SPERANTA LUI C(L)OSETTE...

jfhfgj

De scurt timp încoa(ie), mutra unei silfide useriste care ne-a intrat nouă, ieșenilor, în urechi, în ochi și în gură, precum musca verde care zboară de pe căcatul din latrină - pe masa din grădină, înervându-ne, bântuie insistent paginile de Facebook (dar nu numai) ale grupurilor din Iași, cu precizarea că sunt sponsorizate de însăși mamazela .

Cei care cumva nu au căzut încă leșinați cu palpitații la pitpalac de șarmul blondinei spălăcite cu privire la oțel de tanc Leopard , pot vedea pe această Ioana din arc a plaiurilor ieșene (cu mamă care a fost mai mereu în cariera domniei sale economistă cu funcție în Admenstruația județului, pe unde s-au scurs ciclic miliarde de lei pe apă sâmbetei) luptând de timpuriu pentru un os cât mai gros și cât mai tare. . Asta știu ieșenii despre mamzela C(l)osette și mămica ei. Mai știu că puștoaica năbădăioasă a fost trimisă pe cheltuiala familii – bugetară de-o viață – să facă studii universitare hăăăt în United States of America, iar după absolvire, a aterizat la Iași cu un tupeu și o obrăznicie de neiertat, și-a suflecat poalele fustiței „mini” și sa avântat cu aplomb în valul globalist care și-a propus să extermine omenirea...

Dacă pe C(l)osette o mai caracterizează ceva înafară de tupeu și obrăznicie, atunci trebuie să precizăm că este o păienjeniță din specia „cap de mort”, din aceea care elimină masculul care o fecundează , care domină copios pe fătălăii ca al de Bo(u)dea din USR Iași, deși fătucă la sosirea în țară din USA nu avea nicio experiență dovedită în politică.

De fapt ea sa dovedit a fi fost mai bărbătoasă decât domnișoara Mariusa Boudea , care după ce a văzut că a fost violată în PNL de Bulibașa Chirica, a ales să se mute neprihănită la USR, de unde să îl uzurpe pe șuțul care-i primar. . . . acuma.

C(l)osette a fost eroina mai multor scandaluri interne în USR, a provocat multe valuri de surf în paharul de țuică, iar acum mamzela se dă la ieșeni cu un fel de manifest pentru sănătatea pământului și practic se bagă în mare singură pentru ao. . . . luava înaintea alegătorilor care o vor băga cu siguranță, altundeva...

Prin urmare, să vedem ce spune mamzela C(l)osette că vrea ea să facă ea, dacă lumea creștină va fi atât de idioată so aleagă pe țiitoarea lui Scaraoțchi în fruntea creștinătății ieșene?!

„Candidez la Primăria Iași pentru că oamenii au nevoie de mai mult și de mai bine . Noi, ieșenii, vrem să trăim într-un oraș al epocii noastre: prosper, vibrant și bine organizat. Iar pentru asta Iașul are nevoie de un primar cu totul diferit față de tot ce a avut până acum: o primăriță! O femeie care vine din lumea reală , nu din laboratoarele sistemului. O femeie care ascultă și înțelege. O femeie care știe să conducă , să construiască și să dezvolte.”

Dragă puișor.... mămicule... scumpete... nu toți oamenii din Iași au nevoie de ceea ce ai nevoie de tine! Adică de „mai mult și de mai bine”... Nooo, sunt destule femei și chiar și masculi care au atâta cât trebuie, că unele li se pare că ar fi prea mult, prea des și prea îndestulător, ba chiar ar dori mai puțin, ca să se mai odihnească mai. mult... Cine naiba ți-a băgat ție în căpșorul ăla ca un cur de pui de găină ieșit din sau de 3 zile că ieșenii sunt morți să pună în frunte după o bulibașă tuciuriu care a șutit la greu cu ciracii lui bugetul Iașiului, în complice cu caralii și procurorii? Acum ar trebui să avem în frunte un creștin sau o creștină după modelul Dianei Șoșoacă cu sculă mare și tare, cu ouă care atârnă greu în pungă, capabil să ia gâtul fără șovăire oricărui mai îndrăznește să mai ridice de pe stradă sau bancnotă de 100 de euro care nu este a sa. Voi sunteți alte hiene, cu deosebirea că voi doar bateți din gura și scuipați pentru capital electoral vechea și actuala clasă poliotică, pentru ca ajungând la ciolan, să-i eliminați brutal, dar în același timp să duceți la bun sfârșit Agenda 2030 a Globalismului mondial! Asta în orașul care deja sa dilit la cap și visează prin ciocoimea clericală să devină un fel de Vatican al ortodoxiei, ceea ce ar fi o mare prostie și nu ar fi altceva decât ideea de mărire la unele nobili cu sutană.

„Sunt singura care poate să-l învingă pe Mihai Chirica în alegeri. În 2020, am obținut 30% din voturi ieșenilor, mai mult decât oricare alt candidat din istoria recentă. În 2024, voi câștiga Primăria Iași și voi pune orașul pe o traiectorie corectă a modernizării: vom avea un oraș verde, prieteni cu oamenii, cu parcări și infrastructură culturală și sportivă, cu trafic fluid, cu industrii mari care aduc locuri de muncă bine plătite. .”

