STÂRPITI „ANALISTII” SATANEI!

kgjgjjhh

Deși sunt ferm convins că nu există în acest moment în România un canal Tv liber și independent, care face o radiografie corectă a evenimentelor, un canal care să nu fie plătit cu bani guvernamentali – deci cu bani publici – obișnuiesc să mă uit seara începând cu orele 18, la două emisiuni de Știri, la două posturi generaliste: Prima Tv și ProTv. Foarte rar, dar chiar foarte rar mă opresc când zapez programe la vreun canal „specializat” în „Știri”, precum Antena 3, DIGI, sau România Tv. Mai des mă opresc când zapez, la TeleM și TeleMoldova Iași, că acolo pot să mă distrez privind la comicii locali ai micului ecran.

Acum, că v-am pus oarecum în temă, hai să revenim la subiect. Trebuie să fac precizarea că asupra populației din România (observați că nu greșesc să spun „poporului”) – foarte exact – de când trăim epoca fascistă a lui Johannis și a globaliștilor care ne-au pus talpa pe gât, toate televiziunile și majoritatea ziarelor sunt transformate într-un pachet de suflători ai Propagandei globalist-fasciste, de la flaut, piculină și până la trombon și tubă. Practic, NU EXISTĂ nicio știre ieșită în eter fără să fie modificată pe turta globaliștilor, ca să intoxice până la demență populația. Problema mare nu este pentru aceia cu discernământ, pentru aceia – din ce în ce mai mulți – care se opresc și să respire puțin când înghit pe nemestecate știri, la aperitiv, la felul unu, la felul doi și la desert! Totul este politizat, totul este MODIFICAT! Chiar și prin omitere!  Lumea, în general, nu doar în România, este sastisită de politică, de evenimente morbide, de nenorociri și catastrofe arătate cu obstinență, lucruri menite să creeze în mintea privitorilor în subliminal o anume stare de spirit, de la teamă de catastrofă iminentă, amestecată cu frica zilei de mâine, la pericole anunțate cu un ton macabru de reptilele care colcăie în Media. În paralel, ca să amplifice atmosfera lugubră „se bagă” muzică simfonică cu extrase tânguitoare de vioară, violoncel, sau contrabas... Te aștepți din clipă în clipă să iasă din mormânt Nelu Ploieșteanu, la a cărui parastas au apărut și maidanezii de la emisiunea de divertisment a familiei lui Cristi Brancu – un teleshaw „de casă”, cu nevastă și copchil care au acaparat emisia de după amiaza...

Încep Știrile Focus, în care Bebe Cotimanis anunță din cavoul familiei PrimaTV că urmează prompterița Andreea Berecleanu, „mare” vedetă a postului, a cărei tencuială crește în grosime pe zi ce trece. Muierea asta fostă în tinerețele ei vedetă la Trustul Intact, de unde a divorțat de bărbatu-su sătul de ifosele ei, azi o face pe deșteapta și „intervievează” ea diverși flaifuteri vremelnici care se dau culți în cap și „jmekeri” de moment. Bineînțeles, „de servici” sunt papagalul vorbitor cu meclă de cimpanzeu și păr de maimuță pe față și pe mâini – Dragoș Pătraru – care face stand-up comedy cu știri „pro-globalism”, deși tare ar mai vrea parcă să nu fie obligat să spună rău despre patrioții români, dar simbria lui și a „fameliei” este condiționată de asta. Apare și Sebastian Zachman, „analistul” canalului, un ovrei tânăr și școlit în coridoarele globalismului sorosist, care l-a făcut „om” și care l-a ridicat pe culmi pe care strămoșii săi gazați la Auchswitz sau Birkenau, nu l-au bănuit vreodată, că un cosângenar al lor va deveni fascist pus să vâneze în mileniul trei alte nații. Ăsta și Niels Sneker, de la România Tv, intrat într-o gaură la Madrid, de unde scuipă minciuni.

Toate aceste reptile, plus încă o droaie de la Antena 3, de la Digi24, de la KanalD, de la B1, de la Realitatea, fac jocul minciunilor sfruntate!

Sarcina de bază a tuturor intelectualilor contemporani, cu oamenii care au capul pe umeri, care înțeleg pericolul mortal în care se află azi omenirea, este aceea de a COMBATE cu toată forța această „Presă” contemporană, de a anihila prin alte surse căutate și dovezi ascunse de presă privirilor publice, de a deschide ochii masei mari de consumatori de știri!

Cu toții trebuie să punem umărul și să contracarăm minciuna și intoxicarea Presei, să repetăm oamenilor să-și ia singuri știri de pe Internet, unde să citească sau să vadă și alte site-uri, nu doar aceleași care picură otravă și drog în creier pe ecranele Tv. Este drept că nu toată lumea are acces și stăpânește navigarea pe Internet, dar cred că peste 90% dintre oamenii societății au acum pe cineva cunoscut care are aceste abilități. Peste tot în societate – acolo unde ajung să iasă în lume – oamenii trebuie să vorbească liber și despre ALTE poziții, despre alte evenimente decât acelea arătate la Tv! A fost #pandemia, cu toate valurile ei... Lumea s-a speriat, a tremurat de frică, mulți au ascultat orbește de vocile sperietorilor de la televizor, însă mulți nu au făcut-o, ci dimpotrivă, s-au opus minciunilor.

