#SÎEU SUNT IDIOT...

jdigyrfyu

Cum se poate așa ceva? La aproape o lună de la arestarea inamicului public numărul 1 - dictatorul Dracnia - încă nu au început să apară noi metri de autostradă? Sau poate chiar kilometri? Chiparosu' "afacerist" sub acoperire n-a mai făcut nici un metru?

Acum, când Veorica simte că este "ea însăși", încă nu s-au început lucrările la autostrăzi? Ceva e putred la Patria Apriori...

Acum, când mafioții SS l-au băgat la zdup pe dictator, când pare că nu mai e la putere nici clipiciosul psihopat ce a măcelărit România împreună cu cucuveaua Lula, ăla de-l amenința pe Ponta că-l bagă la pușcărie dacă începe autostrada vieții, cum de nu se încep mult cântatele autostrăzi? Pare incredibil, nu-i așa? Oare pentru că nu vor mafioții SS? Aceeași mafioți care au pus la cale și harneala aia securistă botezată #ȘÎEU... Că doar nu crede vreun om cu capul pe umeri că vrăjeala aia a fost făcută de gușterul ăla din Suceava. Ăla doar a jucat un rol într-una din cele mai jegoase manipulări. Până și plăvanului i s-a dat un rol secundar, după mintea lui...

Doamne, și când mi-amintesc câte milioane de papagali indignați și revoltați "frumoși și liberi" participau la prosteala vieții... Toți erau convinși că nu s-au făcut autostrăzi din vina dictatorului Dracnia. Când mi-amintesc câte înjurături am primit la vremea respectivă, când am încercat să explic că-i doar o manipulare securistă... Acum Marele Leneș de Cotroceni are guvernul lui. Veorica toarce ca o pisică de Angora. Toate structurile statului oficial sunt unite-n cuget și-n simțiri cu structurile statului subteran. Și totuși, construcțiile nu încep... Nu vi se pare ciudat?

Să fie din cauză că nu vor "prietenii" noștri externi? Mult slăviții și iubiții "parteneri" și "aliați" au decis că nu trebuie să construim autostrăzi? E greu să priceapă așa ceva papagalii indignați. E greu pentru creierașul lor cât o nucă. Creierașul lor pricepe ușor doar lozinci precum "Mu_e Dragnia!" sau "Dragnia la pușcărie!". Și totuși, asta-i crunta realitate, stimați papagali frumoși și liberi! Acum vă puteți convinge și voi că România este o colonie și stăpânii coloniei nu sunt de acord să lase colonia să se dezvolte. Stăpânii se prefac că vor să ne ajute, vor să ne dea fonduri europene. Dar cică suntem noi prea proști și prea corupți ca să le luăm Ghinion! Așa să fie oare? Cu siguranță, nu! Stăpânii sunt cei de la care vă luați voi lumină, cei pe care-i slăviți din sculare în culcare și pe plantațiile cărora munciți voi, atunci când o faceți. Acum poate n-o să înțelegeți, că sunteți prea necopți. Mai târziu poate veți pricepe, dar va prea târziu ca să vă mai folosească la ceva.

ALBERT TOMA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?