Fa C(l)osete, hai că ești obraznică! Ba chiar infatuată, o muiere rea de gură în genul lui Gigi Becali cu fustă sau a lui Mititelu cu sutien. Tu ne iei pe noi ieșenii de idioți, om fi chiar atât de stătuți, n-am mai văzut muiere până la tine ca să cred și să sărim pe tine ca o cireadă de tauri în căldură ca să-ți dăm votul? Ba... mai ai și nerușinarea să afirmi că tu, în 2024 „vei câștigat primăria”, dar cum să-ți câștigi dacă nu-ți băgăm voturile noastre făcute sul(ă) în fanta urnei tale? Uiți fa C(l)osette că – mulți sau puțini, proști sau deștepți – tot noi vom spune într-o oarecare proporție a șeptelului votant că care va fi cel mai tare...

„Candidez la Primăria Iași pentru că oamenii vechilor partide nu au soluții și nu au caracter. Chiar și „curațeii” sistemul sunt elevii lui Nichita și Fenechiu. Cei care au petrecut 20 de ani în vechile partide și în sistem sunt experți în șpăgi și cumetrii, nu în administrație publică. Și nu se pot schimba. Degeaba au fost rotiți de pe o funcție pe alta. Tot ce au învățat a fost cum să folosească funcția publică în interes personal. Iașul nu poate continua tot cu ei. Avem nevoie de lideri noi, curajoși, curați, europeni. Avem nevoie de o viziune proaspătă, nu de sinecuriști și atârnători.”

« Chiar și „curățeii” sistemul sunt elevii lui Nichita și Fenechiu Aici C9l)osette recunosc! Mare dreptate ai! Probabil că te referi la aprodul tău cooptat în USR ca să se răzbune pe Chirica – fătălăul gândit Marius Bo(u)dea! Pe el îl recunoaștem că ar fi fost de peste 20 de ani în umbra prohabului lui Relu Fenechiu și astăzi o face pe marele politician cinstit și incoruptibil, dar cei care se îngrijesc de preț, cunosc legăturile sale de sânge cu generalisimul Simion – prezervativul lui Relu Fenechiu. .. Bodea – ca multe alte reptile din USR – nu sunt altceva decât anticriști din Talpa Iadului trimiși de însuși Satana pe lume îmbrăcați în blană de oaie ca să se amestece printre oi și s le mâne cu inocență către Abator...

„... avem nevoie de o viziune proaspătă” . Mamzel, cât de proști nu crezi tu pe noi ca să crezi o fracțiune de secundă că „viziunea” voastră „proaspătă” este ceea ce trebuie să aibă acest lucru popor care abia așteaptă să vă ia gâtul prin vot?

„Eu sunt un om liber. Nu datorez nimic nimănui. Nu am și nici n-am avut vreodată legături cu păpușarii din PSD și PNL. Așa că am libertatea să aleg ceea ce este bine pentru ieșeni, nu pentru păpușari. Am libertatea de a implementa soluții rapide pentru toate serviciile Primăriei. Am libertatea să ai experți la Primări, nu politruci să-ți faci parte. Deja am adunat în jurul meu oameni capabili din toate domeniile. Nu este nevoie ca ei să intre într-un partid. Este nevoie doar să-i ascultăm și să le urmăm sfatul și expertiza.”

C(l)osette , puișor mic și blond, zici că nu ai avut niciodată legături cu păpușarii din PSD și PNL. Tu, nu, dar mămicuța ta? Ea sub ce partide a slujit Admenstruația care a devalizat bugetul județului, de unde o fi avut suficienți bani să te țină la studii peste ocean? Dar faptul că ați fost la guvernare cu jigodiile din PNL care numai liberali nu sunt ce arată? Fa C(l)osette , ești mincinoasă și falsă. Ne crezi proști? Crezi că nu dai pe spate cu vorbele „am libertatea de a implementa soluții rapide pentru toate serviciile Primăriei”? De 33 de ani tot auzim asta, de la moș Chiorpec Simirad la Gigi Amoroso Sulă Tare (acu moale) și până la șuțul care nu este azi Bulibașă numai asta am auzit! Au implementat numai „servicii rapide” și sofisticate de furat și spălat banii urbei! Tu habar nu ai micuță C(l)sette cu ce se mănâncă Admenstruația ... Nu te duce măcar mintea la cât de vastă și complexă este doar partea de Gospodărie Comunală, acea „știință” care generează disconfortul social, „fluidizarea traficului rutier” pe care ai luat-o și tu în gura atunci când nu este ocupată cu altceva...

„Vreau să reaprindem împreună cu speranța că va fi bine. Vreau să construim o comunitate puternică și unită, bazată pe încredere și iubire. Vreau să locuim într-o adevărată capitală europeană și de aceea vă invit alături de mine!”

Puișor drag... țuțurel... nu te cred că vrei să locuiești într-o comunitate aidoma proștilor care au căzut din neatenție și nebăgare de seamă pe mâna unor vârcolaci ca al de Nicușor Dan, Clotilde Armand , diavolii de primari de la Timișoara, de la Brașov, de la Bacău. Locuitorii de acolo abia acum văd cât de proști au fost lăsând în ziua votului la întâmplare procesul electoral și au plecat în vacanțe alegând în loc de primari creștini și adevărați precum Olguța Vasilescu .la Craiova, niște descreierați globaliști! Acum, orașele useriste sunt cele mai scumpe, cele mai prost administrate, chiar dacă „occidentul globalist” le ridică în slăvi și le dau titluri de onoare cu care populația se poate șterge la anus. Iașul nu trebuie să devii niciodată globalist, anticreștin! Și-ar semnă singura condamnarea la moarte!

„Hai să facem Iașul bine!”

Păpușă, ești sigură că nu ai vrut să scrii „să trăiți bine” ?!

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?