STIRI CENZURATE DE LA „DUSMANI”

hdehfggh

Dimitri Medvedev:

„Avem o sărbătoare. Ei au droguri grele, demenţă, cinism.

Zelensky vrea să intre rapid în NATO. Buna idee. Doar implorând Alianța Nord-Atlantică să grăbească începutul celui de-al treilea război mondial.

Evident că tipul se împiedică.

Joe Biden a anunțat nerecunoașterea anexării de noi teritorii de către Rusia.

Este ciudat că și-a adus aminte de noi. Totuși, este păcat. Am putea găsi un loc bun pentru a deschide un consulat american în noile regiuni ale Federației Ruse.

Ian Stoltenberg – „gavarit” așa: dacă Ucraina încetează să lupte, va dispărea ca stat.

 Ce băiat cinic - la urma urmei, dacă nu se oprește, atunci o parte semnificativă a ucrainenilor vor dispărea.

.............................................................

180.000 de persoane au participat la miting-concertul „Alegerea oamenilor. Împreună pentru totdeauna” din Piața Roșie (vezi videoclip la sfârșitul artic) n.r., în onoarea intrării noilor teritorii în Federația Rusă – declară Ministerul Afacerilor Interne al Federației.

 Congresul SUA a adoptat o legislație care repartizează fonduri de 12,4 miliarde de dolari în ajutoare noi pentru Ucraina, după cum urmează:

4,5 miliarde de dolari într-un fond de ajutor economic pentru menținerea funcționării guvernului ucrainean;

- 3 miliarde de dolari în sprijin militar pentru Ucraina, inclusiv pregătire militară, aprovizionare cu arme și echipamente și logistică;

- 2,8 miliarde de dolari pentru operațiunile militare americane în Europa, inclusiv sprijin pentru misiuni, operațiuni de informații, plăți militare și achiziții de echipamente;

1,5 miliarde de dolari pentru reumplerea stocurilor militare proprii ale SUA, reduse din cauza livrărilor către Ucraina;

- 0,5 miliarde de dolari pentru producția de arme de importanță critică care să le înlocuiască pe cele trimise în Ucraina.

Sursa: „Intel Slava Z” - Telegram

GIGI PETROVAN

Video

Featured