STIRILE F(L)OCUS – PRIMA Tv

ndhfd

V-am mai spus că mă uit aproape zilnic la 2 emisiuni de Știri Tv: La Prima Tv, la Focus, de la 18, iar după sport, pe la 19,10 mut INTOXICAREA pe Știrile ProTv. Vă spun cât se poate de clar! În 90% din aceste știri ale mercenarilor de presă românească, situația stă exact invers! Însă... faptul că citesc și mă informez în paralel dintr-o mulțime de surse credibile și independente, îmi dă posibilitatea să discern și să le „traduc” în cheia adevărului. Hai să o luăm pentru exemplificare cu știrile FOCUS  din data de 10 mai a.c. – pentru jigodii, o zi obișnuită de manipulare crasă. Să ne oprim în articol doar la tema războiului din Ucraina, dar absolut toate celelalte pe care Belecleanca și „vocea din off” le perorau, sunt manipulări și intoxicări ordinare, dar care otrăvesc cu siguranță mintea și judecata unor oameni care stau la televizor de când se trezesc și până se culcă iar, de noapte... Ăștia cu siguranță CRED absolut tot ce le varsă canalizările de știri, dejecții care nu mai apucă să treacă prin Stația de Epurare a țării.

La PRIMA Tv, Andreea Berecleanu este o madamă eșuată și ușuită de pe la Trustul Intact, care a considerat probabil că are ifose prea multe pentru mintea limitată și neputința de a redacta, ci doar de a citi de pe prompter. De aia nu o bănuiesc decât de ticăloșie, că a ajuns o prostituată bătrână care se prostituează acum pentru un trai lejer și ca să-i facă probabil oftică fostului soț, Andrei Berecleanu, un eșuat și el pe undeva prin lume.

Știrile sunt fabricate în „laboratoare” speciale, în clădiri care au la intrare probabil vreo firmă cu „masaj erotic” sau de Cosmetică masculină. Berecleanca doar le dă pe gură, cu intonație și cu „experți” de mare talie mondială deja, precum Dragoș Pătraru, sau Ițic-Sebastian Zachman.

După „coperta” obișnuită, Bebe  Cotimanis„vocea Prima Tv”, ex-ProTv – spune grav, ca la o partidă „main stream” de box, pentru titluul mondial: „Andreeeeeea Berecleanuuuu (Mariuuuuus Saizuuuuu), vă prezintă F(L)OCUS!” . Iată un titlu:

Sute de femei din Ucraina au fost violate de către soldații ruși – așa arată un ultim Raport întocmit!”

Si dă-i si luptă, nenicusorule!

„Ultimul bastion al rezistenței ucrainene în Mariupol rezistă în continuare în urma atacurilor dezlănțuite ale rușilor. Ofensiva Moscovei în sudul țării vecine se lovește de o #rezistență acerbă. Așa că armata Kremlinului a reluat bombardarea masivă a marilor centre urbane. Odessa, principalul port la Marea Neagră a fost lovit de aviația și artileria rusă.

Între timp, ies la iveală atrocități comise de invadatori. Procurorii ucraineni documentează tot mai multe cazuri de torturi și violuri, la care au fost supuși civilii aflați în zonele de sub ocupație ... ATENȚIE, URMEAZĂ INFORMAȚII CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Ei, hai să oprim puțin urătura și să luăm o gură de vin cu cozonac. Ni se introduce în subliminal pentru prima dată noțiunea de „un ultim bastion al „rezistenței ucrainene. Dar care este acest bastion?, nu se precizează, deși pentru Adevăr, asta este deosebit de important! Adică nu se spune că e vorba despre Batalionul Azov - acei criminali cruzi, adoptați de Armata națională a Ucrainei și care sunt continuatorii teribilului fascism rămas în gene de la ultimul război mondial. Nu se spune că Batalionul Azov are cam același statut pe care îl are azi Legiunea Străină din structurile de apărare ale Franței, doar că ăia luptă pe față cu statut de mercenari și nu sunt cunoscuți decât ca soldați de excepție, iar nu ca și criminali odioși. Deci, „una la mână”!

