SI PROSTIA SE PLATESTE !

jfjfjk

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din PNL, PSD, AUR, UDMR, PMP, USR, DUI și care mă-sa or mai fi, care să poată și să dorească cu adevărat să salveze România de la un război în care noi să fim carne de tun al lui NATO și la urmă după ce ne va fi transformat teritoriul în Teatru de război, să fim oricum cotropiți și pedepsiți aspru de Rusia.

Singura forță politică capabilă să aducă țara înapoi pe un drum firesc și să evităm un conflict armat, este fără nicio îndoială SOS România condus desenatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă, ale căror abilități diplomatice și știința Dreptului au făcut-o dizerabilă la Ambasada Rusiei și la o coaliție de partide suveraniste care se opun globalismului și războiului în care ne târâie cu forța NATO, din Europa, în frunte cu... Germania.

Doar așa a făcut să se creeze acest Grup de Suveraniști în Parlamentul European, doar așa s-a creat o forță politică de opoziție serioasă care a dat peste cap grupările globaliste care credeau că au o majoritate confortabilă să continue distrugerea umanității în general și a Europei în mod special.

Nu cred că este mai evident ca acum - când se simte mirosul războiului atât de puternic - să mai existe prea mulți retardați care stau fără grijă cu cururile în valurile mării bronzându-și fesele bombate dezgolite la maximum de slipi din două triunghiulețe unite printr-o ață între buci. Nu cred să mai stea mulți retarzi pe terase cu câte o roabă de mici râgâitori care să nu vorbească între două manele despre „băieții lui Edy” care vor face rahatul praf și despre chestia nasoală cu „hai să mai bem o halbă, că poate fi ultima înainte de a ne chema la armată ca să speriem ciorile de pe câmp”...

Nu cred că fufinele care stau cu cracii dezgoliți la terase după lăsarea serii și cu țâțele siliconate acoperindu-și numai sfârcurile vor mai visa la o sută de euro „scurtul” și își imaginează cu speranță că vor fi targeturile unor batalioane neregulate de trei luni – indiferent că or fi NATO sau Rusia...

Nu cred că mai sunt babe și moșnegi „foști” comuniști, care să nu creadă că vin nasoale, cu blocuri și străzi lovite de bombe, fără curent electric cu zilele, fără apă curentă, fără gaze la aragaz, fără bani, fără medici și spitale. faceți doar un „city-break” de weekend la Odesa sau Kiev!

Nu cred că acești retarzi vor mai vota în continuare AUR în loc de SOS România și George Simion în loc de Diana Iovanovici Șoșoacă...

Dar dacă mai sunt, atunci să știți că bătaia pe care o vom primi va fi din partea lui Dumnezeu, pentru prostia noastră fără margini și pentru că suntem de partea diavolului!

Adică Dumnezeu - în mărinimia Sa - ne-a dat Omul de care aveam nevoie să ne conducă spre liman, dar de proști și lași ce suntem, noi ne-am făcut că nu îl vedem!

Doi șefi de state alăturate nouă – Serbia și Ungaria – spun răspicat că războiul este iminent și inevitabil! Azi! Mâine, cel târziu poimâine !Două state prietene cu Putin, chiar dacă dracu i-a băgat în NATO (Ungaria) , iar celălalt „a fost invitat să adere” (Serbia). Acesta ar trebui să fie pentru retardați un mesaj foarte clar că Putin nu mai glumește și că oricum are Lista Neagră întocmită.

 Serbia și Ungaria nu vor fi niciodată atinse, deoarece au avut conducători deștepți și patrioți, cu dragoste pentru poporul  lor, care nu au lăsat țara să decadă în lumea diavolilor. România mai are doar o șansă cât un fir de păr să scape, doar în idea când MAJORITATEA POPULAȚIEI  va trece în spatele SOS România și a Dianei Iovanovici Șoșoacă și vor arăta că voința neamului românesc este contrară reptilelor care au distrus țara și au prădat-o. Că poporul român a fost laș și ticălos trei decenii și a preferat să „își trăiască viața” cu bani câștigați prin nemuncă, că a decăzut la ratingul de „Țară Retardată”, dar că în sfârșit sunt semne că s-a deșteptat și că sunt de partea binelui.

E clar, bă? Simțiți în aer și în urină sosirea rachetelor teleghidate pe o plajă cu fițe la Mamaia, „din greșeală”, că trosnitorile au fost dirijate spre Kogălniceanu? Nuuu? Atunci continuați mai departe să vă scăldați sexurile și pruncii în vacanțe, fără să țineți cont de contextul actual, că „voi nu faceți politică”, că sunteți „oripilați” de acest subiect!

GABRIEL MIHAILA

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36