SONDORUL PIELEANU A GASIT GAZE NEFLATULATE IN SRI !!!

SONDA

Văd că e o mare frăsuială extaziantă pe la posturile sistemiste și Pieleanu dintr-o dată este Profetul însuși al noii securități. A sondat el și cică au zis românii că vor să se lupte anticorupție, în proporție covârșitoare și că vor parteneriat cu americanii. Și că mai vor ca ambasadorul SUA să zică lucruri cu ”lupta anticorupție”.

poza

Nu știu dacă o fi real și credibil sondajul lui Pieleanu ... uneori le mai nimerește. Ceea ce pot să spun este că și eu la acele întrebări răspundeam fix la fel. Adică ai putea să declari că nu vrei ”anticorupție” în România? Că vrem ca cei ce s-au îmbogățit pe nedrept să rămână cu acele averi? Problema e că lipsesc multe întrebări. De exemplu:

- prin anticorupție înțelegeți să meargă la pușcărie oameni nevinovați?

- credeți că Portocală făcea ”anticorupție”?

- corupți sunt cei despre care Kovesi și Coldea ne spun că sunt corupți sau cei pentru care există probe că sunt corupți?

- corupții sunt cei condamnați pe protocoale secrete, înregistrări cu șoferi sau martori triplați, interesați sau torturați?

Că am o intuiție în privința procentului în care se răspundea cu NU la aceste întrebări.

Că așa, să manipulăm poporul cu ”sondatorul” parcă e sub demnitatea unui așa mare sociolog...

Ingrid Mocanu

Featured

TOPEASCA NATIUNII

Observ că SOCIETATEA CIVILĂ s-a „întărit ” în ultimii ani cu două dudui grozave, care își „iau fața” una alteia în lupta corp-la-corp cu CIUMA ROȘIE, deși, trebuie să spunem pentru rigoare, că una dintre ele a fost o CIUMĂ ROȘIE temporară pentru aproape un an, în 2013...