#SÎEU FMM! - SAU CUM STII CA ESTI PROST! Ep.3

picture

1. Toți oamenii normali la cap din țara asta doresc autostrăzi. Numai demenții mafioți SS, cei care au distrus și umilit acest popor și acum organizează circul #ȘÎEU, ei sunt singurii care NU DORESC AUTOSTRĂZI. De ce? Simplu, ei se deplasează cu avioane și elicoptere, iar când merg pe șosele, folosesc coloane oficiale cu girofaruri. Dacă nu înțelegi asta, sunt șanse să FII PROST!

   DIVERSIUNEA METRULUI DE AUTOSTRADA Ep.1

2. Ai citit sau ascultat dezvăluirile despre șeful informal al României, un psihopat clipicios cu IQ cam cât al plăvanului, ce forma BINOMUL împreună cu Lula, care interzicea premierului Ponta (alt caraghios) să dea drumul construcției de autostrăzi, amenințând-ul că-l bagă la pușcărie? Dacă știi despre toate astea și acum iei în serios circul mafioților SS #ȘÎEU, cu autostrăzile lu' pește, SIGUR EȘTI PROST!

   ASALTUL HIENELOR Ep.2

3. Dacă ai aflat despre cum au distrus mafioții Statului Subteran (SS) Justiția din România, transformând-o în "CÂMP TACTIC" și acum iei în serios și participi la acest circ #ȘÎEU organizat diversionist de către aceeași mafioți SS, SIGUR EȘTI FOARTE PROST!

4. Dacă ai aflat cum aceiași mafioți SS au distrus România, punând-o la dispoziția prădătorilor externi și aruncând în pușcării pe toți cei care au încercat să oprească jaful de 30 de ani, iar acum participi la porcăria sekuristitică #ȘÎEU, SIGUR EȘTI IREMEDIABIL PROST!

OFITERII ACOPERITI DIN SOCIETATEA CIVILA ISI ARATA EPOLETII DE PE MAIEU! Ep.4

5. Dacă n-ai auzit nimic de tot ce am scris mai sus dar ai auzit doar de mizeria #ȘÎEU, înseamnă că ești PROST ȘI TICĂLOS!

6. Dacă crezi că un simplu "antreprenor" poate declanșa singur, de capul lui, o asemenea acțiune sekuristică, fără să aibă în spate MAFIA SS cu televiziunile și Armata de Propagandă a SS, înseamnă că ești un PROST AERIAN!

7. Dacă n-ai auzit nimic despre nimic, înseamnă că ești oarecum FERICIT, Dumnezeu să te aibă în pază!

Albert Toma

VIDEO: RealitateaTV: IOHANNIS SUSTINE PROTESTUL #șîeu (frumos lucrat, multumim tov. director SRI Hell-vig, sa traiti....)

VIDEO: Culmea, BOT este pe faza!!! Ce  sincronizare...

poza

Col. IOANA ENE DOGIOIU #SIEU 

"Astazi, 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute #sieu voi inceta orice activitate, dar nu numai pentru lipsa autostrazilor, ci pentru tot ceea ce acest guvern imi datoreaza pe banii mei si refuza sa indeplineasca."

poza

IOANA ENE DOGIOIU #SIEUINTERVIURI LA SPA DE SUPERLUXpoza

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir își continuă seria dezvăluirilor despre ziariști cu un nou episod, având-o de asta dată drept victimă pe Ioana Ene Dogioiu, senior editor la ziare.com, jurnalista dragă Laurei Kovesi și lui Florian Coldea.
”Urmare a „interviului” acordat de SRL Coldea la UM Ziare.com solicit site-ului sa prezinte proba realizarii „interviului” – audio sau video.
Ca sa stim cu cine vorbim.
Le atrag atentia sa nu „refaca” interviul dupa aceasta solicitare pentru ca s-ar indrepta spre zona penala.
In functie de raspuns voi adopta masurile legale care se impun.poza
Eu am vorbit public. Live.
Il invit pe SRL Coldea sa nu se mai ascunda in spatele PR-ului. Sa iasa public live daca are ceva de spus.
Later edit. Asta daca „interviul” nu a avut loc la Spa la Pescariu. Doamna Dogioiu e favorita pe acolo. Si SRL Coldea, dar din cu totul alte motive. Mai pamantesti” scrie Dragomir, pe Facebook.

Pentru cei care nu știu, Pescariu Spa (foto) e unul dintre centrele de relaxare cel mai luxoase din România, abonamentele ajungînd și la 1500 de euro. Aici, fericiții posesori de carduri babane pot face dușuri cu cromoterapie și aromaterapie, sauna uscată și umedă, frigidarium, jacuzii, circuit Kneipp și altele. (B.I.)

VIDEO: RealitateaTV: IOHANNIS SUSTINE PROTESTUL #șîeu (frumos lucrat, multumim tov. director SRI Hell-vig, sa traiti....)

VIDEO: Culmea, BOT este pe faza!!! Ce  sincronizare...

Video

Featured

VIETATI DEZGUSTATOARE: ASTAZI, CRISTIAN TUDOR POPESCU! - PARTEA PROASTA ESTE CA SUNT MULTI NEINFORMATI, PROSTI, CARE-L CRED!

CUM ÎI CRED PE TIVILIC, BOT, ANGI, ORHIDEL, DIDE, DOGIOIU SI TOATĂ ȘLEAHTA DE LĂTRĂI, CARE AU FĂCUT AVERE ÎNJURÂNDU-I PE CEI CARE AU FĂCUT CEVA PENTRU ROMÂNI ȘI PENTRU ROMÂNIA, DAR AU AVUT VREO LEGĂTURĂ CU PSD!

<