SECURISTII, AUR POARTA... CEILALTI TOTI, SUNT MÂNA MOARTA!

kjhgdsfgj

Am lăsat să treacă o zi pentru decantare și pentru analiză „la rece” a evenimentului din 2 octombrie. Sunt foarte multe de spus, foarte multe de semnalat, dar de acum înainte, a devenit cât se poate de clar și de limpede că AUR este o variantă „patriotardă” a securiștilor „Statului Paralel”, care se mulează pe noua orientare devenită deja o modă, prin mai toată Europa.

Nu mai am nicio îndoială că totul s-a regizat în „Laboratoarele  Băneasa”, unde se găsește și turnul de control al Statului Paralel. Să fiu bine înțeles: nu consider nicidecum că AUR este format numai din scursuri securiste, dar afirm că în toate nodurile, în toate punctele unde există un simplu macaz, există acari acoperiți care schimbă acul pe „abătută” exact cu câteva secunde înainte de a trece trenul.

Când s-a pornit - mai mult clandestin - pe înființarea AUR, s-a marșat pe un nucleu de așa ziși „unioniști” fătați de politica ticălosului Băsescu, ce a găsit rapid o cheie ca să-și asigure o masă de votanți în Basarabia, acordând cetățenie cu nemiluita, chiar dacă se încălca flagrant legislația de acordare a acestor calități, cu sute de cetățeni basarabeni domiciliați într-o garsonieră. Printre ei s-au strecurat cu duiumul și rusofoni sadea în slujba FSB sau a altor servicii pro-ruse.  Nimic nu a contat, totul se făcea cu scopul de a „destabiliza rusofilia aflată în expansiune”, chiar dacă prețul plătit era enorm pentru România. Și când spun preț, mă refer numai la armata de ciurucuri care nu au nicio treabă cu românismul și așa aflat în cădere liberă și dominat de forțe germano-ungare, care ne vor sclavi definitivi în propria noastră țară. Atunci s-a creionat probabil înființarea AUR, dar de fapt, scopul inițial a fost să se creeze o supapă de refulare a presiunii sociale aflate în ascensiune cu privire la dorința firească a românilor din Basarabia și a celor din România să se reunească familiile despărțite. Cândva, fostul președinte al Moldovei, Mircea Snegur, a rostit o vorbă cu valoare de proverb: „să ne ținem de neamuri”!

La nivel înalt, guvernamental, Serviciile românești și moldovene au căzut de acord să lase să se înfiripe - și chiar să se dezvolte - această mișcare patriotic-unionistă, mai ales că așa cum SRI și SIE ascultă cu sfințenie ordinele venite de la CIA, la fel și cele moldovenești se subordonează de fapt Serviciilor române. La noi  le sunt școlite cadrele, la noi „se perfecționează”, prin urmare, aproape că SRI și SIE sunt transnaționale. Ciocnirea este cu FSB-ul rusesc și cu siguranță că sunt foarte mulți agenți dubli și chiar tripli, dacă mai băgăm și SUA/NATO.

Trebuie să fii complet tâmpit și total afon în materie de geopolitică, de contextul istoric actual, ca să nu sesizezi și să nu vezi cine îți arde o palmă peste ochi...

George Simion, atunci „s-a ridicat”, atunci a fost el născut din „cenușa imperiului”, atunci a fost legitimat ca un viitor lider. De comun acord, cele două entități de informații de pe ambele maluri ale Prutului, l-au „șicanat” pe Georgică cu bună știință, după un grafic precis stabilit, l-au făcut și „persona non grata” când a fost nevoie să fie retras acasă și când probabil că fusese prea tare compromis în ochii gealaților lui Putin, devenind probabil o țintă ce ar fi putut fi eliminată. Atunci Georgică s-a axat numai pe curentul unionist din România, a organizat sub „oblăduire” și evenimente patriotice de genul confruntării cu maghiarii iredentiști la „cimitirul trist” din Valea Uzului (că cel vesel este în Maramureș la Săpânța), unde ungurii au făcut uz de naționalismul lor înfierbântat, iar George Simion și trupeții săi, de steagul tricolor și lanțurile regulamentare ca să se lege de grilajul porții acelui cimitir de care până atunci nu auziseră probabil nici mulți români sau maghiari aflați în zonă...