Cică procurorii ucraineni documentează tot mai multe cazuri de torturi, violuri și atrocități comise – evident! – numai de soldații ruși! Ai dă-mă dracu bro! Dar nu vreți să vină Duamna Kovesi sau nenea Portocală, sau Emilian Eva? Câte mărturii și videoclipuri circulă pe Internet cu ucraineni de toate vârstele și sexele care plâng de adevărat și povestesc cum tocmai militari (cu uniforme rusești), ale unor trupe „antiteroriste” ale securității lui Zelensky - deghizați în ruși - au tras cu tancurile lor în blocuri de locuințe civile în care trăiau oameni ucraineni care nu au plecat în exil, au tras în clădiri de școli, spitale, teatre, doar ca să arate lumii proaste cât de ticăloși sunt rușii!

Hai mai departe:

Numele ei, este Mika, are 41 de ani și locuiește într-o localitate de lângă Kiev, capturată de ruși și eliberată recent de armata ucraineană.

O paranteză: rușii au avut o tactică a lor în acest război. Ori că nu au reușit să cucerească fulgerător Kievul, ori că și-au dat seama că e prea puternic apărat de arme sofisticate și trupe de elită, chiar mercenare și nu merită jertfele, la un moment dat, au făcut cale întoarsă, lăsând în urmă urme ale luptelor duse cu armata ucraineană care este de fapt o interfață a NATO. Deci, au lăsat baltă tot și au schimbat azimutul. În urma lor au intrat în acele zone ucrainenii cu armata „eliberatoare” și Propaganda lui Zelensky amplificată de Presa globalistă mondială au transformat pe loc totul într-o victorie zdrobitoare! Peste tot pe unde au trecut rușii și au părăsit locurile în graba mare, ei nu au mai avut timp să-și ascundă „atrocitățile”. Nimeni din Canalizarea Tv a României nu vă va spune și nu vă va da dovezi care circulă totuși pe Internet și vin din Ucraina, că atrocitățile au fost comise de trupe de securitate ucrainene, care au jucat în filmul „big booster” regizat și după un scenariu holywoodian. Se va afla într-o zi și „oficial”. Hai să urmărim mai departe o femeie care - dârză precum sunt ucrainenii - nu a plecat ca mai toate femeile cu frica de Dumnezeu în exil și a stat să fie ținta unor „pulălăi” proveniți exact din armata lui Putin. A scăpat cu viață și acum povestește calvarul îndurat. „Ceea ce mi-a făcut nemernicul a fost oribil! M-a forțat să ... nu pot vorbi despre asta. Mi-e rușine și mi-e teamă.”

În martie, mai mulți soldați ruși  au rechiziționat casa în care locuia femeia. Le știe numele celor care i-au fost călăi. Oleg și Dania. Abia acum a găsit puterea să relateze violurile repetate prin care a trecut. „Vreau să fie pedepsiți. Vreau ca judecătorul să decidă să-i împuște, să-i ucidă, să-i distrugă, ticăloșii!”

Ea deja știe și cum îi striga șoptit la ureche pe când o violau: Oleg și (atenție!) Dania! Fabricanții subtitrării nu au habar că acest nume NU EXISTĂ la ruși, mai ales la bărbați, ci poate că pe fericitul violator îl chema VANIA!

Să presupunem că acest caz există în realitate, că nu este un simplu truc filmat în sprijinul Propagandei de o actriță de-a lui Zelensky a cărei față – normal! – este blurată, că putea fi și Monica Macovei să se plângă. E război, e propagandă, e multă dezinformare de ambele părți, dar de ce românilor li se servește mâncare de ciuperci otrăvite pentru ura față de Putin și pentru simpatie pentru globaliștii lui moș Bidon și Jeluinsky - doar o direcție?

Acesta-i DOAR UNUL (din atâtea SUTE?)       din cazurile care demonstrează atrocitățile comise de soldații ruși. La Iziun, lângă Harkov, în martie au fost bombardate locuințe, Acum, sub dărâmături, au fost găsite cadavrele a 44 de oameni.

Stop! Bre, scârțăie arcușul! Hai, sacâz! Orice om care a trecut prin serviciul militar știe că o tactică folosită de toate armatele din lume în apărare, a fost să folosească scuturi umane împotriva bombardamentelor și nu de către agresori, ci de asediați! Adică, de ucraineni! O altă ticăloșie folosită a fost și mai este încă și încartiruirea forțată a trupelor combatante în clădirile civile, gen spitale, școli, teatre. Așa că... cei 44 de morți pot fi foarte bine militari ucraineni sau mercenari care luptă de partea lor. Simplu! Trebuie să credem Propaganda?

