TAVALUGUL

nfdhghff

Oameni buni,

Are loc o trezire la nivel mondial fără precedent din punct de vedere istoric, în care sute de milioane de oameni încep să vadă cum guvernele lor, mass-media și organizațiile de sănătate sunt indescriptibil de corupte și mint în moduri pe care nimeni nu și-ar fi putut imagina vreodată în cele mai mari coșmaruri ale lor. Drept urmare, nenumărați oameni din fiecare națiune nu se mai supun orbește planurilor criminale ale stăpânilor lor, ci au început să se ridice și să ia măsuri pentru a construi o lume mai bună.

Amploarea acestei treziri la nivel mondial este dincolo de înțelegerea oricui. Nimic de genul acesta nu s-a întâmplat vreodată de la începutul timpurilor.

Totuși, abia începe și nu este nimic în comparație cu ceea ce lumea este pe cale să vadă în curând. Această trezire actuală va evolua în ceva ce nici nu ne putem imagina...

ALERTA VAX

bfhndjjj

Cine și-ar fi putut imagina ceea ce vedem acum? În ultimele decenii, doar o minoritate de experți medicali erau conștienți de pericolele vaccinurilor. Și au purtat un război greu și aparent imposibil pentru a trezi o lume neinteresată, care era mai mult angajată în vizionarea de filme stupide și programe tv prostești, decât să audă despre pericolele vaccinurilor.

Acum... dintr-o dată, sute de milioane din întreaga lume știu cât de incredibil și de devastatoare pot fi vaccinurile.

În cel mai liberal stat din SUA - California, peste 30% din toate forțele de ordine, pompierii și asistentele se ridică împotriva mandatelor de vaccinare. Se estimează că cel puțin jumătate din toți medicii din America refuză tirania vaccinului. În fiecare națiune a lumii se formează organizații medicale care rezistă planului de a injecta cu forță substanțe experimentale, netestate și extrem de toxice în întreaga populație a lumii.

În World Freedom Directory, puteți găsi o mie de organizații din întreaga lume care spun „NU!” acestei tiranii criminale.

O mie de organizații... dar noul nostru director arată doar o fracțiune din ceea ce se întâmplă în întreaga lume. Cine și-ar fi putut imagina? Și acesta este doar începutul timpuriu al rezistenței mondiale...

BUMERANGUL  MEDIA

În ultimul secol, mass-media a avut un monopol asupra minții omenirii, determinând strict ceea ce lumea avea voie să gândească, să creadă sau să facă, fără ca nimeni să aibă nici cea mai mică idee despre cum erau manipulați de știri.

Astăzi... un procent în creștere rapidă din umanitate nu mai are încredere în mass-media.

Văd că vine o explozie, care va fi mult mai mare decât ceea ce am văzut până acum. Lăsați cei răi să sporească tirania. Lasă-i să pună oameni sănătoși în lagăre de carantină fără niciun motiv. Lasă-i să impună mandate atât de ridicole încât doar cei foarte proști se vor îndrăgosti de ei. Își sapă propriul mormânt. Vor cădea în capcanele pe care le-au întins omenirii.

PROPRIILE LOR CAPCANE

Următoarele cuvinte pot reprezenta oarecum o provocare pentru unii cititori. Totuși, merită menționat, pentru că este foarte încurajator. La începutul plandemiei, am primit de mai multe ori o menționare specifică din Biblie de la diferiți oameni. Asta se întâmplă rar și când se întâmplă, știu că ar trebui să fiu atent. Acesta este versetul pe care mai mulți oameni - din senin – mi l-au trimis:

„Cei nelegiuiți sunt cufundați în groapa pe care au făcut-o; în plasa pe care au ascuns-o, este luat piciorul lor. Domnul este cunoscut prin judecata pe care o face: cel rău este prins în lucrarea propriilor mâini.” (Psalmii 9:15-16)

O parafrază simplificată s-ar putea citi: „Domnul este bine cunoscut pentru faptul că îi judecă pe cei răi, făcându-i să cadă în propriile lor capcane”. Într-o traducere a Bibliei olandeze (am migrat în SUA din Țările de Jos) este și mai clar: „Dumnezeu a devenit faimos pentru că și-a învins dușmanii cu propriile lor arme”. M-am gândit la asta și deodată mi-am dat seama cât de adevărat este. Iată câteva exemple:

Facebook a fost – crezi sau nu – creat de agențiile de informații militare ca un instrument de spionaj și control al întregii umanități.

Cu toate acestea, milioane de oameni l-au folosit pentru a răspândi adevărul prietenilor lor și, în curând, sute de milioane au descoperit adevăruri critice pe care guvernul și agențiile criminale doreau cu disperare să le ascundă lumii. Când Facebook a văzut asta, au intrat în panică și au început să cenzureze, dar... au întârziat. O mare parte a umanității văzuse deja adevărul și acum îl răspândește departe, în afara Facebook.NFHGFDFGGH

În timp ce Facebook a fost conceput pentru a fi un instrument de înrobire a lumii, a fost folosit pentru a deschide ochii omenirii.

YouTube este aceeași poveste. Zeci de mii de videoclipuri care dezvăluie adevărul au informat sute de milioane de oameni foști ignoranți, înainte ca proprietarii YouTube să-și dea seama că ar fi bine să înceapă să cenzureze. Au întârziat și ei. Capacul a fost aruncat de presiune și aburul a umplut deja camera.

Chiar și internetul în sine a fost creat pentru a fi un sistem care în cele din urmă ar controla lumea. Dar... este folosit pentru a elibera omenirea. Numărul de site-uri web care dezvăluie adevărul este nenumărat!

Un alt exemplu: experimentele medicale toxice numite incorect „vaccinuri”, sunt menite să înrobească fiecare suflet, unei serii fără sfârșit de injecții de rapel. Cu toate acestea, ei alertează sute de milioane - și în curând miliarde - cu privire la natura criminală a guvernelor, agențiilor de     hdfhdhhj    sănătate și a industriei farmaceutice.  

În timp ce marea majoritate a populației lumii nu a pus niciodată la îndoială integritatea industriei farmaceutice, acum acești oameni încep să vadă cât de rău este aceasta, când li se cere să injecteze fiecare copil la fiecare câteva luni din nou și din nou, cu experimente medicale netestate care se dovedesc a ucide milioane de oameni și „dezactivați” definitiv, sute de milioane. Dovezile documentate pentru acest lucru pot fi văzute în Raportul nostru de deces prin vaccin.

Chiar și în SUA, vedem cum administrația Biden, intenționată să înrobească poporul american față de China comunistă, trezește chiar și un număr mare de liberali înrăiți, pentru că Biden împinge lucrurile mult prea departe.

Oamenii inteligenți din întreaga lume se trezesc cu planul criminal de a înrobi omenirea, cu tirania unei elite malefice.

EXPLOZIA  ADEVARULUI

hfhdggh

Fiecare om de știință pe care-l aduc la tăcere trezește o întreagă comunitate științifică care înconjoară acel om de știință. Fiecare medic pe care l-au izolat pentru a mu spune adevărul, este observat de o întreagă comunitate medicală, care drept urmare este trezită, pentru că ei sunt martori cu ochii lor cum este redus la tăcere un coleg medic sincer și bun profesionist.

America’s Frontline Doctors a fost cenzurat pe toate rețelele de socializare și chiar și site-ul lor a fost eliminat. Ca urmare a acelei persecuții, ei au acum aproape un milion de membri și au devenit o mișcare mondială pentru libertate și dreptate.

Cenzura încearcă să reducă la tăcere vocea oamenilor de știință și a medicilor, dar provoacă erupția vulcanilor adevărului.

Pe scurt: fiecare plan pe care acești psihopați îl complotează, se întoarce masiv împotriva lor și va duce la exact opusul a ceea ce speră ei. În loc de sclavia totală a întregii omeniri, aceasta provoacă cea mai mare eliberare în masă a tuturor timpurilor.

Ochii au fost deschiși și nu se poate închide o minte cu adevărat trezită. Se ridică vălul înșelăciunii și nimeni nu-l va putea pune înapoi.

Elitele rele cred că lumea este plină de proști, dar uită câte milioane de oameni înțelepți, curajoși și buni există, cu care își vor dori în curând să nu se încurce niciodată. Așa ca vreau sa te încurajez...

Trezirea este cu adevărat abia la început. Vom vedea lucruri pe care nici nu le putem imagina. Într-adevăr. Nu ne putem imagina.

Este esențial să continuăm să răspândim adevărul prin toate mijloacele. Dacă apreciați ceea ce facem, atunci vă rugăm să luați în considerare să faceți o donație generoasă, astfel încât să nu fim forțați să ne încheiem misiunea din lipsă de finanțare. Sprijinul tău înseamnă mai mult decât îți poți imagina. Mulțumesc foarte mult. Utilizați acest link pentru a ne susține munca în întreaga lume.

https://stopworldcontrol.com/wave

DAVID SORENSEN

Distribuiți acest mesaj accesând versiunea online (vezi linkul de mai jos), unde găsiți butoanele de partajare. Sau copiați adresa URL de mai jos și postați-o pe rețelele sociale. De asemenea, puteți redirecționa acest e-mail către alții.

https://stopworldcontrol.com/wave

StopWorldControl.com este platforma numărul 1 din lume care expune cea mai mare amenințare cu care s-a confruntat vreodată lumea noastră. Avem nevoie de ajutorul tău pentru a face această muncă critică. Dacă prețuiești ceea ce facem, atunci te rugăm să fii alături de noi și să donezi o sumă atât cât îți permiți. Asta va face o diferență enormă la nivel mondial.

preluare, traducere și editare,

GIGI PETROVAN

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36