În rest, „Statul Major” al viitorului partid creat ca o alternativă la USR - ce a reușit să eșueze lamentabil pe valul de ură împotriva creștinătății - a lucrat mai mult în Diaspora, departe de ochii lumii din România, astfel încât să producă marea surpriză din anul 2020, când a intrat în parlament cu 10%.

Booooom! A explodat Media. A spart exitpoll-urile lui Marius Chelea Ploii și imediat a fost etichetat ca fiind un partid fascist, de extremă dreapta, iar membrii lor neștiuți de aproape nimeni din societatea civilă – cu excepția Serviciilor – cică erau adepții lui CZ Codreanu și ai legionarilor verzi, care au fost vânați în munți de comuniștii aduși de ruși...

Din acest moment, AUR a fost mereu în gura trâmbițașilor Sistemului, făcându-i-se o propagandă inversă, de denigrare, scuipați cu spor de toți corifeii mâncători de fecale la toate canalizările televăzute.

AUR este bicefal. Are doi lideri, două capete luminate. Unul este Claudiu Târziu, despre care aproape nimeni nu vorbește, nu-l cunoaște personal, este o „eminență cenușie” care se ocupă cu „Statutul” partidului, cu „doctrina” și George Simion, acest Miron Cozma pus cu mâna în fața hoardelor de mardeiași care au fost culeși de pe stadioane și bodegile rurale să devină masă de manevră și de presiune. Este un fel de armată civilă purtată în diverse excursii tematice unde le cere liderul Georgică și unde interesele o cer.  „Băieții” – ca partid parlamentar – dispun de fonduri alocate de stat, oficial, de ochii lumii, ca să poată să escamoteze banii negri pompați pentru ei de Sistem ca să preia viitoarea mulțime votantă care se întoarce de la liberalismul globalist la un suveranism tipic românesc, unde „patrihoții” din vârf care vor fi legitimați de un vot masiv al prostimii, cu mințile „smucite” de propagandă, vor schimba pe Tanda cu Manda (ăla care va veni de la Bruxelles să doarmă lângă Olguța Vasilescu).

Moșmanda este simplă, este vizibilă, mulți intelectuali patrioți veritabili, oameni curați, care și-au pus inteligența lor și știința de carte - acumulată „pă bune” în viață - în slujba poporului și a națiunii și care chiar vor să ducă România pe drumul cel bun, sunt îndepărtați cu brutalitate din văzul lumii!

Din nefericire, ca întotdeauna în ultimii 35 de ani (includ și anii când l-am omorât pe Ceaușescu mergând tot după fentă), acești patrioți ce au făcut câte ceva peste puterile lor precum Liviu Dragnea - care a îndrăznit să înfrunte cu riscul libertății și chiar al vieții personale  Sistemul și oculta mondială – Diana Ivanovici Șoșoacă,   Oana Lovin, Dan MV Chitic, Gheorghe Piperea, Răzvan Constantinescu, Luis Lazarus, precum și alte sute de oameni intelectuali autentici ce sunt încă necunoscuți mulțimii, suportă zi de zi efectele oprimării ticăloase a unui sistem dictatorial prestat de jigodia cu funcție de general și numele de Lucian Pahonțu și jegurile de securiști vânduți globalismului american; dânșii scriu articole, prin care își exprimă punctele de vedere pentru a deschide ochii mulțimii și de a-i arăta Adevărul. Toți aceștia sunt anihilați cu disperare de Sistem și ascunși ochilor milioanelor de români, fiind interziși la canalele Media, li se pune pumnul în gură și sunt blocați pe rețelele de socializare cu multă disperare.

