TARTORII IADULUI

JFHHHJJ

Cine sunt „faraonii” din zilele noastre care doresc dominarea lumii?

În partea 1 a World Domination Series am văzut cum pofta de a înrobi întreaga umanitate este la fel de veche ca lumea noastră însăși. Dar cine sunt puterile contemporane care urmăresc să ne stăpânească pe toți? Cu alte cuvinte: cine sunt astăzi „împărații romani” sau „faraonii egipteni”?

Răspunsul simplu este că, la suprafață, la vedere, entitatea lider care intenționează să domine la nivel mondial, este Forumul Economic Mondial.

WEF (World Economic Forum) controlează Națiunile Unite, Organizația Mondială a Sănătății și multe alte organizații globaliste.

Adună mii de miliardari și milionari sub aripile sale și folosește metode rafinate de control și manipulare a minții pentru a-i convinge omenirea, ca să-și îndeplinească agenda. Printr-un mecanism sofisticat de fraudă electorală, ei poziționează liderii mondiali în politică și, cu resursele lor financiare vaste, sunt capabili să determine direcția asistenței medicale, afacerilor, guvernelor, finanțelor etc.

Forumul Economic Mondial s-a poziționat literalmente drept marele bătăuș al întregii umanități.

Agenda lor pentru dominarea lumii are mai multe nume: Marea Resetare, Agenda 2030, Agenda 21, Reconstruiește mai bine și așa mai departe. Nimeni nu a ales și nici măcar nu a cerut Forumul Economic Mondial, dar ei s-au poziționat drept zeul acestei lumi, conducând guvernele din întreaga lume, spunând întregii omeniri ce să facă.

WEF invită cei mai influenți oameni ai lumii - de la regi și președinți, la bancheri și directori generali ai celor mai mari corporații - la întâlnirile lor anuale de la Davos. În timpul acestor conferințe, ei discută despre viitorul lumii noastre și elaborează strategii despre cum pot conduce umanitatea în direcția dorită. Toate, în afara oricărei forme de democrație. Vocea umanității nu contează pentru ei.

      Conducătorii de neatins a lumii

După cum spuneam, WEF este răspunsul ușor, deoarece sunt entitatea vizibilă pe scena teatrului mondial pentru publicul ignorant. Forumul Economic Mondial nu este însă o entitate independentă. Este, la rândul său, controlat de entități financiare ascunse, a căror putere cea mai mare este obscuritatea. Ascunzându-se și acționând numai din umbră, ei sunt capabili să manipuleze tot ce se întâmplă pe scena vizibilă a teatrului mondial. Resursele lor financiare astronomice le permit să-și răspândească tentaculele de influență în fiecare aspect al societății.

Cartierul general al acestor oligarhi se află în așa-numitele „state suverane”, cum ar fi City of London (zonă suverană în inima Marii Londre), District of Columbia (zonă suverană din Washington DC) JGJFGJHJHGși Statul Vatican (zonă suverană din Roma). ).

Un alt exemplu de astfel de stat suveran este Banca Reglementărilor Internaționale, care supraveghează mai mult de cincizeci de bănci centrale (băncile centrale controlează băncile comerciale, utilizate de public). Ei sunt una dintre cele mai puternice entități financiare din lume, trăgând multe fire ale dominației mondiale în culise.

Pentru a arăta cât de criminale sunt aceste state suverane, ne vom uita la Acordul de sediu din 1987, care a fost negociat cu Consiliul Federal Elvețian, pentru a oficializa poziția specială a Băncii Reglementelor Internaționale. Acestea sunt câteva articole demne de remarcat din acest tratat:

 ︎ Clădirile BRI și terenurile de sub și din jurul lor, indiferent de cine le deține, sunt inviolabile.

︎ Arhivele băncii, toate documentele și datele sunt inviolabile, în orice moment și oriunde s-ar afla.

Imunitate deplină de urmărire penală și civilă și proceduri pentru bancă ca atare.

︎ Fără plata impozitelor pe tranzacții și salariile personalului.

︎ Nicio dezvăluire către guverne cu privire la activitățile BRI.

BRI nu este supus niciunei jurisdicții.

      Aceeași inviolabilitate și imunitate sunt acordate celorlalte state suverane, cum ar fi orașul Londra, Statul Vatican și Districtul Columbia.

       Aceste state independente sunt deasupra legilor pământului în care sunt situate. Nu plătesc taxe, nu răspund la nici un guvern, nu au transparență și sunt literalmente de neatins, deoarece nu sunt supuși nici unei jurisdicții, cu excepția propriei lor justiții.

Marea majoritate a umanității – chiar și majoritatea liderilor politici – nu au nicio idee că aceste state suverane chiar există, cu atât mai puțin și faptul că ele pot  să conducă lumea. Tot ce știm și vedem sunt personalitățile publice - precum politicienii și oamenii de afaceri - care sunt simple marionete ale acestor păpușari ascunși.

Puterea lor este obscuritatea completă. Rămânând ascunși de vederea umanității, ei sunt capabili să opereze necontrolați, fără a fi trași la răspundere de către oameni.

Ce urmează?

În partea a 3-a World Domination Series, vom arunca o privire asupra viitorului umanității, așa cum este preconizat de WEF.

DAVID SORENSEN

Cules, tradus și redactat de

GIGI  PETROVAN

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?