SUA PIERDE SUVERANITATEA ÎN FATA OMS!

bndghghfhh

Administrația Biden pregătește scena pentru a preda Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) controlul suprem asupra sistemului de sănătate al Americii și suveranitatea națională a SUA.

         În perioada 22-28 mai 2022, a 75-a Adunare Mondială a Sănătății se va întruni la sediul Națiunilor Unite (ONU) din Geneva, Elveția, cu delegați din 194 de națiuni, pentru a vota amendamentele administrației Biden care vor preda suveranitatea și autoritatea națională către OMS, care în timpul pandemiei de COVID, a transportat găleata cu apă pentru Partidul Comunist Chinez (PCC) în ceea ce privește laboratorul din Wuhan.

        Pe 18 ianuarie 2022, oficialii din administrația Biden au trimis în liniște amendamentele extinse ale OMS, fără o declarație oficială sau o singură conferință de presă. Aceste amendamente propuse sunt scrise pentru a întări capacitatea organizației de a interveni unilateral în afacerile națiunilor doar suspectate că au o „urgență de sănătate” care poate preocupa alte națiuni. Dacă aceste amendamente sunt aprobate, OMS va avea puterea de a declara o „urgență de sănătate internațională”, anulând puterile statelor naționale. Amendamentele S.U.A. elimină o restricție critică existentă în reglementări: „OMS se va consulta și va încerca să obțină o verificare de la statul parte pe al cărui teritoriu se presupune că are loc evenimentul...” Acest lucru îi permite directorului general să declare urgențele de sănătate după bunul plac și poate să fie folosit pentru a justifica ostracizarea și acțiunile economice sau financiare împotriva națiunii vizate de către alte națiuni aliniate cu OMS. sau care doresc să dăuneze și să controleze națiunea acuzată.

         Conținutul modificărilor propuse nu a fost făcut public decât pe 12 aprilie 2022. Reglementările existente ale OMS prevăd o perioadă de grație de 18 luni, în timpul căreia o națiune își poate retrage votul „da” pentru amendamente. Cu toate acestea, actualele amendamente propuse ar reduce această oportunitate la șase luni. Dacă amendamentele vor fi adoptate, majoritatea națiunilor și-ar putea schimba voturile individuale și ar putea inversa aprobarea în următoarele luni.

          „Covid-19: Make It the Last Pandemic”,

un raport publicat de Națiunile Unite în mai, 2021, susține că „p(l)andemia” ar fi fost prevenită dacă OMS i s-ar fi acordat mai multă autoritate globală. Raportul afirmă: „În forma sa actuală, OMS nu deține astfel de competențe... Pentru a merge mai departe cu tratatul, OMS trebuie, prin urmare, să fie împuternicită - financiar și politic... Tratatul ar trebui să aibă un regim de stimulare adaptabil, [inclusiv] sancțiuni. cum ar fi mustrări publice, sancțiuni economice sau refuzul beneficiilor.”

       Pe 20 ianuarie 2021, Joe Biden a trimis o scrisoare lui António Guterres, secretarul general al ONU și membru al Partidului Socialist Portughez, retractând retragerea președintelui Donald Trump din OMS. Biden l-a numit, de asemenea, pe Dr. Anthony Fauci, șeful Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase, să reprezinte Statele Unite în comitetul executiv al OMS.

       În martie 2020, OMS a împins națiunile democratice să implementeze blocaje, mandate, pașapoarte pentru vaccinuri, supraveghere digitală a „sănătății” etc. De fapt, OMS a elaborat îndrumări și chiar specificații tehnice pentru ca statele membre să adopte „standarde interoperabile” pentru COVID-19, pașapoarte de vaccin. Etichetată „îndrumări intermediare”, cea mai recentă versiune a OMS împinge noile pașapoarte digitale pentru vaccinuri pentru a fi utilizate la scară globală. OMS afirmă în mod deschis că aceste documente digitale personalizate ar putea „fi extinse pentru a captura starea de vaccinare pentru a proteja împotriva altor boli” și pot „fi utilizate pentru continuitatea îngrijirii sau ca dovadă a vaccinării în alte scopuri decât asistența medicală”, cum ar fi angajarea, educația universitară. și călătorii internaționale.

        Fondatorul și președintele Liberty Counsel, Mat Staver, a spus: „Administrația Biden a stabilit acum America pentru a ceda suveranitatea SUA cu privire la sănătatea americanilor către Organizația Mondială a Sănătății. Amendamentele propuse ar da OMS jurisdicție globală asupra Statelor Unite, inclusiv autoritatea de a declara urgențe naționale. Am văzut deja abuzul de putere fără lege sub Joe Biden de către Centrele pentru Controlul Bolilor, pe care instanțele l-au blocat din fericire. Americanii ar avea foarte puține soluții împotriva OMS. America nu trebuie să renunțe la suveranitatea sa în fața OMS”.

https://www.thedesertreview.com/

traducere și redactare:

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags