezeu. Asta am făcut, iar eu înjuram de mama focului pe securiștii Coldea, pe Dumbravă, pe Împuțita de Kovesi, pe George Maior, pe Klaus Johannis, pe Câțu, pe Ludovic Orban, etc

De Băsescu nici nu mai spun, l-am tocat și l-am nimicit public în scrierile mele încât și acum mă mir cum naiba nu m-au lichidat viermii... Probabil că faptul că semnam cu numele real și că îmi asumam tot ceea ce am scris fără pseudonim și că am luptat cu ei pe față a constituit un motiv să mimeze și ei „democrația”, lăsând un nebun liber și dezlegat care să înjure la greu, crezând „băieții” că așa funcționează o supapă a societății prin care să mai scadă presiunea.

Dar ce nu aui înțeles ei spre bucuria mea este că eu am construit singur, cu mâinile goale și mintea plină ,un adevărat eșafodaj, cărămidă cu cărămidă, pe care m-am urcat și am ajuns mai sus, ca să mă vadă lumea, iar această muncă de furnică are totuși un efect pentru care m-am luptat și pe care acum îl percep ca și cum se mijesc zorile unei noi zile în care alții vor reuși în curând să trăiască și datorită abnegației mele.

Spun toate astea nu ca să mă laud, că oricum acest subiect este revendicat astăzi de sute de mii de oameni, dar eu știu în sufletul meu că ceia ce am făcut eu fără să mă plătească nimeni măcar cu o țigară, este izvorât numai din ura mea profundă pentru toate aceste gunoaie care au făcut posibil colapsul unei țări și a unui popor. Dacă aș avea o putere, i-aș nimici fără milă și le-aș produce chinuri groaznice unui număr de 2-3 mii de Împuțiți care prin faptele și gândirea lor au lucrat în interesul globalismului, să distrugă omenirea pentru ca ei, câțiva, în închipuirea lor, să rămână ca niște stăpâni sau măcar aprozii apropiați ai acestor stăpâni.

Azi SIMT că toate spusele mele se adeveresc, că tot ce le-am prezis li se întâmplă, iar ei știu deja asta și acum se comportă ca și șobolanii care simt cutremurul iminent și caută disperați orice gaură să se ascundă.

Așa trebuie citite aceste gesturi disperate prin care câțiva ticăloși puși mai ieri pe funcții precum actualul ministru al Justiției, al Afacerilor Interne, Directorul DNA, etc și caută acum să pedepsească chipurile pe niște foști șefi ai lor pentru ca prin asta lumea să-i perceapă ca oameni buni și justițiari, oameni care vor binele omenirii, doar că nu aui fost lăsați de alții până acum să îl facă...

Totul se petrece în contextul în care Rusia și China dau semne clare că sunt mult mai puternice decât țările NATO care au subordonat Europa Americii, că blocul NATO se clatină în agonie, iar după alegerile din SUA care îl vor legitima pe Donald Trump, lumea se va fi eliberat.

Împuțiții știu că degeaba vor fura voturile cu softul STS sau cu sacii și dubele, că degeaba fac azi Poliție Politică și cenzurează câteva rețele sociale, că degeaba madam Sula van der Lyen dă directive europene contra popoarelor membre, că degeaba se alocă milioane,  miliarde de dolari sau euro ca să oblige presa unde lucrează viermi scârboși să spună minciuni  sfruntate, că NIMENI nu îi mai crede și nimeni nu va mai vota niciun partid care a format până ieri Cloaca Politică.

Prin urmare, azi privesc cu silă la toți acești „corifei” care își fac un crez din a-i scuipa pe Coldea, pe Dumbravă, pe Kovesi, pe Johannis, pe ....

Se aude, domnilor procurori? Se aude domnilor securiști de la SRI care blocați conform protocoalelor anchetele ce incriminează pe criminalii de români, care denunță jaful țării și ticăloșiile făcute prin abuz de putere?

Se aude bă nemernicule de Lucian Pahonțu care ai în subordine în mod fals la SPP toată Poliția Politică îndreptată împotriva românilor ca să nu pice vina direct asupra  SRI – ului? Azi s-au început anchete împotriva călăilor, dar sunt lucruri mărunte pe lângă faptele de care trebuie și pentru care vor fi acuzați și pedepsiți Asta e vrerea Bunului Dumnezeu!!

Vă spun deschis în ultimii cinci ani tuturor că se apropie ziua când veți plăti cu vârf și îndesat. M-ați ignorat, dar eu nu v-am ignorat pe voi. Am lucrat ca o furnică cu picătura chinezească să sparg bolovanul pe care îl credeați indestructibil.

Sunteți gata! Sunteți deja trecut! Sunteți deja vânat, nu vânători! A venit scadența!

GABRIEL MIHAILA

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <