SRI a devenit serviciul secret cel mai numeros și mai bine finanțat din UE, s-a transformat în poliție politică, a confiscat justiția și s-a pus la picioarele unor politicieni ostili națiunii! (Aurelian Pavelescu, PNȚCD)

picture

”DICTATURA SRI TREBUIE SĂ ÎNCETEZE! CU AI SĂI CÂINI TURBAȚI, PREȘEDINȚII ROMÂNIEI! ”PATRIA A PRIORI”!

poza

SRI și Președintele Iohannis vor BANI FOARTE MULȚI DE LA BUGETUL DE STAT! Așa au vrut mereu cei de la serviciile secrete și Președinții, de la Traian Băsescu la Klaus Iohannis. Atât de mulți, încât SRI a devenit serviciul secret cel mai numeros și mai bine finanțat din UE, raportat la numărul cetățenilor și la condițiile economice ale României.

Ce-a făcut SRI cu acei bani? Cine știe? Că teroriștii au ocolit până azi România. Se cunosc și motivele: relația tradițională bună a României cu spațiul Levantului și neimplicarea României în conflictele sângeroase din Orient în ultimele multe decenii.

Mai mult, România a fost o țară în care lumea arabă (s-o numim așa) a văzut un prieten, zeci de mii de sirieni, irakieni, libieni etc. făcând studii aici, unii au și rămas.

Asta nu înseamnă că SRI n-ar fi avut merite în lupta anti-teroristă, dar să nu exagerăm. Dacă rețelele teroriste ar fi făcut o țintă din România, sub nicio formă SRI n-ar fi fost mai mult decât serviciile franceze, germane sau britanice, acolo unde atacurile au fost și sunt semnificative.

Ce-a făcut SRI cu acei bani? Cine știe? Că, iată, în alte domenii, cum ar fi marile rapturi economice, care au afectat puternic securitatea națională, n-au fost prevenite. Zeci, sute de miliarde de euro evaporate prin evaziune, contracte păguboase, industrii dezintegrate, milioane de români plecați din țară de nevoie, sistemele de protecție statale a societății în ansamblul ei fiind pur și simplu INEXISTENTE. Mai ales pe dimensiunea de prevenție, de avertizare, de riposte specifice activității de intelligence: ABSOLUT NIMIC!

În schimb, SRI S-A TRANSFORMAT ÎN POLIȚIE POLITICĂ! A confiscat justiția și s-a pus la picioarele unor politicieni ostili națiunii! I-am văzut pe Coldea și Dumbravă, pe Anaconda și alți cretini, ȘEFI AI SRI, terorizând ei națiunea, mai mult decât au făcut-o sau o vor face teroriștii adevărați! Și, în fruntea lor, Președinți inepți, cum este Klaus Iohannis, care stă în vacanțe lungi și urăște poporul român!

Pentru asta aveți voi nevoie de bani mai mulți? Pentru locațiile scumpe, vestitele K-uri, pentru aparatură de ascultare a întregii populații, pentru conspirații politice și manipulări electorale?

Securiștilor noi, nu voi l-ați descoperit pe Portocală, Onea, Ardelean sau Man! Nu voi ați avertizat că mii de dosare sunt fabricate, judecătorii sunt șantajați, oameni nevinovați distruși, iar frica s-a instalat în popor ca pe timpul dictaturii! Voi ați fost complici!

Îl văd pe Iohannis că bate iar din pinteni, că vrea bani mai mulți de la buget pentru ACEST SRI! Ce bine îi stătea lui printre generalii burtoși la 1 Decembrie, de Centenar, cât a apărat el Protocoalele secrete, ce mulțumit este el de justiția criminală!

BANI MAI MULȚI?

Nu v-ar sta mai bine pe șantiere, că e nevoie de forță de muncă? Să dați cu mistria și să cărați saci cu ciment sau, și mai bine, în agricultură, să vedeți cum este cu munca câmpului, pe tractor sau la sapă? Să vedeți ce greu se câștigă banul muncit, cel pe care îl vreți voi gratis de la poporul pe care l-ați umilit PREA MULT!

”PATRIA A PRIORI” – VĂ SPUNE CEVA ACEASTĂ DEVIZĂ?”

Aurelian Pavelescu

Sursa: PNTCD Iasi, sectiunea blog

poza

 

                                 SRI ESTE TRĂDĂTORUL, NU APĂRĂTORUL ROMÂNIEI 

Dan Popescu4 februarie

Este clar că în sânul SRI nu există încă o masă critică, necesară schimbării acestui adevărat monstru al trădării naționale. Care acum apără interesele ocupanților României, și astfel să poată niște unii din serviciu și din sistem să jefuiască liniștiți țara, cot la cot cu ocupantul.

Nu știu ce ”prejudiciu” a produs Dragnea. Știu ce prejudiciu a produs sistemul: distrugerea capitalului național, a economiei românești, plantarea în centrele de comandă economică și socială a unor indivizi care trădează sistematic România și interesele cetățenilor ....
La ANAF in timpul regimului Băsescu au fost transferați 100 ofițeri SRI care au ,, controlat " numai firme cu capital românesc pt a le falimenta, FIRMA HEXI PHARMA dezinfectanti apa chioară avea sediul în blocul SRI și a omorât zeci de mii de români infectati cu baterii din spitale, infractorul Cocoș servea duminică dimineață cafeaua in sediul SRI, infractorul Ghiță era prieten la catarama cu generalul SRI Coldea iar prejudiciul lui Ghiță a fost de zeci milioane euro...... 
În justitie ofițeri SRI efectua cercetare penală și stabilea împreună cu procurorii si judecătorii acoperiți sentința....
Este SRI CANCERUL SOCIETĂȚII ROMÂNEȘTI ????

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2348564888510152&set=a.774821312551192&type=3&eid=ARD7bGrJJEUczlN5v4zkgsp1TKVH532A3lfYwSvHE7WdlmN_E2Hvk3Fy0bsRTKIOoZlHABrAEy0sfiL7

poza

Aurelian Tudose
România nu a decontat abuzurile statului totalitar comise de serviciile secrete ale lui N. Ceauşescu ! Noile servicii secrete, create pentru apărarea democraţiei şi a statului de drept, îşi strecoara oamenii în presă, si-a creat societăţi comerciale şi desfăşoara activităţi economice. Noile servicii s-au întins şi în politică, inclusiv în alegeri. Interceptările de telefoane au ajuns la proporţii pentru care bătrânii securişti pensionaţi de la instalarea tehnicii ar putea face infarct. Cât asculta securitatea lui N. Ceauşescu într-un an se ascultă acum într-o săptămână !

poza

                                                                   

      Partidul SRI

Ar putea spune cineva: „Și ce dacă îi controlează domne’ securiștii, și ei «e» tot pentru țară!” Aici e buba: Securitatea a lăsat impresia că ea e „pentru țară”, că-i mai bună ca armata, partidele politice, economia, Finanțele, educația, toate la un loc. Actuala gândire a securiștilor a început, cred, odată cu venirea la putere a comuniștilor. Miliția nu avea puterea să impună cu forța stalinismul și comunismul, așa că a făcut-o Securitatea. De la asasinarea elitelor, inclusiv cele politice, la impunerea „Omului Nou”, cu dosar curat, totul a fost apanajul Securității. A mers atât de departe încât ii controla și spiona inclusiv pe toți capii PCR. Îi montase microfoane inclusiv lui Ceaușescu în vilă. După care a participat activ la înlăturarea și asasinarea sa. A făcut deci politică la fel ca PCR, dacă nu mai multă. Securitatea devenise Stat în Stat. Îi avea pe toți „la mână”. La fel este și acum. Am intrat în capitalism conduși de Securiști.

Securitatea are forța să se inventeze și să se reinventeze mereu și românii au o înclinație, dracu știe de unde, nativă sau cultivată, de secretomanie, de bârfă, că „știe el de la ăla” ce face ălălalt. Poate este influența orientală, poate așa am rezistat în istorie, cert este că acest fel de a fi al românilor a fost tot timpul mană cerească pentru securiști.

Împânzirea tuturor partidelor politice nou apărute cu securiști, plasați în poziții cheie, aducerea în față a eșalonului doi al Securității a fost cel mai ușor lucru. Practic, Securitatea a format toate partidele de după ‘89. De la PDSR, care a fost înțesat cu securiști, la PNȚCD și PNL, toate partidele au fost controlate de Securitate. De la Ion Iliescu, la Radu Câmpenu și Mircea Ionescu Quintus, mai puțin Coposu, la toți Politrucii din eșalonul doi, toți erau controlați de Securitate; iar dacă nu, le găseau ei ceva cu care să-i aibă la mână. Când am intrat prima dată în ‘90 în PNL, am fost îngrozit de câți securiști erau. La fel, după aceea, în ‘93 în PD.

Personal, am sperat tot timpul că ne vom curăța de securiști. Din păcate, nu numai că nu ne-am curățat, dar în ultimii ani, inclusiv sau mai ales în timpul mandatului lui Traian Băsescu, Securitatea a devenit atât de puternică încât a preluat controlul întregii societăți, partide politice, economie, presă și, mai ales, justiție. Practic, România a fost și este condusă de Securitate. S-au schimbat între ei, și-au dat puterea de la unii la alții, dar tot ei, securiștii au exercitat tot timpul controlul.

De doi ani, lucrurile, din motive obiective sau subiective, au luat o turnură nouă. Ce s-a întâmplat? Securitatea a făcut o greșeală capitală, pe care nu o făcuse niciodată: A ieșit la lumină și a vrut să controleze pe față Societatea. Pentru a reuși acest lucru, controlând Justiția, a început să aresteze toți politicienii și să le ia locul, a făcut înțelegeri politice externe, s-a implicat direct în economie, omorând capitalul românesc, pentru a controla toată resursa financiară. Arestarea și condamnarea politicienilor a fost însă greșeala capitală, pentru că, luați pe sus, unul câte unul sau la grămadă, politicienii, care până mai ieri se obișnuiseră cu securiștii, și-au văzut libertatea și chiar viața, a lor și a familiei, puse în pericol.

De aici și până la a ataca frontal Securitatea nu a mai fost decât un pas. Prima a fost Elena Udrea, care a devoalat Sistemul și l-a atacat în forță. A urmat, pentru o perioadă scurtă, Train Băsescu, până a fost liniștit. Când crezuseră că au scăpat, a urmat un atac de o forță nemaiîntâlnită de la… Liviu Dragnea, adică de la liderul partidului înțesat cu cei mai mulți securiști pe metrul pătrat, partid pe care-l controlaseră tot timpul.

E greu de spus ce l-a făcut pe Dragnea să se războiască cu Securitatea, de ce nu a mai acceptat înțelegerile cu ei, rămâne însă războiul declanșat de Dragnea. Totul a început cu schimbarea lui Grindeanu, omul Securității, când Dragnea, sătul poate ca decizia politică să se ia la SRI, a hotărât să-l înlocuiască. Luați prin surprindere, Securiștii l-au trimis pe Ponta să se baricadeze cu Grindeanu în Palatul Victoria și au pierdut o jumătate de bătălie.

A urmat un compromis, în care Dragnea le-a acceptat omul, pe Tudose, dar s-a dovedit că Dragnea nu avea de gând să se oprească și a mers mai departe și l-a eliminat și pe Tudose, omul Securității și a numit un prim-ministru care nu era controlat. Cert este că, rând pe rând, a început să curețe PSD-ul de Securiști. Mult timp Securitatea a crezut că va putea să-l oprească, schimbându-l din funcție, scoțând lumea în stradă, organizând încercarea de Atentat și tentativa de Lovitură de Stat din 10 August. Episodul Firea, despre care am avertizat cu două săptămâni înainte de a fi declanșat, a fost ultima bătălie majoră pierdutâ de Securitate în interiorul PSD. Neputând să încingă PSD din interior, au creat un alt partid, al lui Ponta, un partid prin excelență al SRI, pentru a-l ataca din exterior, acum regrupându-i pe toți securiștii în noul partid.

În acest moment, scena politică arată astfel:

PNL, controlat prin Orban, omul SIE, și Iohannis, plus Blaga și alți securiști mai mici.

USR este partidul Securității.

PMP, controlat prin Tomac, SRI, dar și prin liniștirea lui Băsescu.

Cioloș, Securist, omul Multinaționalelor.

Despre Ponta am vorbit: racolat de SIE, șantajat, sclavul Sistemului.

Aici trebuie să facem două precizări: Nici electoratul, nici marea masă a membrilor de partid nu sunt securiști, cum nici tot SRI-ul nu este Securitatea. Doar o parte, cea care „trebuie” și are decizia politică, sau poate să o influențeze decisiv, este securistă. Practic, ei direcționează atitudinea partidului așa cum le spune Securitatea. Să dăm câteva exemple.

În primul rând, ei neagă că acest Sistem ar exista, iar eventualele „derapaje”, sunt excluse. Mai concret, pe acești lideri Securiști nu o să-i auziți vreodată vorbind de rău SRI, ei nu recunosc existența abuzurilor, a Protocoalelor, a Justiției Corupte, pentru că ordinul primit le impune asta. Nu partidul definește abordarea pe aceste teme, ci Securitatea. Mai mult, nu o să-i auziți despre Dominația Jaful Multinaționalelor și al Băncilor, nu-l văd, pentru că așa e ordinul, Multinaționalele fiind aliatele Securității.

Acesta este deci paradoxul pe care-l trăim: Partidul care a fost cel mai infestat cu Securiști, PSD-ul, s-a luat în piept cu Securitatea și se curăță de securiști, alte partide – ALDE și UDMR-ul – făcând obiectul unei alte analize, iar celelalte partide neieșind din ordinul SRI. Cât din SRI este Securitate și cât nu, o să vorbim.

Deocamdată constatăm că suntem în mijlocul unui război cu Securitatea. Cine va câștiga? Securitatea, ca în toți acești șaptezeci și cinci de ani, sau Democrația pe care încă nu am cunoscut-o? Și dacă îi învingem, noi, în calitate de cetățeni cum o să o facem?

           Gelu VIȘAN

 

De ce Securitatea controlează, fără excepție, Partidele de Dreapta sau care se declară de Dreapta, din România

Așa cum am scris, PNL, USR, Plus, PMP, Pro România( este tot de dreapta, cu toate că se declară de stânga), toate sunt controlate de Securitate. Mai mult, toate aceste partide apar ca “reformatoare”, promotoare ale “omului nou”, ale “unui alt mod de a face politică”, etc. iar ceilalți, adversarii, fie PSD, ALDE sau UDMR sunt de declarați “conservatori”, “retrograzi”, “comuniști”, etc.

Paradoxal, una dintre cheile explicației este…UDMR. Faptul că UDMR, membru PPE, este atacat, arată că nu are nici o legătură cu dreapta-stânga, ci este altceva, mult mai adânc. Explicația este legată de Poziționarea față de…Supra-naționale, Neomarxism, Europa Națiunilor și/sau Statele Unite ale Europei și Securitate…

Haideți că v-am dat gata! Unii ați putea spune: ce-are domne’ “…a cu prefectura”?  Este mai simplu decât am putea crede la prima vedere. Ca de multe ori în istorie, România suportă efectul “cozii de cometă”, adică are un fel de reacție întârziată, pe de o parte, iar pe de altă parte este folosită ca debușeu, plasă de siguranță sau ultimă redută pentru teoriile politice și economice experimentate în țările dezvoltate. S-a întâmplat tot timpul în istorie, pentru că România este o țară de graniță între Occident și Orient.

Această bătălie cu noi înșine, între sentimentalismul și idealismul oriental și răceala materialistă a Occidentului a fost caracteristica întregii noastre istorii, niciodată nu am fost prea hotărâți ce vrem. Acum suntem în etapa în care societatea de consum, alături de neomarxism, o societate utopică ce-și dă obștescul sfârșit în Occident, intră în România. Partidele așa zis de dreapta de care am vorbit sunt de fapt partide Neomarxiste, sau, mai concret, Macroniste, fix în perioada în care Macronismul se prăbușește în Europa, iar națiunile încep să-și strige drepturile. Macronismul este teoria inventată de Suprastatale și este sinonim cu Neomarxismul, acea utopică “ Societate Deschisă” a lui Popper și a discipolului său, profesor de științe politice, George Soroș.

De la Maior încoace, cu aere de intelectual ratat, până la Helvigh și aripa militară, SRI a avut tot timpul impresia falsă că e mai deștept decât politicienii, motiv pentru care a devenit formator și racolator de politicieni. Aroganța lui Cioloș, Iohannis, Orbán, Barna, Tomac, Ponta și multora ca ei rezidă tocmai din prostia lor, cultivată și încurajată de alți corifei ai neomarxismului, ceva mai deștepți, cum ar fi Liiceanu, Tismăneanu și altora ca ei. Cum politica este mai întâi de toate teorie și apoi practică, ei și SRI-ul sunt convinși că sunt pe drumul corect, iar ceilalți, angajați sau nu în politică, greșim.

PSD-ul a făcut o mișcare politică interesantă: intuitiv, s-a apropiat de Israel și SUA, doi adversari declarați ai neomarxismului și dominației Suprastatalelor. Această poziționare a luat prin surprindere toată scena politică europeană, confruntată cu o situație inedită: după ce au dus Europa într-o situație aproape fără ieșire, vrăjiți de teoriile utopice ale lui Soroș și Macron, se trezesc și cu o opoziție neașteptată de la țările din fostul bloc estic, fie că vorbim de Cehia, Polonia, Ungaria și mai nou, România. Bătălia Neomarxiștilor pentru România este cu atât mai puternică, cu cât au pierdut bătălia în celelalte țări. Pierderea acestei bătălii poate însemna începutul sfârșitului pentru Europa Corporațiilor sau a Suprastatalelor și renașterea Europei Națiunilor.

Cu sau fără voia lui, intuitiv sau asumat, PSD s-a trezit în centrul unei bătălii cu doi adversari extrem, extrem de puternici, unul din afară și unul dinlăuntru: Marile Corporații Europene și SRI, pe care atât îl “ duce capul”. Va putea face față PSD acestui Război?

Mi-aș permite să răspund că da, cu cel puțin două condiții: în primul rând să conștientizeze magnitudinea conflictului în care a intrat, iar pe de altă parte să se înconjoare de aliați, cel mai important fiind poporul român, care, vrăjit de mirajul Occidentului, nu știe nici pe departe în ce joc infernal a căzut. (Gelu Vișan)

 


                                                  Războiul vitaminelor ”D” și ”P”!

Gogu Orlando,

Cred că acum a înțeles toată lumea de ce Dragnea ”e nasol” și trebuie condamnat, iar presa de unitate tot încearcă să îl demonizeze! Pentru că are „tupeul” să facă din alea nefăcute, din alea care credeai că ar fi imposibil să le facă cineva!.

Unde s-a mai auzit în România să tai bugetul instituțiilor cu acronime puturoase și să „arunci” banii la ministerul sănătății pentru un program național de administrare a Vitaminei ”D” copiilor?Ori pentru susținerea programelor pentru diabetici? Un adevărat reacționar Mustăciosul! Să iei de la gura săracilor securiști banii și să la și spui că lor, în loc de bani, le pregătești un program de administrare intensă a Vitaminei ”P”?

Și amărâții ăștia de securiști ce să facă? Să nu mai asculte telefoanele? Să reducă filajele? Să înceteze finanțarea anarhiei haștag? Să taie finanțările partidului lui Cioloș? Să nu îi mai livreze lui Ioahannis iluzia că va avea al doilea mandat de președinte? Să se retragă în unitate și să se ocupe doar de scenarii de capturare a unor teroriști imaginari?

Bine,la auzul acestor vești bieții securiști s-ar fi dus repede să plângă în poala lui Klaus Iohannis, dar pe ăsta îl durea în „Vitamina ”P” de ei și se dădea cu punga pe zăpada, în nocturnă, pe pârtia Șureanu, ori pe unde pe unde era zăpada proaspătă!

Tot din ciclul disperării securiștilor, sper că nu ați ratat vocalizele isterice ale Chivuței din fruntea Bucureștilui, coana Firea. Ce mai tare m-am distrat când a zis că: „Dacă Dragnea iese președinte ea pleacă din țară!” Nu vă speriați, pentru ea a pleca din țară înseamnă că se retrage în Republica Voluntari! Încă nu percepe faptul că România nu se termină la ieșirea din București. Ea e precum musculița de oțet pentru care sticla e universul ce trebuie explorat!

 

                     Pseudo-tăuraşul Cioloş, vaca USR şi inteligentele turme de votanţi utili

 7 Iasi,  februarie 7, 2019, Lucian Postu 

poza

Oricît de dezgustător ar fi devenit între timp USR, prin neo-securismul penibil dovedit după alegeri de unii lideri de-ai săi, ori prin dublul standard devenit normă, ar fi fost greu de anticipat momentul grotesc al plantării lui Cioloş ca şef de facto al USR, prin metoda fecundării mecanice a bovinelor politice reformatoare.

Fiindcă asta s-a întîmplat, de fapt: unui presupus tăuraş politic, marele corridar Ciolo’, i s-a prelevat de către organele competente presupusul lichid politico-reproducător, cu care a fost înseminată vaca USR. Punct. Restul e prosteală ieftină pentru naivi #rezistenţi, progresişti etc.

Ce viţei politici, electorali şi progresişti vor ieşi din acest mariaj bovin, executat la ordinul veterinarilor cu epoleţi, nu e greu de presuspus. Viţei patrioţi, evident, asta e absolut sigur. Cu pielea tărcată tricolor, precum băncile patriotului arghelean Funar, şi cu stele europene în frunte, precum blîndul tăuraş reproducător Ciolo’.

Că de pe urma lor n-o să ne alegem cu nici o brïnză, la fel ca în cazul altor mutanţi rezultaţi din încrucişările anterioare, clocite tot în grajdul cu epoleţi patriotici, asta e la fel de sigur.

Ori poate vi s-a părut că Stolojan, Patriciu, Meleşcanu, M.R. Ungureanu, Băsescu, Iohannis & co v-au umplut de lapte şi miere … ?

Cred că v-a înşelat culoarea, nu era lapte. Nici taurii, nici boii nu dau lapte. V-au dat altceva.

Poate ar fi cazul, după 30 de ani, să nu mai înghiţiţi tot ce vă dau patrioţii veterinari cu epoleţi. Prin pseudo-tăuraşii lor de prăsilă toxică.

Sursa: www.7iasi.ro

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags