SOLICITARE VITALA

JHFHGBGHG

Există o nevoie crucială pentr. Suntem expuși riscului de a fi nevoiți să încetăm operațiunile, dacă nu avem fondurile necesare pentru a menține serviciile necesare.

Ajungem la milioane de oameni din întreaga lume și influențăm medici, oameni de știință, avocați, politicieni și alți profesioniști din multe națiuni diferite. Am fost contactat de membri ai familiilor regale, oficiali de rang înalt din armata SUA, oameni de știință de renume mondial și avocați, din cauza calității înalte a rapoartelor noastre. Impactul nostru este incredibil.

Mulți au spus că dânșii consideră StopWorldControl.com cea mai bună resursă pentru a trezi umanitatea.

De când am lansat raportul pedofilie, vedem o explozie a influenței noastre la nivel mondial, peste o mie de cititori noi care se înscriu pentru e-mailurile noastre în fiecare zi, în ultimele săptămâni. Vizitatorii noștri zilnici au crescut la 50-70.000 pe zi, cu vârfuri de 200.000 pe zi. Oamenii vin din toate colțurile lumii: Americi, Europa, Africa, Asia etc.

Dar având o astfel de acoperire internațională, creează provocări financiare. Luna aceasta avem nevoie de 15.000 USD pentru a rămâne operaționali și online. Dacă prețuiești munca noastră, atunci te rog să faci ceva puternic.

Am decis să oferim tuturor reportajelor, documentarelor, site-ului web, e-mailurilor etc. gratuit pentru toată lumea, pentru a nu împiedica fluxul de informații critice, de care lumea are atât de mare nevoie în această perioadă. Site-ul nostru nu este înfundat cu reclame urâte, care distrag atenția, noi îl păstrăm curat și pur, pentru a concentra toată atenția asupra adevărului. Ne bazăm pe donații, nu pe reclame care ne distrag atenția. Dar nu prea mulți oameni ne susțin, ceea ce creează o provocare.

Ne-ar frânge inima să vedem StopWorldControl.com oprindu-se din cauza lipsei de sprijin, în timp ce știm că lumea este atacată de criminali multimiliardari.

Oferim mai multe modalități sigure de a dona. Vă puteți folosi cardul, monedele digitale, cecuri, transferul direct și așa mai departe. Donațiile merg către Hope for Humanity PMA, „ministerul” nostru non-profit, înregistrat.

Vă rugăm să faceți ceva puternic, ca să putem continua această misiune. Vă mulțumesc foarte mult pentru susținerea luptei pentru libertate.

DAVID SORENSEN - Stop World Control.com

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?