A venit acum războiul din Ucraina. Lumea toată, lumea simplă, lumea consumatoare de știri aruncate în eter de trompeții Propagandei, trebuie să se gândească totuși: „dar oare este chiar adevărat tot ceea ce se spune la televizor?” „Oare nimeni nu are vreun interes ca să-l defăimeze din zi în noapte pe Putin și pe ruși, de parcă ucrainenii, belorușii, nu sunt tot ruși și sunt același popor?” „Cine câștigă din asta?”

Sunt întrebări simple și firești. Din zi în noapte suntem intoxicați cu „săracii” ucraineni, cât sunt ei de năpăstuiți și ce criminal este Putin și armata lui.

Eu nu vreau aici să spun cumva că armata rusă ar fi formată din uși de biserică și că soldații lor angrenați în război or fi sfinții din Grădina raiului. Nu! Dar trebuie să gândim și mai ales să vedem rădăcina răului, de unde a crescut buruiana. Să ne uităm și la buruiana Ucraina, care a crescut lângă gardul României umbrind și trăgând din pământul nostru sevă, sufocând culturile noastre din grădină! Adică să vedem ce și cât a fost Ucraina acum o sută de ani înainte și cum a ajuns ea ca acum, cu ajutorul cui? Atunci – aceia care știu istorie, sau măcar au interesul să afle Adevărul – vor căuta și vor găsi explicația de ce armata rusă a Imperiului lui Putin a călcat pe teritoriul Ucrainei, mai întâi în Crimeea, apoi în estul Ucrainei, în Donbas, iar astăzi a atacat complet întreaga țară? De ce? Păi Rusia a fost și a rămas o mare putere militară, cel mai mare teritoriu al unui stat de pe glob, iar dușmanul ei tradițional a fost chiar America Imperialistă liberală, care i-a fost și aliat, dar și dușman. Acum, America s-a infiltrat șerpește lângă hotarele Rusiei în mod perfid, prin intermediul UE și NATO, insinuându-se pe furiș în Ucraina, după ce a profitat de lovitura dată de globalism URSS-ului, cu destrămarea făcută de Gorbaciov și Elțîn, care a permis separarea multor republici, foste țări independente.

Mie mi se pare normal să fii o putere militară – lăsând la o parte dorința perpetuă de acaparare – și să stai cu mâna în sân să vezi cum dușmanul perfid se apropie ca șarpele de tine fixându-te în ochi ca să te paralizeze și tu să stai nemișcat, în loc să-i strivești țeasta cu un par.

Ucraina a devenit un tărâm al globaliștilor, care au de fapt în spate pe democrații americani! Zelinsky este un pion pus de ei cu mâna, un actor care joacă acum un rol într-un film al cărui scenariu a fost făcut în studiourile NATO și ale Pentagonului.

Mai țineți minte după primele zile ale invaziei rusești în Ucraina? Când propaganda și cu Zelinsky strigau ca din gură de șarpe, ca Petrică – văcarul satului – „săriți, săriți, a venit lupul!” A fost un pretext oficial să înarmeze civili care erau dornici să-și apere țara. Atunci, „lumea liberă” și din România, se indigna că a scos „pârnăiașii” din pușcării și le-au dat automate și gloanțe. Pe bune?  Măi oameni buni, voi ați auzit de mercenari? Sunteți la curent că în Ucraina – dar nu numai – luptă azi (poate de ambele tabere) luptători internaționali plătiți regește ca să-și verse sângele pentru o simbrie? Avem și destui români, care nu prea știu să facă altceva și nu au alt țel pe lume, nu au o familie, un copil, decât alternativa ca atât cât trăiesc, să trăiască „superdecent”, în puținele momente de liniște. Oameni mânați de sărăcie, de foame, de războaie fratricide în Africa, oameni care au învățat să tragă cu o armă de la 8-9 ani, ăștia sunt azi carne de tun cu salariu, plătiți de Ucraina (NATO), de Rusia, de oricare altcineva care are bani și vrea să obțină un lucru prin forță. Ei, bine, ce ați zice dacă de fapt „pușcăriașii” înarmați până în dinți, scoși pe stradă „ca să apere țara” - în timp ce o droaie de șmecheri cu mașini bengoase și genți burdușite cu dolari, cu muieri de pe reviste - erau primii care rupeau barierele de fugit spre „libertate”, în România, Polonia, Ungaria..., nu erau pușcăriașii scoși din pușcăriile patriei, ci erau mercenari recrutați, antrenați și dotați de NATO, devenit brațul înarmat al globalismului, unde din păcate suntem băgați și noi, românii? Așa-i că asta nu v-a trecut prin gând, așa-i că așa ceva nu vă vine să credeți? Desigur, sunt mult mai verosimile imaginile de dezastru transmise de Tv-uri care vorbesc neîntrerupt despre criminalii ruși, despre criminalul Putin, despre ororile cu sute de cadavre „găsite” de armata ucraineană eliberatoare, despre gropile comune... Asta vă picură javrele propagandei în creier necontenit, asta vă toarnă  coșcandârul bătrân Joe Biden, javra hoață Ursula van der Lien, Johannis, Aprodul Ciucă, etc.

Nimeni însă din propagandă nu vă spune însă că Putin cu armata sa are alt scop decât acela de a acapara Ucraina și de a o anexa Rusiei. Putin și rușii de la Moscova sunt conștienți că ucrainenii sunt și ei tot poporul slav ca și ei, ca și bielorușii, iar interesul rusesc acum este să dărâme de la putere pe globaliști, să oprească aderarea Ucrainei la UE și la NATO, să stopeze influența americană a familiei Biden în structurile și economia statului ucrainean.

Asta vi se ascunde de către Propaganda televizată! Putin vrea, într-adevăr, să obțină o independență a regiunii din estul Ucrainei, cea locuită majoritar de etnici ruși „pro-Rusia”, care au fost persecutați, omorâți, prigoniți, de ucrainenii ce au fost cei mai cruzi naziști în cel de-al doilea război mondial. Acum, le pisează orașele, le distrug, le nimicește economia orientată spre armament chimic, le distruge capacitatea lor militară.

Propaganda nu spune că militarii ucraineni – inclusiv trupele mercenare – sunt încartiruite în clădirile sociale civile, precum blocuri de locuit, școli, instituții publice, de unde trag și atacă armata rusă! Fiecare parte are dreptatea ei, războiul a ieșit din limite și reguli internaționale.

Nu vi se arată – ba, chiar vi se prezintă invers – că populația ucraineană rămasă în orașe și localități, pentru că nu avea nici bani, mașină, rude, cunoștințe, curaj, ca să fugă din calea războiului, a rămas în apartamentele din carterele orașelor la bloc, în case, iar acei oameni încă vii, relatează reporterilor independenți vorbitori de limbă rusă, despre ticăloșia armatei ucrainene, despre „trupele antiteroriste” care comit atrocități în numele armatei ruse, care îmbracă uniformele și însemnele armatei ruse, care vopsesc pe blindatele ucrainene de proveniență rusească semnul „Z” (za pobeda - pentru victorie), al armatelor lui Putin. Cu acele tancuri poziționate în cartierele ucrainene  trag în blocurile de locuințe de la câteva zeci de metri în ciuda rugăminților locuitorilor rămași să trăiască în subsolurile blocurilor, să gătească mâncarea la comun pe aleea din fața blocului, la ceaunul pe trepied, cu lemne... Ei filmează și sunt mărturiile vii ale atrocităților săvârșite de fasciștii ucraineni deghizați în armata eliberatoare a lui Zelinsky și al javrelor globaliste!

Acest saltimbanc, acest actoraș de stand-up comedy pus de americani să joace rolul unui președinte papagal, se adresează patetic parlamentelor lumii implorând, ordonând șefilor de guverne, să intre cu orice preț în război, să atragă lumea nevinovată într-o luptă pe viață și pe moarte, într-o confruntare artificială care nu îi aparține, dar care are menirea să facă Globalismul Mondial să impună o dictatură globală.

Oamenii simpli, oamenii neimplicați și neinteresați de politică, trebuie să fie făcuți conștienți că astăzi Globalismul a devenit pericolul de moarte al lumii civilizate, iar statul cu mâinile în sân este moartea curată a omenirii și a religiei creștine.

Vi se arată la televizor morți „lăsați în urmă” de armata rusă care fuge în degringoladă urmărită de armata ucraineană eliberatoare! Fals! Minciuni! Sunt mercenari morți îmbrăcați civil, sunt legați la mâini și filmați! Tehnică de luptă ucraineană de fabricație rusească este marcată cu „Z” și se spune că a fost abandonată de Putin în fugă.

Putin nu a dorit să piseze Kievul și să-l facă una cu pământul, nu a dorit să ucidă în bombardamente sute de mii de conaționali ruși trăitori în Ucraina. Acest război este unul special, „pe alese”, adică anihilarea „bob cu bob” a dușmanului care se amestecă intenționat cu civilii. Urmăriți pe internet videoclipurile făcute de oamenii rămași în Ucraina. Oamenii simpli, care spun adevărul pe care îl trăiesc. Nu mai puneți botul la Propaganda servită de televiziunile din România, de minciunile sfruntate ale guvernelor lumii globaliste!

Ne vom elibera dacă vom vota ca și ungurii, partide și oameni patrioți și suveraniști! Apoi, ne vom uni cu toții și va trebui să lovim Globalismul, așa cum s-a unit lumea contra fascismului hitlerist!

Este foarte curios, cum Israelul – o țară care găzduiește un popor prigonit de fascism – face astăzi jocul evreului Soros și nu este deschis de partea suveranității fiecărui popor...

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?