TARA FAGADUINTEI

hdhfjkk

Primesc pe privat un mesaj de la o prietenă de Facebook, prin care îmi spune că altă amică a ei i-a dezvăluit din surse apropiate  de la granguri din Poliție și Servicii că au în prezent o frenezie soră cu nebunia ca să-și pregătească o iminentă „evadare” din România,  către zări mai calde și cât mai la vest de azimutul actual, adică în PORTOCALIA, unde își cumpără în draci case pe coasta Atlanticului, în sate sau orășele mici unde sunt mult mai ieftine decât în Lisabona, chiar din chirpici dacă nu mai găsesc să cumpere vile din banii luați ca mită în ultimii ani de la lumea interlopă ca urmare a corupției generalizate...

Cine pleacă? De data asta nu mințile sclipitoare sau bunii meseriași ai țării care au construit în tinerețe România modernă pe vremea lui„ nea Nicu”, pe care dânșii sau părinții lor l-au trădat pentru globaliști și chiar l-au omorât cu ură.

Dar bine oameni  buni, pentru ce mă lupt eu acilea de ani buni de zile? Pentru ce mă zbat eu din toate forțele mele diminuate ca să vă atenționez și să vă deschid ochii? Ce vă tot spun eu că va veni ziua când din vânători vor deveni vânat? Pentru că pot fugi ei și în Patagonia-Noua Guinee, sau în Țara de Foc sau într-un atol din mijlocul Pacificului, că noi - restul populimii care vom rămâne cu mare bucurie într-o țară autocurățată de lepre și de bandiți, de iude și de jigodii globaliste care au făcut dreptate după interesele de Grup de crimă organizată contra poporului român - vor fi căutați și pedepsiți. Au făcut evreii Institutul Ellie Wiesel să caute criminalii naziști care au nimicit milioane de evrei? Ei bine, și noi, „putiniștii” de acum, care luptă pentru dăinuirea creștinătății cu toate perceptele ei morale, vom înființa un „Institut” (Diana Șoșoacă) ce va finanța căutarea și pedepsirea sub orice formă a ticăloșilor care ne-au distrus Țara și poporul! Se aude, Javră Ceacâră Băseascu? Se aude Johannis, Câțu, George Maior, gemenii Muraru, Coldea, Kovesi, Monica Macovei, Eduard Helvig, MRU, Emil Boc, Năstase, Ciolacu, Ciucă, Lucian Pahonțu, Predoiu,Alina Gorghiu, etc și toți miniștrii guvernelor care s-au perindat în ultimele două decenii pe la Palatul Victoria? Toți procurorii globaliști care vor fi  analizați „la sânge” și se va vedea ce dosare au palmat ei ani de zile până la prescriere sau ce rechizitorii de trimitere în judecată au întocmit intenționat eronat ca să piardă în favoarea infractorilor procesele, ce comandanți locali ale Stațiilor SRI au tăinuit fărădelegi sau s-au folosit de protocoale ilegale ca să împiedice trimiterea în judecată a unor infractori veroși...

Asta vom face, iar Șobolanii știu asta și acum foșgăie înnebuniți că au înțeles în sfârșit că Putin și to’așul Xi vor domina planeta și vor transforma SUA – „aliatul nostru” -  într-o țară egală cu România, iar NATO, va fi o istorie peste trei ani?!

Da, ei au informați, ei AU ÎNȚELES primii că rahatul care se mănâncă la Tv este exact invers decât propaganda făcută de dânșii ca să prostească o populație ce S-A TREZIT în sfârșit și nu mai poate fi prostită.

Este clar, domnilor procurori care îmi țineți sub șezut Dosarele mele ca să nu îmi faceți dreptate pentru că sunt un om antisistem și nu aveți voie să îmi faceți dreptate? Este Adevărat, dar sunteți niște viermi intestinali tineri, în formare, așa ați fost lipiți direct din Școală, să nu crâcniți în fața șefilor voștri și să faceți dreptate la ordin. V-am spus și nu m-ați crezut. Chiar dacă eu mor până atunci, voi veți „muri” oriunde vă veți duce și orice veți invoca! Nu puteți scăpa, pentru că Dumnezeu este mare și El știe Adevărul.

GABRIEL MIHAILA

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <