SINGURATATEA MORTII – o pedeapsa a destinului?

djdhsghhh

Din 26 decembrie 2019 nimeni nu s-a interesat de Cristina Țopescu. Era consiliera ministrului sănătății. Pe 30 și 31 s-a lucrat, s-a dat pontaj, s-au făcut apoi state de plată. Luna asta deja s-a luat salariul. O fi fost plătită pentru zilele alea? Că la Dragnia așa era fapta: niște dudui luau bani și nu se duceau la serviciu. La actualul ministru al sănătății nu se pune?

Desigur că este trist și regretăm profund ce a pățit. Era dintre aceia care iubea animalele... oamenii mai puțin... plăcerea haștagiană de a vedea semeni prin pușcării nu poate fi compensată decât cu aroganța că iubesc animalele.

A murit cu animalele... departe de oameni și fără ca vreunuia dintre cei ce se clamează prietenii ei la TV să-i fi păsat și să fi vrut să știe ce este cu ea.

O mare pierdere, o dramă reală, care ne arată în ce s-a transformat societatea noastră. Ființa umană s-a născut prin modalitatea inteligentă în care s-a organizat, în comun, în cete, căci un trai individual nu ar fi asigurat perpetuarea speciei. Acum suntem dezbinați, ne urâm mai mult decât oricând și îi izolăm pe toți ceilalți, fără să ne pese de nimeni altcineva decât de noi.

- Ce mai urmează? Sfârșitul umanității? Că atât ne-a mai rămas ...

INGRID MOCANU

Featured

ULTIMUL ROL AL LUI CIOLACU: demolarea statuilor predecesorilor sai si pierderea alegerilor

MOTTO: „Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat luni, la începutul şedinţei Biroului permanent, că urmează să fie elaborat un proiect de revizuire a Constituţiei pentru punerea în aplicare a rezultatului referendumului (pe te