Servicul Român de Impostura

picture

A fost prins încă un doctor fals. Ce ai făcut Mitică? “Teza de doctorat copiată aproape integral”?

Cred că statul paralel i-a luat “teza” la puricat. Se cam impune o plângere penală pentru recuperarea zecilor de mii de euro încasaţi ilegal de la statul roman de marele general al câmpului tactic, iar dacă titlul de “doctor” a stat la baza propunerii de înaintare în gradul de general, retragerea gradului.  Daniel Dragomir

poza

Lovitură pentru fostul general SRI Dumitru Dumbravă - CNATDCU propune retragerea titlului de   doctor Dumitru Dumbravă

Emilia Șercan anunță pe Facebook că ieri CNATDCU a decis, în ședința de plen a Consiliului General, retragerea titlului de doctor a fostului generalul SRI Dumitru Dumbravă aka "câmpul tactic din justiție", despre care jurnalista a scris în exclusivitate pe PressOne că a plagiat în teza de doctorat.

„Se confirmă existența plagiatului înscrisă în sesizare și se propune retragerea titlului de doctor acordat domnului Dumitru Dumbravă", se spune în decizia care a fost votată.

Generalul Dumitru Dumbravă, secretarul general al Serviciului Român de Informații (SRI), a plagiat aproape integral teza de doctorat pe care a susținut-o în 2012 la Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" (ANIMV).

La momentul la care devenit doctor în Ştiinţe Militare şi Informaţii, Dumitru Dumbravă era colonel și ocupa funcția de director al Direcției Juridice din SRI.

Coordonator i-a fost generalul de brigadă (r.) prof. univ. dr. Constantin Onișor, fostul director al Școlii Doctorale a ANIMV.

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor, stiripesurse.ro

 

Unde au fost serviciile secrete în timpul jefuirii Tarii?poya

După evenimentele din dec.’89 românii au început, să se organizeze conform noilor orientări. Sigur, nu am rămas nici un moment fără servicii de securitate, de informaţii externe, informaţii ale armatei, poliţiei ş.a.m.d.. Totodată am avut Procuratură, judecătorii, Parlament etc. Toate aceste instituţii enumerate de mine au fost şi sunt plătite cu bani grei, fiecare salariat primea şi primeşte de 7-12 ori salariul mediu pe economie. Cu toate acestea, rezultatele muncii lor ,sunt egale cu zero. Cum poate fi altfel percepută munca de culegere de informaţii, de anchetare şi judecare a infracţiunilor de corupţie, decât ca tolerantă. O spun cu toată răspunderea. Munca lor a fost inexistentă, dacă nu cumva au ţinut de „şase” celor care furau.

Citeste mai mult...

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?