SILUITA SI BATUTA, ZEITA DREPTATII SE PROSTITUEAZA ACUM PE BANI!

jkiujgdf

Zău că nu am nicio apăsare dacă le fac tuturor magistraților de toate felurile, gradelor și funcțiilor lor (cu excepția grefierilor, care muncesc să le umple gușile de pelicani primilor) salariul minim pe economie și pensia minimă! Nici nu merită o para mai mult!

În primul și în primul rând EI sunt vinovați de jefuirea țării, de dezastrul la care am fost aduși de jivinele politice cu paza și protecția directă a magistraților!

De asta vă urăște lumea băi ticăloșilor, de asta ies în stradă oameni care se urăsc între ei, pentru că și voi ați fost părtași la situația în care România a ajuns astăzi! Voi în primul rând, că v-ați făcut mânăstire în jurul vostru, ați ridicat ziduri înalte și groase ca să nu vadă plebea ce și cât mâncați, cu cine vă regulați neținând cont de genul călugărilor și maicilor cu epoleți la Secu! Jigodii nesătule care ați sfidat poporul și ați făcut dreptate pe interese, azi sunteți niște hiene ce vă adunați în haite să vă apărați chipurile niște drepturi făcute după legi strâmbe pe care le-ați fabricat după chipul și asemănarea voastră!

Nemernici ce ați merita ștreangul sau glonțul de argint fără ca să aveți onoarea unei judecăți – măcar așa strâmbe ca cea făcută soților Ceaușescu – iar mai apoi celor ce le-ați judecat la ordin dosarele politice ca pe niște fapte de drept comun!

Da! Nu meritați nimic altceva decât oprobiul public, pentru că ați ajuns mai mulți ticăloși în Justiție decât oameni cinstiți și cu frica față de Dumnezeu!dhdhgf

Noi știm că totul este o mascaradă jucată de GuWernerul Statului Paralel Mafiot pe care și voi l-ați creat ca să vă legitimeze aceste drepturi NESIMȚITE  pe care vi le-ați făcut cu mâinile voastre murdare de sânge, noi știm că jigodiile din tagma voastră puse tot cu mâini murdare și tremurânde de onanism la CCR vor da ca neconstituțională aducerea salariilor și pensiilor voastre la o normalitate care v-ar determina poate să înțelegeți de ce v-ați făcut magistrați!

Atât liberalii cu lipitorile de pe corpul lor, cât și pesediștii, JOACĂ electoral scena cu votarea tăierii pensiilor nesimțite tocmai pentru că sunt siguri că voi aveți puterea să anulați acest vot prin CCR și toată lumea va fi mulțumită: Ei că au jucat cartea dreptății în fața Prostimii ce le va da din nou votul ca să-i mai calce javrele politice pe cap încă patru ani, iar Voi veți continua să faceți dreptate împărțind prada cu scobitoarea sau polonicul, ca și până acum!

Poporul ăsta prost nu vă iartă, idioții ăștia pe care îi manipulați voi cu titluri de articole pe care nu le citește nimeni, din lipsă de cultură a cititului, vă va urî de moarte și va veni vremea unei adevărate revoluții în care voi veți fi linșați și tot ce ați strâns va fi pus pe focul răzbunării!

Așa să vă ajute Dumnezeu!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?