STATUL MAFIOT A CASTIGAT O NOUA BATALIE: ADINA FLOREA A RENUNTAT!

picture

Adina Florea a câștigat concursul pentru șefia SIIJ încă din iunie a.c., cu o notă aproape de 10. Un concurs în fața CSM, organizat în temeiul LEGII! Au urmat 6 luni în care MAFIA din CSM, cu concursul Anei Birchal și acum a lui Cătălin Predoiu, a blocat validarea, care consta într-un simplu vot formal. Cum s-a întâmplat asta? Se știe: o mare parte a membrilor CSM pur și simplu nu s-au mai dus la muncă, nefiind îndeplinit cvorumul, sau prin amânări nejustificate. N-au îndrăznit SĂ RESPINGĂ validarea, pentru că o asemenea hotărâre a CSM ar fi fost atacată de Adina Florea la instanța de judecată, UNDE AR FI CÂȘTIGAT procesul, numirea fiind realizată atunci prin instanța de judecată!

Prin urmare, s-a organizat o acțiune de tip infracțional și mafiot, de obstrucționare a EXERCITĂRII PUTERII DE STAT, sub protecția lui Klaus Iohannis și a PNL - acoperire politică la nivelul cel mai înalt!

Astăzi, în urma presiunilor politice și mafiote, Adina Florea a renunțat la candidatură, inclusiv presiuni explicite ale noului Ministrul al Justiției PNL, Cătălin Predoiu.

VOI AVEȚI DREPTUL SĂ FACEȚI PRESIUNI POLITICE ÎN JUSTIȚIE, TICĂLOȘILOR? RĂSPUNSUL ESTE DA! CU SPRIJINUL COMISIEI EUROPENE!

Care a fost miza concretă a acestui blocaj? Paralizarea activității Secției pentru Infracțiunile din Justiție. În tot acest timp practic SIIJ n-a putut face trimiteri în judecată, dosare grele fiind ținute pe loc, unele dintre ele vizându-i chiar pe importanți membri CSM, chiar dintre aceia care au refuzat validarea Adinei Florea prin abuz în serviciu, inclusiv dosarele LAUREI CODRUȚA KOVESI!

Adina Florea va continua să lucreze la SIIJ, dar ca simplu procuror. Vom vedea ce va hotărî, însă, mafia, cu SIIJ și noul procuror șef. Cu siguranță, s-au făcut planurile pentru implantarea poliției politice acolo: cei protejați să nu răspundă penal și să li se închidă dosarele, celor incomozi să li se fabrice dosare fără probe!

AM INTRAT ÎN EUROPA, DRAGI ROMÂNI! CU VOTUL VOSTRU NE-AM CÂȘTIGAT FERICIREA DE A FI SCLAVI DIN NOU! LEGILE SUNT DOAR PENTRU SCLAVI!

Aurelian Pavelescu

Featured