Între timp, rușii își concentrează atacurile asupra Donbasului. Combinatul siderurgic din Mariupol ultimul bastion al ucrainenilor. Soldații ucraineni au mai rezistat încă asediului. Sunt peste o mie de militari care deși încercuiți, nu vor să depună armele.

Hopa... iarăși „ultimul bastion” al ucrainenilor – Batalionul fascist Azov, desemnat pentru cruzimea lor să apere laboratoarele subterane care făceau cercetări în numele NATO în orașul subteran de sub Combinatul din Mariupol – este asimilat în prezentarea știrilor de intoxicare ca fiind un simplu detașament de eroi, care „își dau viața” din eroismul lor ca să apere cu sângele lor acest BASTION AL MORȚII CU ARME BACTERIOLOGICE! Să fiți ferm convinși, că spionajul rusesc știe de mulți ani la milimetru ce se făcea acolo și mai ales cine „cerceta”, motiv pentru care au declanșat „operațiunile militare speciale” – lucru pentru care întreaga lume ar trebui să le mulțumească!

 „În Azovstal este iadul”, spun civilii evacuați din uriașa platformă industrială de la malulMării Azov.

„Am aflat de coridoarele umanitare de la radio, prindeam radio acolo și ascultam că există, însă era greu de ajuns la ele. Nu ne lăsau să ieșim.” (o femeie eliberată).

Dar de ce doamnă, era greu de ajuns la ele? Nu vă lăsau cumva soldații Batalionului Azov, care erau singurele forțe capabile să elibereze prizonieri civili? Dar acei prizonieri civili sunt cumva și acei cercetători sau salariați folosiți de cercetătorii NATO în laboratoare? Dar oare nu credeți că „nu ne lăsau să ieșim” fără să se precizeze CINE sunt aceia care se opuneau, este o mare manipulare și intoxicare a Presei?

Lupte grele se dau și în sudul Ucrainei, Odessa a fost bombardată intens, un Mall și două hoteluri au fost lovite de rachetele rușilor.

„Iată cum a sărbătorit armata rusă Ziua de 9 mai. A bombardat orașul Odessa cu 7 rachete. Operațiunea militară a rușilor nu are nimic de a face cu infrastructura militară” (un „celovec” ucrainean, bine făcut, în haine civile de origine militară)

Ba exact adevărul este acesta! Rușii – dacă ei au lansat rachetele și nu chiar ucrainenii care au trimis cu precizie chirurgicală și rachetele ce le-au scufundat rușilor două nave militare, din care una era „Moskva”, nava amiral – puteau foarte bine să aleagă ei ținte pe care să le bage rușilor pe cârcă. Să zicem că nu, dar după 7 rachete devastatoare moare doar un singur om și câteva zeci de răniți? Bă, târtanilor, niciunul n-ați făcut armata?

 Cel puțin un om a murit și alte zeci au fost răniți în timpul atacului... Uciderea civililor, torturile, violurile, nu fac decât să întărească dorința ucrainenilor de a #rezista în fața agresorilor. Un sondaj recent  arată că peste 90% dintre aceștia, sunt ferm convinși că vor câștiga pe câmpul de luptă.

Sunt ferm convins că IRSOP a făcut și acest sondaj, care dă ca sigur că Vasile Dâncu va fi viitorul Președinte al României, iar Marius Pieleanu va fi Ministrul Informațiilor, sau viitorul director al SRI.

Discursul lui Vladimir Putin a fost disecat în toate marile cancelarii ale lumii. Cele 11 minute ale speach-ului au fost catalogate la Washington drept o absurditate flagrantă. (punct) Și o insultă adusă victimelor ucrainene. Totodată, un fost premier rus (Mihail Kasianov, aflat acum în „exil”) a declarat că discursul marchează începutul sfârșitului pentru Țarul de la Kremlin.

hdgdfgfgf

Bine că emisiunea se numește FLOCUS...

GABRIEL MIHAILA 

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?