STATUL HOTILOR DE DREPT PARALEL

jduufh

Dragii mei! Cum stăteam io , aşa şi mă tot gândeam ce să-i mai scriu lui Dragnea săptămâna asta, m-am gândit să mă uit un pic pe "biografia" lui să văd cum şi in ce fel a "istrus" el țara asta! E nascut  în 28 octombrie 1962! Deci scorpion-periculos, otrăvitor, preacurveste la greu , deci din start nasol! Să-i facem dosar penal!

Merge la facultate la politehnică, ( presupun că o fi fost elevul lu'Abramburica , că altfel nu înteleg de ce-l urăște ea din bojoci sau ...neee) se însoară cu Bombonica ( nume de catelușă, pe bune! Era tat-su beat ...sau naşu') bagă doi copii  frumosi si cum îi cam mergea mintea , la 30 de ani avea o avere considerabilă! Ăsta muncea de cand era elev la liceu si al dracu oltean cu 34 de măsele, s-a întreținut singur la facultate la stat! Dosar penal. Cum, nu a facut facultate la privat?! Nasol , comunist , hoț! (face si d-alea dar cred că la misto! Și Ponta a facut una tot la Roma și parcă una cu apărare sau cam asa ceva ..)

În 1994 intra în PD la colonelul cu cofetăria Ana , si a lu' Petre cu valuta si APACA, apoi iese in 2001se bagă cu ciumații! Nasol rău de tot bun de brutărie !

Din 2001 in PSD până îl făcură "colegii mei" !

In tot acest timp el este şef de campanii electorale , şi doar două săptămâni ministru la interne in 2009 cred că era in coaliția de kkt !

De faptul că e bogat si face si drege prin Teleorman se ştia de mult , dar mă intreb cum de nu l-au gasit ăstia cu ''statul de drepti" cu nimic-nimicutza, până nu-l tăvăliră, cu referendumul de 8,6 milioane, din care 7,4 il trimiseum pe Chior acasa la Udrea , si pe care se kkară Ponta.

 Crin si el  "ajutat" de vie, K1, K14, STS, PE, CCR, CSM, PE , o nenorocită de erată, vîrîtă de Dracu pe sub uşa celor 9 "judecători" care de fapt nu erau judecători ci contabili pe la fabrici si uzine comuniste , sau cămări cu brânză si salam de Sibiu, la "gospodăria de partid 13 decembrie" !

Spun toate astea că poate citeste si vreun spălat pe creier, şi nu mai sta cu Dragnea in mmm...UE, sau ciumă rosie ...!

Si acum să vedem cine a nenorocit tara asta, cu adevarat și este liber !

Cu ce vreti să încep? Cu presedinti sau guverne ?!

In toate nu exista niciun Dragnea, ci numai securisti, generali , kinezi si nu in ultimul rand UE , NATO si bineanteles "interesul national", aoleuuu ...si kioruptia ucide , de unde vine si ''toate partidele aceeasi mizerie" , sorosisme , basisme, barossonisme, macovisme, cucuvelisme , ghitalisme, pontisme, si uite asa apar vedetele #rezist si guverne securiste! Restul îl stiti , că doar nu toți am fost plecați din țară ...9 ani ..pe Naveta spațială internațională. .

Petre Roman - liber , bogat si cu tupeu !

Isărescu - putred

Radu Vasile - a mierlit bogat de ragaie fii-su

Ciorbea - avocat al poporului, da'nu al nostru ...poate al americanilor ...f fff bogat

Năstase - 4 case , clinici medicale cam peste tot , i-au numărat astia 000-le dupa ce a ratat ...doamne fereste ...i-au gasit ăstia 3-4 ouă cu executare !

Tăriceanu - liber colecționar de neveste, masini si contracte cu cântec ...

După el, potopul pe care l-am trăit cu toții ..Romania a pierdut cât două războaie mondiale la un loc în acesti 30 de ani !

Acum suntem ca in 2012! Si bătuți si f*** si cu praful de pe tobă luat ..

Dragnea la brutărie, restul miliardari în euro, liberi , fericiti si cu gând de cariere politice cu ultimul tren !

Sper să -l piardă toți, mai putin unul !

Cum ne-o fi norocul! Daca e să fim, vom fi!

Sau nu?

STELA MITEA

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?