SI NEVERTEBRATELE AU RETARD!

jhdgfdf

MOTTO: „Problema acestor proteste - și mă uitam la imaginile de la Constanța - e următoarea: cineva în spatele unor oameni se folosește într-un mod O-DI-OS pentru a-și atinge o agendă... am mai spus aceste lucruri... mă uitam la... la grupul de la Constanța unde erau 20-30 de copii... erau copii, ați văzut...de 9-10-12 ani care se învârteau în cerc, blocând o trecere de pietoni , strigând LIBERTATE!” (Pavel Popescu, parlamentar PNL, în emisiunea SUBIECTIV, ANTENA 3, cu Razvan Dumitrescu, 1 aprilie 2021)

.....................................................................

M-a înduioșat mult grija lui Pavel Popescu pentru copilașii care strigau „LIBERTATE” pe o trecere de pietoni din Constanța și blocau circulația, când firesc ar fi fost să poarte pancarte elegante cu „M..E PSD”... „PSD CE-AI FĂCUT CU VIITORUL MEU?” ... „NU GRAȚIERII ȘI AMNISTIEI!”... „ÎN DEMOCRAȚIE HOȚII STAU LA PUȘCĂRIE!”... sau altele similare, în timp ce blochează total Piața Victoriei, adică exact așa cum era pe vremea când și dânsul participa la proteste. Ce amintiri frumoase! Chiar Pavel Popescu ne spune:

„Acuma, desigur... știți... toată lumea poate să invoce faptul că atunci când se protesta pentru legile justiției, proteste LA CARE AM PARTICIPAT ȘI EU, erau familii care mergeau cu copii, da, cu cărucioare, un lucru... de altfel, adevărat... dar ceea ce văd astăzi aici este ODIOS de-a dreptul pentru că este extrem de evident că se întâmplă ca cineva să ia ... ăăăă... ăăăă.... un număr de copii și să-i pună să blocheze o trecere de pietoni... dar cea mai mare problemă  - și de fapt ăsta este elementul principa l- este existența unei PANDEMII GLOBALE (!!!!)” (Pavel Popescu la ANTENA 3, emisiunea SUBIECTIV cu Răzvan Dumitrescu, 1 aprilie 2021)

Poate vă mai amintiți clipul „Copiii referendumului” realizat de „Papaya Advertising”, în preajma „Referendumului pentru redefinirea familiei”... Este vorba despre acel clip în care niște copilițe erau încolonate de o bestie feminină cu nas proeminent, purtând o brasardă cu trei trandafiri roșii imprimați pe fundal alb, iar apoi mânate cu bățul, ca oile, către spectacolul unui splendid autodafé, pe când pe fundal se vedea rânjind chipul struțocămilei Dragnea-Tăriceanu, iar dealul Parlamentului era plin fie de ruguri fumegând de care atârnau niște cadavre, fie de ruguri proaspete care-și așteptau mușteriii... Un filmuleț drăguț, cu copilași, desigur... Vedeți ceva O-DI-OS aici? Ei bine, poate nu veți crede, dar niște parlamentari de la PENELEU au solicitat, în noiembrie 2018, ca Protecția Copilului să facă verificări în legătură cu spotul „Copiii referendumului” realizat de Papaya Advertising și să afle dacă a existat acordul părinților fetițelor care apar în film  (eu nu mă îndoiesc că a existat... în schimb mă îndoiesc că părinții au știut exact pentru ce fel de „clip publicitar” își dau acordul).

Prima care a sărit de trei coți de pe scaunul de vicepreședinte al PNL a fost Raluca Turcan, o doamnă foarte sensibilă, care s-a delimitat viguros de inițiativa majoritar penelistă și doar pe ici pe colo, pesedisto-aldistă,  explicând că întrebarea către Protecția Copilului „...a fost făcută în nume personal de membri ai Grupului Ecumenic de Rugăciune și că, din acest motiv, nu ar fi trebuit folosit antetul Grupului PNL din Camera Deputaților.” (G4 MEDIA.ro, 6 noiembrie 2018)

Cel mai simpatic, însă, ca de obicei, a fost indignatul de serviciu, Pavel Popescu, cel care consideră astăzi că niște copii care se rotesc pe trecerea de pietoni strigând „LIBERTATE” este un fapt pur și simplu O-DI-OS! Ei bine, dânsul a semnat cu voinicie sesizarea către Protecția Copilului, în 2018... după care, la fel de voinicește, și-a retras semnătura!

Îmi cer scuze public pentru greșeala pe care am făcut-o susținând, prin semnătură, un demers de care nu am știut și anunț că îmi retrag semnătura. Mi s-a cerut semnătura pentru o întrebare, nu pentru o plângere. Eu nu am semnat nici o plângere. Vorbesc de întrebarea adresată Autorității pentru Protecția Copilului privind Clipul «Copiii referendumului» realizat de Papaya Advertising. Astăzi constat că am fost dus în eroare și m-am trezit în mijlocul unui scandal pe seama unui clip publicitar despre referendumul din 6-7 octombrie de care nu am avut habar până în urmă cu câteva ore. Mă simt vinovat pentru că am semnat ca primarul fără să verific cu atenție ce anume semnez și îmi asum asta(...) Deh, încrederea nu e de dat oricui! Pe viitor și tata dacă îmi va cere o semnătură am să verific de două ori înainte de-a semna!”( Pavel Popescu, 6 noiembrie 2021, pe pagina lui de FACEBOOK)

Așadar, să ne-nțelegem... O-DI-OA-SĂ este participarea copiilor numai la acțiunile care-i cad greu la stomac PENELEULUI, în timp ce folosirea țâncilor cu suzete-n gură la protestele # REZIST sau cooptarea fetițelor pentru clipurile publicitare cu miros de carne arsă pe rug, sunt lucruri absolut decente! Și, nota bene: Pavel Popescu, penelist norvegian, a demonstrat că are deja abilitatea și maturitatea politică românească de a discerne între acestea!

LUMINITA  ARHIRE

Featured