SLOVACIA DOVEDESTE GENOCIDUL PLANETAR AL VACCINULUI!

mndbdcvbhn

Nu toată lumea stă cu mâinile în sân și cu limba în gură așa cum au procedat multe țări cu conduceri globaliste, așa cum este încă România noastră. Ticăloși criminali precum acest Arafat de exemplu, precum și ceilalți care s-au perindat pe la conducerea Ministerului sănătății începând din 2019 și până azi, când se află la butoane acest Rafila – omul OMS-ului și al corporațiilor farmaceutice -  vor trebui să fie deferiți Justiției și să plătească cel puțin cu închisoarea pe viață pentru complicitatea la GENOCIDUL ÎN MASĂ asupra omenirii.

Așa cum vom arăta în continoare, unele țări care au fost obligate prin intermediul UE ca să supraviețuiască în timpul „pandemiei”, au făcut în paralel cercetări și studii de specialitate pentru a afla măcar adevărul, dacă vreodată s-ar fi putut opune. Și iată ce au reușit medicii și chimiștii din Slovacia, într-o solidaritate pe care în țări precum România, nu le vei mai vedea vreodată...

Analiza bețișoarelor de testare în Republica Slovacă - confirmarea genocidului.

cuvinte cheie – 1) nailon, 2) hidrogel Darpa, 3) litiu, 4) glanda pineală

Analiza a fost efectuată începând din luna noiembrie 2020, până în martie 2021, pe test stick-uri în seturi SD.

Biosenzor, Abbott și Nadal într-un laborator de spital ANONIM, din Bratislava, Slovacia.

Testul

Tampoanele au fost cele din seturile utilizate în testele rapide și în spitalele dîn Slovacia.

Oricine are cel puțin un microscop școlar standard și chiar un microscop de testare, poate verifica informațiile referitor la tampoanele de testare publicate aici. Toate informațiile despre tampoane de testare, hidrogeluri Darpa și litiu, sunt disponibile public, în activitatea științifică și corporatistă. Link-urile către unele materiale bibliografice, sunt la sfârșitul documentului.

Din aceste informații reiese clar, că testele sunt un instrument criminal de dovedire a unui genocid asupra populației din Slovacia. Acesta este un eveniment mondial, atent și pregătit cu atenție.

HDGFDD

                                   Fibre goale din nailon, la capătul rupt al tampoanelor de testare

 

Figura 4 și 5 Capete în formă ruptă - sarcina lor este de a perturba epiteliul (stratul de suprafață) de pe mucoasă, prin urmare, de asemenea, ruperea lor și leșierea ulterioară a conținutului de fibre - Darpa Hydrogel și Litiu. Firele sunt patentate (de Darpa)

vghdshfgf

 

Figura 22. Hidrogelul Darpa formează cheaguri de sânge în câteva secunde. Acestea ulterior deterioreaz și înfundă vase de sânge.

jhdhdgh

Rezumat:

După ce a produs un fel de icre - un amestec de fragmente de fibre de nailon - Darpa Hydrogel rămâne pe mucoasa nazală sub glanda pituitară și pineală împreună cu litiul. Acest amestec reacţionează imediat cu structurile vii, pentru a forma cristale care sunt orientate direct către glanda pineală, care are propriul ei câmp electromagnetic.

Forma cristalelor determină tipul de hidrogel utilizat. Cristalele sunt conductoare, din cauza litiului conținut în acesta. Cristalele pot primi semnalul de la transmițător către celulă și transmite semnale de la celulă la transmițător. Acestea sunt de fapt nano-antene.

Litiul este un element (referire la Li) care nu apare în mod natural la oameni. Este foarte toxic pentru influența glandei pineale. În doze mici îl blochează, iar în doze mai mari îl poate distruge complet.

Aluminiul și mercurul au și efecte toxice asupra glandei pineale, care sunt utilizate pe scară largă în vaccinuri.

