SINGURA SANSA: DEMOLAREA SANDRAMALEI!

jgjgjhhh

Acest Guvern incapabil, că eu nu pot să îl numesc altfel, în loc să găsească soluţia cea mai simplă... Cum să lase poporul în această situaţie disperată, să lase oamenii să se teamă că nu au cu ce să încălzească, că nu au ce să mai mănânce, că nu le ajung pensiile. În primul rând eu trimit o anatemă direct către acest Parlament care nu ia o hotărâre clară. Întâi se măresc pensiile mici. Atât. Ce e foarte greu ca preşedintele României, în discuţie cu parlamentarii, cu miniştri, eu nu pretind, că nu ştiu cum se poate, dar se poate face ceva - o lege în care Parlamentul nu poate mări decât în ordine crescătoare pensiile. Adică îşi cresc cei cu 3.000, 5.000, 10.000 de lei pensia şi nu se uită la cei care au 1.000 de lei. De ce nu ieşim în stradă, de ce nu ieşim cu parul, pentru că noi i-am ales.

Guvernul trebuie forţat să aplice nişte legi corecte. Poporul i-a ales şi ei trebuie să facă o lege rapid, că pensiile se măresc în ordine crescătoare. Întâi cele mici. Punct. Ce e aia să strângem semnături trei ani până când mor toţi bătrânii? Ce prostie e asta? Parlamentarii nu s-au schimbat decât atunci când au fost mulţimile la poartă.

Parlamentarii sunt aleşi de popor şi pe urmă uită acest lucru şi îşi bat joc de propriul lor popor, pur şi simplu. Suntem o ţară săracă cu pensiile parlamentarilor care nu ţin cont nici de contributivitate nici de nimic. Suntem o ţară săracă şi batjocorită.

(...) Vă bateţi joc şi toţi din - Parlamentul României, Guvernul României, preşedintele României - îşi bat joc de această ţară şi lucrurile nu se vor schimba decât atunci când oamenii vor ieşi în stradă şi vor demola toată șandramaua pe care ĂȘTIA o conduc. (...) Ne-am săturat de 32 de ani. Nu se mai poate!

FLORIN ZAMFIRESCU

Featured