STATUL PARALEL A INVENTAT O NOUA FORMULA POLITICA ANTI-NATIONALA: DE LA PNL+PDL, LA PNL+USR/PLUS!

picture

După căderea PDL, în urma politicilor anti-naționale criminale sub masca austerității, de fapt un pretext pentru eliminarea factorului național și a capitalului românesc și predarea României grupurilor de interese străine, economice și politice, statul paralel - anti-național, a inventat o nouă formulă.

Mai întâi, a ascuns PDL-ul sub sigla PNL-ului, prin fuziune: PDL-ul urma să fie distrus electoral, furia poporului fiind uriașă și de nestăvilit. Toate capacitățile logistice ale PDL-ului au intrat, însă, în structurile PNL, partidul mereu de rezervă al grupurilor de interese nelegitime: sedii, organizații, rețeaua de consilieri și primari, deputați și senatori. Operațiunea a avut loc sub controlul direct al PPE. Operațiunea se va încheia în curând, prin probabila preluare de către PNL și a resturilor PDL din PMP-ul lui Băsescu.

Dar noul PNL nu avea capacitatea să guverneze singur, prin atingerea lui 50% plus 1 la orice alegeri. Motiv pentru care trebuia construită o nouă formulă politică, cu pretenții de noutate, care, de fapt, joacă rolul vechiului PDL. Aceasta a fost formula USR-PLUS, un construct creat în laboratoarele statului paralel. Condiția externă a venit de la Franța lui Macron, care și-a dorit și ea o halcă mai mare de Românie, USR-PLUS fiind făcută cadou Franței, care nu a acceptat monopolul Germaniei, care controlează în totalitate PNL.

Cine nu pricepe acest joc, de manipulare a populației la nivel de masă, pentru controlul puterii politice în România, nu are nicio șansă să înțeleagă adevăratele resorturi și ce ne așteaptă în viitor. Forțele naționale se află sub un atac concertat, un adevărat război ideologic.

Nu este deloc clar care va fi poziția SUA în acest joc periculos pentru țară. Vor acorda o protecție României, ca aliat strategic la Marea Neagră, sau nu? Avem două experiențe istorice: prima, proiectul Marii Uniri, în care SUA au avut o influență decisivă, prin doctrina lui Woodrow Wilson; a doua, tragică, după al doilea război, când aliații, împreună cu SUA, au cedat România către URSS, cu acea tragică trădare și a lui Iuliu Maniu!

Noi, românii, avem datoria să ținem un steag, iar PNȚCD are, cu atât mai mult, această misiune istorică!

Aurelian Pavelescu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?