SE RUP COZILE DE TOPOR!

xpebnhpoi

CCR a publicat pe, 11.03.2019, motivarea privind conflictul juridic de natura constitutionala generat de Ministerul Public - PICCJ ca urmare a semnarii de doua protocoale secrete cu SRI.

"Astfel, justiţiabilul [adica omul] este pus în situaţia de a lupta pentru garantarea drepturilor sau libertăţilor sale în contra unei paradigme juridice neconstituţionale, dar instituţionalizate de peste 9 ani. S-a conturat, în aceste condiţii, în materia strângerii şi administrării probelor şi chiar a desfăşurării urmăririi penale, o paradigmă juridică ce acordă un rol prevalent „protocoalelor de colaborare în raport cu legea, aspect ce se exprimă prin posibilitatea efectuării de acte procesuale în cadrul procesului penal de către serviciile secrete", spune CCR la par. 132.

Daca Romania se pretinde "stat de drept", toate dosarele penale definitive facute cu aportul SRI trebuie revizuite. Temei legal exista deja.

Marele „succes” al justitiei si luptei anticoruptie din Romania sub Kovesi, e urmatorul:

- completele de 5 judecatori de la ICCJ au fost compuse contrar legii;

- acelasi martor a putut fi folosit de mai multe ori in acelasi dosar penal dandu-i-se diferite identitati;

- prin protocoale secrete Kovesi a permis SRI-ului sa faca acte de cercetare penala in procesul penal.

Cine stie ce va mai iesi la lumina?uigbdy

Intre timp, impostorii de la Bruxelles gen Timmermans tin lectii Romaniei despre cum sa nu se faca regrese in lupta anticoruptie de inspiratie stalinista. Culmea este ca partide, magistrati, pretinsi jurnalisti si ONG-uri din Romania il aplauda.

Toate aceste cozi de topor, inclusiv din justitie, sunt folosite de state si servicii straine pentru a submina Romania. Exact cum Hitler a folosit Miscarea Legionara pentru a crea haos in Romania, sa o poata ocupa si controla mai usor, ca sa-i poata folosi resursele.

CHRIS TERHES

poya

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?