TA-RA-TA-TA, GOARNELE AU SUNAT! SI LA TV MULT RAHAT S-A MÂNCAT!

nhdfhsghjh

Trecerea lu’ King Șarl prin Viscri a fost un eveniment care a dus la orgasm toate fătucile astea de la teveuri. Astea, ude și gâtuite de emoție, efectiv credeau că participă la cine știe ce mare act politic. Erau mult mai emoționate decât la deflorare și pentru ce?

Pe bune, ăla se plictisea și s-a gândit să dea pe aici o tură, să mai schimbe smogul Londrei, cu aerul de Brașov. Băi, o (r)ășină nu a putut scăpa Charles de ele. Wow, regele a clipit, a mișcat un deget, a călcat cu augustul picior, doi - trei pași, pe pământul de la Viscri, care va fi scos la licitație publică, în borcane de marmeladă, pentru amatorii de suveniruri.

Taci, că se duce spre wc-ul din fundul curții și trece pe la polata din PFL care l-a fascinat și de care s-a îndrăgostit prima dată când a vizitat împrejurimile. Și ce mâncare a consumat, dacă i-a căzut nasol la stomac ori ba, uite, merge pe jos să nu deranjeze găinile din bătătura coanei Marika, care are grijă de casă în lipsa lui, când e ocupat cu politica la Londra.

Cred că au schimbat astea chiloții pe bandă rulantă, că prindeau naibii igrasie de la umectarea de emoție națională, pe care doreau să o împărtășească cu publicul telespectator. Ziceai că le-a promis reptilianul că le dă pe fiecare-n parte cu „roatele-n sus” în dosul căpițelor de fân, așezate artistic în tablou, mai ceva ca în tablourile lui Grigorescu. Și... la naiba, poate că dacă ar mai fi avut măcar 60 de ani, le-ar fi tăvălit „gloriosul” printr-un dos de șură, dar așa, trecut de 70 de ani, mai clipea din când în când, parcă voia să demonstreze lumii că e încă viu.

P.S. Știu, sunt un hater incorigibil, care nu prețuiește „valorile reale”, dar asta e, sunt prea bătrân pentru a mai fi reeducat. Urăsc, chiar mai mult decât urzicile, genul ăsta de propagandă în care neputincioșii vor să pară că au trei ouă, când, de fapt, le-au pierdut demult și pe cele două, cu care i-a înzestrat natura.

GOGU  ORLANDO

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags