STRIGATUL DREPTATII

DHG

Sunt judecător în România...încă!

Gânduri amare printre rânduri: „Merită toată atenția că lupta împotriva corupției este afectată de existența SIIJ Desființarea SIIJ trebuie să aibă în vedere reîntregirea competenței DNA cu componenta pe justiție”. (Dl. Stelică,  sursa: hotnews.ro)

Înțeleg că noi, cei din justiție,  suntem corupția! Adică din cauza noastră, sau datorită nouă, corupția nu poate fi eradicata, pentru că, ce să vezi, urmare a înființării SIIJ,  nu mai sunt prinși, corupții...

Asta îmi amintește de o declarație a tovarășului Băsescu care spune despre noi, judecătorii,  că „jumătate sunt corupți, jumătate incompetenti”(citat din memorie)

Nu, domnule Stelică!

Nu noi suntem sursa corupției, iar înființarea SIIJ a fost garanția pentru TOȚI că actul de justiție este un act legal, soluțiile fiind pronunțate potrivit legii și nu potrivit...unor interceptări sau/și dosare!

Recitiți, va rog, decizia CSM 225/2019 ca să înțelegeți de ce era nevoie de o asemenea secție!

Insistența desființării acestei secții, coroborata cu dreptul pe care îl va avea ministrul Justiției,  deci un om politic, de a fi titular al acțiunii disciplinare, mă  fac să spun că Justiția are zilele numărate!

Nu am nevoie „de binecuvântarea” unor funcționari străini care sunt incapabili să înțeleagă ce înseamnă a fi judecător, după cum nu am nevoie de legi...girate de aceștia!

Independența judecătorului nu se negociază!

Independența judecătorului reprezintă Independența justițiabilului!

Repet, nu eu voi fi sacrificata de serviciu, ci Justițiabilul, care va veni în fata mea pentru a fi judecat!

Așa că puneți în balanța puterii și cântăriți:

Funcționarii străini, sau JUSTITIABILUL ROMÂN?

PS Înainte să vă sesizați sau sa sesizați instituțiile statului, amintiți-vă că și eu am dreptul la liberă exprimare, iar eu, ca judecătoram jurat pe BIBLIE sa apăr drepturile si libertățile fundamentale ale cetățenilor!

Jud. MADALINA ELENA DÂRDECI

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?