SI NOI SUNTEM INVADATI !

gdgdff

Știți care-i treaba? Nu e vorba că suntem „putiniști”. Nu dormim cu portretul lui Vladimir Vladimirovici sub pernă, nu intonăm imnul Rusiei la trezire și la culcare și nici nu ne pricopsim cu ruble în cont. Nu facem apologia războiului, moartea ne oripilează la fel ca pe voi și vă împărtășim simpatia pentru cei care suferă în urma acestui conflict.

Dar ne-a ajuns ipocrizia până în gât. Ne e greață de fățărnicie și de dublă măsură. Ne-am săturat să fim sclavii unei puteri care taie și spânzură la noi în țară de parcă e la mă-sa pe plantație. Vrem dreptate pentru victime, dar vrem dreptate pentru TOATE victimele. Ale tuturor războaielor. Vrem adăpost și alinare pentru toți refugiații siliți să-și părăsească pământul și locuințele din cauza ambițiilor unor îmbuibați care nu se mai satură de putere și averi.

Și noi suntem invadați. De Occidentul care ne corupe moral, încercând să ne îndese pe gât metehnele și obiceiurile sale depravate. Lăsați-ne să fim români și-atât. Lăsați-ne să fim acest popor slav vorbitor de-o limbă latină, cu datinile, tradițiile și valorile noastre. Și fie că vă place sau nu, aceste valori sunt mai apropiate de Rusia ortodoxă decât de America homosexualizată. Toate aceste ideologii nocive, BLM, LGBT, Woke și care or mai fi, nu au legătură cu spațiul nostru, nici exterior, nici interior. Nu au legătură cu spiritul și sufletul românesc. Și voi vreți să-l dăm pe Dostoievksi, care e mai aproape de noi de o mie de ori, pentru nu știu ce autoare americană de care n-a auzit nimeni doar pentru că are pielea neagră și ca nu cumva să fim acuzați de rasism? Renunțăm la o cultură imensă pentru a le face loc unor amețiți lipsiți de talent, doar pentru că bifează toate căsuțele impuse de corectitudinea politică?

Ne-am săturat să ne impună Vestul ce să gândim, cum să ne exprimăm, cu cine să ne aliem. Ne este scârbă de felul în care vă creșteți voi copiii, învățându-i despre sex înainte de a-i învăța literele alfabetului. Încurajați pedofilia, consumul de droguri și depravarea și vreți să vă urmăm așa cum un masochist este dus în lesă de sadicul pervers la marșurile voastre ce încununează libertatea sexuală.

Ne-ați luat tot ce am avut valoros din punct de vedere material. Faceți bani pe cârca noastră și nouă ne aruncați firimituri. Ne-ați adus în asemenea prag de disperare, că norodul și-a luat bocceluța părăsindu-și familie, limbă și țară, doar ca să aibă o pâine de pus pe masa copiilor. Dar sufletul nu ni-l veți lua. Și cu cât încercați să faceți Rusia să pară un monstru, cu atât ne veți face să-i simpatizăm mai mult pe ruși, așa, cu toate defectele lor. Pentru că reversul medaliei sunteți voi, vesticii, americanii, iar de voi ni s-a luat ca de mere pădurețe. Prea mult ne-ați fraierit, exploatat, prea mult v-ați bătut joc de țara asta. A, vă enervează că nu îl înjurăm pe Putin? Cu atât mai mult n-o s-o facem, poate crăpați dracului de oftică și scapă lumea de voi.

OLIMPIA OLARI-STAN

Featured