Slitul de la pantalonii lui Orban

picture

Iar o să râdeți, dar șlițul este foarte important. Șlițul este acea părticică vestimentară pe care o folosesc bărbații când se duc în fața pisoarului, sau de-a dreptul pe câmp, unii dintre ei. Sunt dezbateri întregi dacă e mai bun cu fermoar sau cu nasturi.
Hotărât să ne arate musai cum i se împleticește limba/n gură de frică să nu cumva să-și supere superiorii în grad, Ciolacu ne spune în principiu că dacă prostia ar durea, el ar urla pe stradă a pustiu și a pagubă. Domnul ofițer (e o
metaforă de alint) Ciolacu, și-a luat partidul la subsioară și a explicat cum votează PSD ce îi impune PNL și USR. Nu o să intru pe fond, dar nu există o catastrofă mai mare pentru un partid de opoziție decât aceea ca să-și anuleze propriile legi spunând că atunci când le-au făcut au fost tâmpiți că s-au luat după șef, iar acum sunt și mai tâmpiți că acționează la ordinul altui șef, l-am numit pe Iohannis.
Ciolacu ne spune că a avansat la stadiul de șliț: al pantalonilor domnului Orban. Și că să nu fie singur, își trage și tot partidul (fostul PSD) după el.
De azi, PSD ul lui Ciolacu ne arată cât de jos poți cădea lingând tălpile pantofilor Securiștilor de Serviciu. Decăderea PSD a început odată cu Dăncilă și a atins cea mai de jos treaptă cu Ciolacu. Eu sunt convins însă că este doar începutul, și Ciolacu, pocind cuvintele pentru că nu știe a vorbi( la Academia SRI nu poate să te învețe și să vorbești), deci Ciolacu ne va arăta că se poate și mai jos.
Mai jos de șliț:
Poți fi izmană, chilot, gogoșar sau hârtie igienică.
Urmăriți-l cu atenție pe papițoi și o să vedeți că le va lua la rând.
Din punctul meu de vedere PSD, cu Ciolacu-n vârf de băț, nu mai există. E nul, zero barat, o legumă, o gelatină care se întinde pe masa ofițerilor beți de putere de la popota Securității.
Să le fie de bine, dar în momentul acesta chiar avem o problemă: Nu mai există opoziție deloc, există un singur mare partid, Partidul Securității, nu mai există Parlament, nu există nici măcar guvern:
Există doar un singur purtător și deținător al puterii absolute, Klaus Wener Iohannis, care conduce, cât o mai avea chef, și PSD-ul.

Gelu Visan

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?