SE MIJESTE DE ZIUA!

hdhfjhjkj

Sute de milioane de oameni au în inima lor semințe de adevăr

Dragi prieteni,

Trebuie doar să vă spun cât de recunoscător sunt pentru sprijinul pe care l-ați oferit atât de mulți dintre voi, astfel încât să putem continua Stop World Control în întreaga lume, în zeci de limbi.

Chiar – sincer – nu ai idee ce faci. Impactul a ceea ce faci este extraordinar. Împreună schimbăm cu adevărat lumea, schimbăm valul, deschidem ușa către o lume mai bună.

S-ar putea să nu arate încă, dar vă rugăm să înțelegeți că suntem alături de milioane de oameni din întreaga lume, semănând semințe divine, prețioase și care schimbă viața în pământul umanității. Sute de milioane de oameni au aceste semințe în inimile și în mintea lor, datorită ție. Nu vă îndoiți o secundă că acele semințe vor încolți, iar rezultatul va fi un fruct incredibil.

Vrem să vedem rezultatul imediat, dar acest gen de muncă necesită perseverență. Am făcut o muncă incredibilă și vom continua să facem asta.

În acest moment avem o provocare financiară majoră, pe care nu o voi dezvălui în detaliu, dar are de-a face cu impactul fără precedent pe care îl vom avea asupra Americii în special, și de aici în lume. Avem nevoie de aproximativ 20k pentru acest proiect.

Dacă te simți condus în inima ta să ne ajuți, atunci știu Cine te va răsplăti de o mie de ori, pentru că tot ceea ce facem este pentru Cel care ne cheamă să lăsăm totul în urmă și să ne dăm viața ca un sacrificiu pentru El, pentru a aduce vindecare, speranță, adevăr, eliberare și transformare în această lume frumoasă.

Un film pentru a trezi omenirea ca niciodată

De asemenea, cer rugăciuni continue pentru cel mai important proiect de film al meu de până acum, filmul care va expune toate dovezile, susținute de un număr mare de politicieni, oameni de știință și avocați de cel mai înalt nivel, a modului în care pandemiile sunt operațiuni criminale.

Acest film va fi tradus în zeci de limbi și va fi cel mai important proiect al nostru. Mă rog din toată inima pentru o înțelepciune și o perspectivă clară, cum să o fac și când să o eliberez, deoarece elitele satanice împinge literalmente noua pandemie cu gripa aviară. Voi împărtăși mai multe despre asta în curând.

De asemenea, OMS a anunțat că va lua măsuri agresive împotriva tuturor anti-vacciniștilor. Așa că temperatura va crește, iar bătălia va deveni și mai acerbă.

Vă rog pe toți - VĂ ROG - să fiți alături de militanții din întreaga lume care luptă împotriva acestui mare rău. Când spun militnți mă refer la sutele de milioane de luptători pentru libertate, cetățenii războinici, care se opun cu forță și care nu vor lăsa acești demoni să ne distrugă viețile, pe cei dragi și lumea noastră frumoasă.

Îi rugăm să ni se alăture. Vă rugăm să urcați la bord cu noi. Vă rugăm să ne susțineți. Vă rugăm să faceți partea dumneavoastră în răspândirea adevărului. Vă rog să vorbiți, să nu stați pasivi. Vă rugăm să nu vă irosiți viața și resursele. Vă rugăm să fiți parte din cea mai mare armată pe care umanitatea a văzut-o vreodată.

Avem un impact extraordinar, dar trebuie să ne implicăm cu toții.

Vino cu noi în acest război fără precedent, cea mai mare bătălie din toate timpurile, în care focul cerului este revărsat în inimile și viețile a milioane de oameni din întreaga lume, pentru a lovi șarpele global al răului cu topoare de luptă ale adevărului puternic și pentru a distruge acest lucru, această forță malefică o dată pentru totdeauna!

Ia-ți sabia și vino alături de noi, stai lângă cei mai curajoși și mai prețioși oameni din această lume: cei care nu se apleacă pentru presiune, intimidare, mită, corupție, răutate, perversiune și minciuni. Cei care aleg adevărul în locul înșelăciunii și dragostea în locul fricii.

Alăturați-vă nouă și să fim această forță masivă a adevărului care va dărâma fortărețele celor răi.

O putem face, dacă dăm totul!

Rugați-vă pentru următorul nostru film, vă rog. Se va numi MASTERPLAN, iar dacă simți un ghiont în inima ta pentru a ne ajuta cu provocarea de 20 de mii, ar fi minunat.

Împreună facem istorie și acesta este adevărul.

Multa dragoste,

DVID  SORENSEN

StopWorldControl.com

Preluare Internet, traducere si editare

GIGI  PETROVAN

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <