TÂLHARUL GHEORGHE NICHITA A PRIMIT CINCI ANI CU EXECUTARE!

DJHFGGG

În sfârșit, s-a făcut PUȚINĂ dreptate! Spun PUȚINĂ, deoarece motivația instanței pentru care a fost condamnat tâlharul, a fost doar vârful icebergului!

Tâlhăriile asupra banului public al ieșenilor, s-au desfășurat de-a lungul celor două mandate, fiind multe alte fapte la activ de la care procurorii și judecătorii de la București au întors cu siguranță capul ca să nu intre ei în alte belele cu tentă politică care privește relația României cu UE...

Prăduirea fondurilor europene în timpul celor două mandate ale lui Nichita &Chirica sunt vizibile și de pe Lună, dar și de pe pământ. Majoritatea le-am arătat scris și dezvăluit public la momentul real, dar Mafia era adânc lovită, încât am fost ignorat ca persoană, iar instituțiile abilitate sau Presa locală a fost pur și simplu cumpărată sau șantajată să tacă.

Nici adversarii politici – adică PNL- ul care au intrat repede în acel USL criminal, nu a devoalat nimic, fiind părtași la jaf.

Partea grea a lui Nichita o constitue JAFUL asupra fondurilor europene. S-au prăduit SUTE  de milioane de euro! Totul s-a făcut cu acceptul și paza procurorilor DNA Iași, a Poliției, a judecătorilor Tribunalului Iași și a Curții de Apel. Au început de ochii lumii ca să-l poată scoate din funcție (că era bătător la ochi), cu scandalul sexual prin care Nichita a fost dovedit că face abuzuri în funcție inimaginabile, conducând ca un satrap dictator. Atunci Chirica era mâna dreaptă, era omul de taină, era „eminența cenușie”, mâna și creierul care întocmea actele false. Atunci și-a făcut și ucenicia, dar și desăvârșirea profesională care avea să dea Marele Hoț care este azi...

Singura lor grijă a fost cu toate fondurile europene care s-au derulat la Iași. Să le dijmuiască, să obțină cât mai multe fonduri – la un moment dat se lăudau că Iașul a tras cele mai mari sume de la UE – și veți înșellege mecanismul.

Fondurile au fost primite pe programe bine întocmite din punct de vedere tehnico-economic, doar că banii veniți se scurgeau precum apa dacă ții degetele mâinilor răsfirate și nu lipite. Poate puțini înțelegeți și vă puteți imagina dimensiunea JAFULUI.

Gândiți-vă doar la: reabilitarea căii de rulare a tramvaielor, reabilitarea străzilor și trotuarelor pe „axa Nord-Sud, pietonalul, Telescaunul de la Ciric cu defrișarea inutilă a pădurii, sunt doar câteva teme care ar trebui să vă pună pe gânduri. Reabilitarea Pasajelor rutiere Nicolina, Alexandru cel Bun, Pasajul de la Țigarete, pentru care s-au aruncat la o firmă din București 89 milioane de euro pentru primul proiect de pasaj adevărat cu 6 benzi, câte 3 pe sens, cu linia de tramvai și care ar fi costat aproape 200 milioane de euro execuția lui, dar tandemul Nichita&Chirica au refăcut cu alți bani proiectul, pentru limbricul existent azi, cu 2 benzi, fără tramvai, că la prima variantă nu le rămânea lor bani de furat...

Astea sunt adevăratele jafuri făcute, pentru asta cei doi ar fi trebuit să ia câte 187 de ani de pușcărie grea și confiscarea averii până la rudele prin alianță de gradul trei.

Condamnarea la 5 ani de pușcărie a lui Nichita vine ca un mic act de dreptate teoretic, dacă vorbim în contextul că mentorul și susținătorul lui de bază în PSD – Liviu Dragnea – face pușcărie. Dragnea e copil mic în tâlhării cu delapidare pe lângă Nichita. Aduceți-vă aminte de „nunta anului” de la Castel, unde patron este cumătrul lui Nichita, Iulică Rădeanu, pentru care acesta a aprobat defrișarea unei suprafețe de pădure la ieșirea spre Breazu ca să facă stabilimentul de acum, iar nașa de cununie a fost nimeni alta decât „doamna de fier” Rowana Plumb, care i-a devenit cumătră...

Actul de condamnare pare să aducă puțină dreptate și puțină echitate în fața celuilalt tâlhar de marcă al Iașului, Relu Fenechiu, PNL, care a executat deja cu ușurință cei cinci ani și jumătate de închisoare la Vaslui, unde mahării PNL de acolo i-au transformat pușcăria în sanatoriu. Va trece, dar pe vecie Gheorghe Nichita ve deveni un nume de scuipat de către ieșeni. Personal, i-am prezis când a ucis teii pe Ștefan cel Mare că îl va mânca pușcăria, am inițiat plângere penală, dar procuroarea DNA Oana Andreea Nica, a dat NUP...

Înlocuirea traverselor bi-bloc prefabricate cu cupoane de șină ruginită de tramvai recuperată de pe str. Banu și introduse în carosabil pe Elena Doamna, de la Hotel Europa până în Bucșinescu, faptă ce am dovedit-o într-o plângere penală făcută către OLAF cu inspectorul Daniel Toader în 2018, mă face să cred că Mafia are putere europeană și OLAF-ului i s-a pus pumnul în gură cu alți bani grei.

Daniel Toader a venit la Iași, a interogat și cercetat și a înaintat dosarul de fraudă la Parchetul European, unde a ajuns Codruța...

Nichita este un ticălos. Ca om, ca și conducător, ca personalitate pe care ieșenii manipulați au votat-o prostește ca să câștige PSD. Acum se pregătesc probabil să-l voteze pe Mihai Chirica, celălalt tâlhar din tandem.

Să fiți siguri dragi ieșeni, că și Mihai Chirica va primi odată niște ani de pușcărie pentru o faptă irelevantă care să nu aibă fire ce pot duce la procurorii ieșeni șpăgari.

Dar ce este cel mai important, e că viața nu iartă! Mai devreme sau mai târziu, destinul va face praf și pulbere averile dobândite ilegal prin jaful asupra banului public al locuitorilor. Indiferent de unde sunt aceștia.

Chestia este că nu toți oamenii care au suferit consecințe în viața lor datorită unor tâlhari imbecili și hoți vor avea satisfacția să trăiască momentul răzbunării, dar aceasta va lovi imperturbabil chiar după mai mulți ani.

GABRIEL MIHAILA  

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags