SUMMITUL SASULUI

JDHYFV

MOTTO:

 „Reporter: La summitul de la Sibiu îl vom vedea pe preşedinte alături de premier?

Viorica Dăncilă: Mi-aş fi dorit acest lucru. Şi cred că acest lucru ar fi fost normal. Având în vedere că preşedinţia Consiliului UE este deţinută de premier, premierul trebuia să fie la Consiliu. Se pare că nu va fi aşa, la summitul de la Sibiu va participa doar preşedintele.

Reporter: Nu aţi fost invitată?

Viorica Dăncilă: Nu.

Reporter: Deci nu aveţi o invitaţie oficială din partea Cotroceniului?

Viorica Dăncilă: Nu, nu am o invitaţie din partea Cotroceniului şi nici nu cred că o să am o invitaţie, pentru că deja se apropie 9 mai. Mie mi-ar fi plăcut să dăm dovadă de mai multă responsabilitate, să dăm dovadă de unitate, pentru că este un proiect de ţară. Normal ar fi fost ca primul-ministru, Guvernul României, să fie invitat.”

( ADEVĂRUL.ro, 26 aprilie 2019)

.....................................................................

Da' ce, n-a avut el GUVERNUL LUI? Ba da, cum să nu. Păi, și ?!! Pe urmă a vrut PARADA LUI DE 1 DECEMBRIE. Și s-a putut- PSD-ul a stat la țarc!!! Pe urmă a inventat și RECEPȚIA LUI PENTRU ZIUA NAȚIONALĂ – tot fără penali... și s-a simțit grozav! E drept că după puțin timp ăia neinvitați, ăia de i-a repudiat el cu scârbă, au câștigat alegerile cu un scor istoric! Dar ce să faci... popor prost, dragă, popor prost... dacă ar fi votat numai ROMÂNII LUI... ehei! că, am uitat să vă spun, a avut și ROMÂNII LUI, cu Florin Bădiță și Angi Șerban în frunte! numai că i-a „avut” după alegeri, că la alegeri ROMÂNII LUI erau la munte, pe pârtie!

Acum vrea SUMMITUL LUI. Vrea!... vrea!... vrea! ( bătaie din picior, dar răruță... țaaaac... țaaaac... țaaaac...căci președintele nostru e molcom, el nu se grăbește) Ce-i așa mare lucru să aibă și SUMMITUL LUI? O dată-n viață e SUMMIT la el acasă. Se spală pe dinți, își tuflește cravata bleu, trage aer în piept și-și pune costumul care abia îl mai încape, acela cu nasturele tensionat și nervos, ca un proiectil amenințând să se detoneze când ți-e lumea mai dragă și să doboare vreun alt șef de stat, mai pirpiriu, aflat prin preajmă... Să fie și el, Klaus, vedetă! A, da! a mai fost un summit, ce-i drept, cel al liderilor locali și regionali ai PPE, desfășurat la Romexpo pe 16 martie 2019, daʹ ăla n-a fost AL LUI! a fost nasol... că a picat într-o sâmbătă, și Georgeta l-a trecut absent de la domiciliu (domicilii) și s-a puțin bosumflat. Și summitul ăla l-a și obosit. Măcar bine că a apucat să spună:

„Ne TREBUIE votul românilor și ÎL VOM AVEA (...)Văd în oferta PNL oameni capabili, parteneri loiali ai PPE în efortul de a revitaliza cel mai important proiect democratic din care suntem parte, Uniunea Europeană (...) Unele partide politice de la noi - și mă refer în primul rând la PSD - au îmbrăcat haina falsului patriotism, al naționalismului de fațadă și încearcă să câștige capital electoral cu un discurs antieuropean. E modul pesedist cinic și iresponsabil de a face politică. Dovada maximei ipocrizii e să negi chiar principiile pe baza cărora a fost înființată UE și în același timp să ceri votul oamenilor pentru a trimite reprezentanții partidului tău să facă parte tocmai din instituțiile pe care le critici. A fi bun român și patriot nu înseamnă să fii în antiteză cu Bruxellesul.”

Căci nimeni, cetățeni, nu-și spală mai dezinhibat ca el rufăria puturoasă, gălbejită de ură și frustrări în marea familie europeană și PPE-istă !!! Doar așa se și spune: „...să ne spălăm rufele în familie!”

Și a mai fost, parcă, și Summitul "Iniţiativa celor Trei Mări", desfășurat la București, pe 17 sept. 2018. Da' nici ăla nu a fost AL LUI , deoarece tot a simțit așa, ca un fel de gol în stomac când a aflat că secretarul pentru Energie al SUA, Rick Perry, după întâlnirea cu el, a avut programată o întrevedere şi cu Liviu Dragnea.

Ca să fie sigur că de astă dată va fi liniștit, la SUMMITUL LUI, evident, n-a invitat-o pe doamna Dăncilă, care-i „decât” premier în România, țara aia unde se desfășoară evenimentul ... deci n-are ce să caute acolo... că și la "Iniţiativa celor Trei Mări" a „sărit-o” de pe listă.

Așa că o să fie frumos. Din fericire, între reședința (reședințele) LUI din Sibiu și locul de desfășurare a summitului, nu este amplasat întâmplător, orașul Pompei. Acesta ar fi fost singurul pericol ca Werner Klaus să nu ajungă la program... doar știți că el , când e vorba de Pompei, nu se poate abține și dă o tură.

LUMINITA ARHIRE

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags