SPERJUR, FATARNICIE, IPOCRIZIE SUB COAFURA GOSPODINEI VASILICA DIN VIDELE

NHDCHGHD

Am urmărit cu interes și plin de silă în același timp interviul luat de Mihai Gâdea premierului Viorica Dancilă la „Sinteza Zilei” de aseară.

Cu interes, pentru că am vrut să văd până unde duce ipocrizia și fățărnicia acestei femei care minte de îngheață Dunărea și Lacul Belina în toiul verii, că „pe ea funcția nu a schimbat-o, adică este aceeași Viorică din totdeauna, ca și înainte de a sta la Bruxelles 9 ani” și după ce Dragnea în naivitatea sa proverbială ca pricepere la oameni, a mătrășit două reptile securiste (Grindeanu și Tudose) ca să aleagă pe una cu care a copilărit și din motivele doar de ei știute, o credea „curată”, dar mai ales loială.

În cei nouă ani petrecuți afară pe salariu baban, țoale și parfumuri scumpe, smacuri și coafor zilnic, coana mare s-a cizelat și a fost cu siguranță recrutată de SIE, că așa este modelul și altfel nu se poate!

Doar naivii pot crede că parlamentarii europeni trimiși de Țară la UE nu devin automat pioni sau „săgeți” ale SIE! Mai mult decât atât, unii dintre aceștia au fost poate împinși de „direcțional” să accepte oferte ale altor servicii străine de intelligence pentru a fi cunoscută „situația operativă” în timp real.

Nu poți avea dovezi palpabile aici, dar comportamentul și reacțiile persoanelor implicate sunt clare și evidente. Prea puțini sunt aceia care pot  fi independenți și nesupuși servicilor, dar ei sunt atent monitorizați și împinși la a se compromite pentru ca mai apoi să devină subiect de șantaj.

Coana mare Vasilica nu este nicio excepție în acest sens și ea a fost fezandată timp de nouă ani ca să fie livrată de Sistem la timpul oportun în mijlocul „dușmanului” pe post de Cal Troian.

La început, madoamna se dădea mare patriotă și docilă față de Liviu Dragnea și a idealurilor de lepădare și de curățire a                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           StatuluiSubteran                                                                                                                                        din Justiție și alte instituții.

Acum este mai evident ca oricând că și ea și Tudorel Toader au trișat, făcând jocuri comandate de afară unor executanți din gașca sasului nazist.

Docila Dăncilă a plecat fată mare  și neprihănită la Bruixelles și s-a întors o viperă școlită și perfidă pe care Dragnea a băgat-o în sân crezând că nu mușcă, așa cum făcuse cu ea de atâtea ori în tinerețe.

Madoamna Dăncilă este o marionetă în slujba oricui, doar a poporului român nu este! A beneficiat acum la Congres de un PR deșănțat al tuturor slugoilor din Media – de la Antena 3 cu „deiontologii” analiști politici care o populează pe mulți bani ca să manipuleze, gen Chireac, Ciuvică, Ion Cristoiu, Marius Pieleanu, etc – și până la ProTv, Digi 24, Realitatea, B1, cu ai lor găozari perfizi ce varsă lături și „fake news-uri” din zi în noapte.

Ei au făcut-o la comandă pe gospodina din Videle cizelată în Europa, Președintele Ales al PSD!

Teoretic, PSD reprezintă masa majoritară de alegători și simpatizanți ai românilor și nu cei maximum 30% de filfizoni care din snobism se declară „de dreapta”: neomarxiști, fasciști, anarhiști, protestatari de serviciu, atei care neagă însăși Civilizația! Deci membrii PSD delegați la Congres au în conștiința lor părerea majoritară cu a românilor mulți, simpli, onești, cinstiți, de acasă, cu ale rudelor lor de sânge, dar români fiind și slabi cu duhul, sunt ușor de manipulat și de manevrat de niște iude puse în funcții cheie de mici sau mari lideri care IMPUN un anumit vot la momentele importante!

Dacă votul ar fi fost cu adevărat liber și mașina de propagandă a Statului Subteran nu ar fi muncit cu sârg să imprime subliminal că madoamna Dăncilă are cele mai mari șanse, că este ca și aleasă în funcție și nu se ignorau candidaturile unor incomozi precum Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae sau Codrin Ștefănescu, reptilele Statului Subteran Paralel ar fi suferit un mare eșec și România ar mai fi avut o șansă ca să continue lupta de „dreptate până la capăt”. Nu a fost așa și cine poate dovedi azi că nu aceasta a fost dorința membrilor Congresului PSD care preferă stilul pacifist și plin de compromisuri al gospodinei din Videle ce joacă rolul mironosiței, iar Gâdea și armata lui de colegi din Presă se fac că nu o văd?!

Punândui-i chipurile „întrebări incomode” în legătură cu poziția de la Congres a lui Liviu Pleșoianu, Maica Domnului românească s-a arătat a fi foarte indignată și revoltată în același timp că poate să i se aducă astfel de acuzații, de parcă nu vede tot omul cu un singur striu pe creier ce cutră mincinoasă și perfidă s-a dovedit a fi acționând de la sine putere și voință după ce a fost întoarsă cu cheița ÎMPOTRIVA interesului României, acceptând ca și Ponta Trădarea și Supunerea necondiționată în fața unor babalâci perverși, alcoolici și libidinoși, care ne scuipă în obraz cu acceptul sasului nazist de la Cotroceni, chiar la noi acasă, iar acum madoamna Dăncilă îi promite votul social-democraților pentru ca jigodia Timmermans să ia locul alcoolistului Junker!

Madam Dăncilă Vasilica o face pe pacifista, pe propovăduitoarea concordiei, pe pupat cu toții cururile în Poața Independenței, indiferentt că marea masă de români nu vor să accepte să se șteargă de flegme și să pupe obrazul celor care l-au spurcat și umilit!

Românii nu vor fa, gagico să vorbești tu în locul lor și probabil că vă vor pedepsi crunt la toate viitoarele alegeri dacă veți promova papagali cu pene colorate în culorile curcubeului de #curiști și lesbiene ce au ajuns să vă convertească!

Românii vă vor trage un amarnic șut în cur și atunci tu vei fi retrasă undeva la adăpost ca răsplată că ți-ai făcut treaba!

Românii vor RĂZBUNARE fa, Vasilico, vor Dreptate până la Capăt, vor pedepsirea jivinelor corupte din magistratură, a reptilelor preistorice din Servicii și a târâtoarelor portocalii în frunte cu Javra Ceacâră și ciracii săi!

Nu vrei să mai umbli la Justiție? Nu umbla fa, că le faci jocul ticăloșilor, dar să nu vă mirați de ce scoruri veți avea la toate alegerile viitoare cu politica asta de rahat pe care o impui tu și maimuțoii de lângă tine, în ciuda voinței majorității simpatizanților PSD!

Nu credem în sondajele voastre măsluite de Pieleanu, Chireac și alți lingăi de mâini murdare, pline de microbi verzi.

Mamaie, lasă-ne, că te lăsăm și noi!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?