Glanda pineală produce serotonina (un hormon al fericirii) și controlează bioritmurile umane. Este crucial pentru activitatea superioară a creierului (creativitate, previziune, al șaselea simț etc.) și pentru interacțiunile sociale ale omului.

Mai multe detalii în referința (5) lăcuste.

Darpa Hydrogel (de referință) este o substanță artificială care creează un convertor între semnalul electromagnetic și celulele vii, țesuturi și organe. Transformă un semnal electromagnetic de la un transmițător, la un semnal pe care o celulă vie îl înțelege și la care răspunde. (vezi fotografia gândacului – Darpa Hidrogel a fost injectat în aceste structuri nervoase și a fost controlat prin radio).

asdghuyy

Hidrogelul Darpa și litiul, blochează și distrug glanda pineală și fac ca persoana care gândește să devină un biorobot controlabil. Un hidrogel, este un purtător al unei substanțe active, sarcina sa este de a introduce substanța în corp, într-un loc pre-dorit.

Pe scurt, despre problema vaccinurilor. Vaccinurile conțin Darpa Hydrogel, litiu și genetică patentată în informație.

ARN-ul nu este o noutate necunoscută și netestată în timp. Pentru creșterea performanțelor la sportivii te top, acest tip a fost utilizat prin folosirea dopajului, de mulți ani. Pentru sportivii de top 4), acest dopaj scurtează semnificativ viața. Genetic, informațiile din vaccin conduc la crearea unui mutant patentat. Visul forțelor întunecate în jurul lui Bill Gates, este de a forța acești mutanți, de exemplu prin vaccinare, să se actualizeze în mod regulat, ca program de calculator.

............................................................................................

P.S.

Fibrele goale de nailon Darpa Hydrogel umplu aparatele respiratorii din plastic clasa FFP2. Acest Hidrogel Darpa cu aditivii, sunt eliberați lent din aparatele respiratorii. Când respiră, intră în căile respiratorii umane.

Tampoanele folosite pentru PCR sunt, de asemenea, compuse din fibre de nailon goale, cu Hidrogel Darpa.

DARPA (darpa.mil) Defense Advanced Research Projects Agency, este o agenție de cercetare și dezvoltare a Statelor Unite,  Departamentul de Apărare al Statelor, responsabil de dezvoltarea tehnologiilor emergente pentru utilizare de către militari. Cunoscută inițial ca Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată, agenția a fost creată pe 7 februarie 1958 de către președintele Dwight D. Eisenhour

LINK-URI

cum-darpa-și-ai-conformează-viitorul/? sh = 47041f384e47

       https://www.nature.com/articles/s41598-019-48874-y

http://techfinder.stanford.edu/technologies/S18-354_nanoparticle-hydrog…

https://finance.yahoo.com/news/7-ambitious-darpa-projects-help-22524309…

https://www.inverse.com/article/22675-darpa-cyborg-insects

https://www.forbes.com/sites/kelseyatherton/2020/08/25/locust-bomb-snif…-

militar-insectcyborg/?sh = 77fd6e153efa

https://journalbipolardisorders.springeropen.com/articles/10.1186/s4034…

https://www.thelancet.com/journals/lanpsy/article/PIIS2215-0366(20)3056…

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7307055/

3)

https://www.fmed.uniba.sk/fileadmin/lf/sluzby/akademicka_kniznica/PDF/E…

chorenia_endokrinneho_systemu.pdf

https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-1-4612-3524-8_27

https://www.semanticscholar.org/paper/PINEAL-RESPONSE-TO-LITHIUM1-Devi-

Rao/b7238dc6e7574492ca62a44b13b36fac4ce7f76b

4) https://www.antidoping.sk/data/files/511_zoznam-zakazanych-latok-2020.p…

5) https://tech.sme.sk/c/4289532/kobylky-ficia-na-droge-stastia.html

Tradus, editat și prelucrat

MIHAIL  MOLDOVEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?