Dintre toți aceștia, cine are o mare vizibilitate, cine este mereu în gura presei fiind îngroșat cu cărbunele, ca un personaj negativ? Cine? Este Georgică Simion, liderul ortacilor din Securitate, omul viteaz de ieri și de mâine care va salva România de ticăloșii din PNL și PSD!

Vedeți voi? Experții din Sistem au tras o linie pe o coală albă de hârtie și au împărțit-o în două coloane. În stânga au trecut cu siguranță tot felul de defecte posibile și imposibile cu care să-l înzestreze și să-l scuipe pe „mirosul” George Simion, iar în dreapta, au trecut tot felul de posibile atribute menite să-l scoată în ochii mulțimii drept „eroul de la Termopile”, acel om care - deși înjurat, scuipat, blamat de „ticăloșii” care de fapt îi sunt lui șefi din umbră – își pune viața și tinerețea în slujba poporului, omul proverbial, care va scoate țara din rahat, care îi va pune sare pe coadă lui Johannis, Orban, Băsescu, Câțu, Arafat, Rafila, Ciolacu, Boc, MRU, și alte sute de nemernici care au devalizat țara și pe care AUR îi va înlocui la viitoarele alegeri, cu un vot masiv dat de mulțimea prostită  încă odată de propagandă.

Pentru că avem oameni sub orice critică în privința interesului și a informării despre politică, pentru că ștacheta bunului simț și al grobianismului a ajuns atât de jos, încât să poată trece chiar călare oameni de talia celor care formează hoardele AUR.

Cum poate crede un om cu o minte cât de cât normală, cu mai mult de doi neuroni în cap, ce a strigat George Simion la măgăoaie în mulțimea de câteva mii de excursioniști pe blat în București, cu masă și băutură pentru „atmosferă”, transport cu autocarul din fundul Maramureșului, a Vasluiului, sau al Mehedințiului, că de data asta PSD și Marcel Ciolacu ar fi putut să manipuleze o personalitate cu multă știință de carte în domeniul Dreptului precum senatoarea Diana Șoșoacă, sau pe un Lazarus, sau pe un Dan MV Chitic, sau pe un Răzvan Constantinescu? Cine crede o asemenea aberație, cine nu înțelege că aici este o mare mârșăvie a Serviciilor care pur și simplu sunt îngrozite că alți patrioți adevărați care s-au remarcat din mijlocul maselor ar putea accede la conducerea României legitimați de un număr covârșitor de voturi? De asta se tem, pentru că atunci viața lor lejeră și bazată pe furatul la vedere al României s-ar sfârși imediat, atunci s-ar porni „pe bune” DREPTATEA PÂNĂ LA CAPĂT, iar România ar putea avea o șansă de a fi smulsă din ghearele hienelor!

Mitingul organizat duminică 2 octombrie de AUR la București, a fost o făcătură ordinară a Serviciilor, care îl folosesc pe pionul George Simion nvbdfuhgikila prostirea unei mase de oameni naivi, săraci cu duhul, care pot fi foarte ușor de prostit și de manevrat pentru 2 sticle cu bere, cinci mici și o sută de lei. Plus o excursie gratuită în capitală, într-o zi de toamnă târzie.

Sistemul a organizat și „șicanarea” lui Simion, cu acea intervenție a Jandarmeriei asupra autocarului venit în Piața Constituției cu două zile mai devreme, cu faptul difuzat în buclă la canalizările cu dejecții că Simion nu are drept să conducă o mașină având permisul suspendat, etc.

Români, DEȘTEPTAȚI-VĂ! Suntem deja prea luați de proști atâția ani, prea mințiți de atâtea ori ca să mai punem botul la asemenea ordinării organizate de Sistem!

Da, Jos PNL, Jos PSD, Jos USR, Jos UDMR, dar niciodată sus AUR!

Sus Dragnea, sus Șoșoacă, sus APP, sus SOS, sus oamenii adevărați!

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags