Spatele dindaratul dosului „satului” paralel

djhfghdjh

A căzut cortina peste prima stagiune a satului paralel. Dacă vor mai fi și altele, numai bugetul știe...

Spectacole minunate, online, cu modificări chiar în timpul reprezentației, funcție de cine era ales, cine era arestat, sau cum hotărăște primulministru să se numească Suceava sau Hunedoara

Săli arhipline, aplauze și bisuri, îmbrățișări, felicitări, mii de pozedjhiig

Dar v-ați gândit vreodată câți trudesc în spatele luminilor rampei? Câți vin cu multe ore înainte și montează, cablează, luminează, probează, curăță și fac să funcționeze totul impecabil? Cine spală, calcă, aranjează costumele, piaptănă peruca și pregătește țâțele lui Merkel? Cine fierbe un ou și curăță un măr pentru Iohanis? Și mii de alte amănunte care dacă ar lipsi, nu s-ar mai povesti?

Ia hai să vi-i arăt pe Cristi de la lumini, Alex de la sunet, tanti Sanda de la costume, Livia de la recuzită, nenea Eugen care mi-a dat 2 găuri la curea că m-au slăbit grozav spectacolele astea, Paul de la decor, domnu director, Ioana, Nina, și tot așa și iar așa, că fără de ei, nimic nu era și nimic nu arăta așa de bine

Și dacă pe voi nu stau reflectoarele și aplauzele, să știți minunaților că aveți recunoștința și mulțumirile noastre, iar eu vă sărut pe sufletele voastre minunate!!!

FLORIN CONSTANTIN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?