SE INGROASA GLUMA!

jfhdgghj

Discurs al șefului Delegației Federației Ruse la discuțiile de la Viena privind securitatea militară și controlul armelor -  K. Yury Gavrilov la cea de-a 1033-a reuniune plenară a Forumului OSCE pentru Cooperare în domeniul Securității, 25 ianuarie 2023     jdhfgg

Punct de pe ordinea de zi: declarații generale

Subiect: Despre desfășurarea unei operațiuni militare speciale de denazificare și demilitarizare a Ucrainei

....................................................

 

Stimate domnule președinte,

Junta de la Kiev, după ce a abandonat bunul simț și a cedat iluziei victoriei pe câmpul de luptă, continuă să cheme Occidentul la unitate în eforturile de a sprijini Ucraina și o luptă „hibridă” împotriva Federației Ruse.

M. Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui Ucrainei, într-un interviu recent acordat radioului național al Spaniei, a declarat: „Cu cât dați Ucrainei mai multe arme, cu atât situația va fi mai bună”. Cu toate acestea, această ultimă încercare a elitei politice de la Kiev de a crește presiunea asupra opiniei publice din țările occidentale înseamnă un singur lucru: forțarea Europei, Statelor Unite și Canadei „stingă focul cu benzină”.

Partea rusă a avertizat în mod repetat că incitarea deschisă a Ucrainei a țărilor membre NATO de a ridica miza în conflict, crește foarte mult riscul ca acesta să se transforme într-o ciocnire directă între NATO și Rusia. Cu toate acestea, declarațiile și acțiunile foștilor noștri parteneri dau din ce în ce mai multe semne că aceștia sunt conduși de Kiev și fac o alegere conștientă în favoarea escaladării.

Înregistrăm cu atenție informațiile venite de la administrația prezidențială americană că Washington intenționează să ajute Ucraina să dezvolte o nouă etapă a contraofensivei armatei, a cărei țintă va fi peninsula Crimeea. Potrivit New York Times, comandanții americani elaborează deja planuri ofensive și le compară cu armele pe care le deține Ucraina și pe care le vor furniza aliații. Dacă Washingtonul și țările NATO furnizează Kievului arme pentru a lovi adânc în Rusia orașe pașnice și pentru a încerca să pună mâna pe teritoriile noastre garantate constituțional, acest lucru va forța Moscova să dea răspunsuri dure. Să nu se spună mai târziu că nu am avertizat!      

Suntem de acord cu declarația șefului Consiliului European, Charles Michel, că „săptămânile următoare sunt decisive” în conflictul ucrainean. În același timp, ne referim la cea aprobată de aliații transatlantici în format Rammstein la 20 ianuarie a acestui an: livrările de sisteme de apărare aeriană și de tancuri grele către Ucraina nu vor aduce în niciun caz mai repede atât de râvnita „înfrângere strategică” a Rusiei, ci doar vor adăuga probleme Ucrainei și întregii Europe, printr-o așa zisă garanție a UE pentru Ucraina.

Nu este niciun secret cum funcționează în realitate sistemul de apărare aeriană în Ucraina, ale căror fragmente de rachete cad periodic pe teritoriul țărilor vecine - Polonia, Moldova și Belarus. De asemenea, se știe că sistemele străine de apărare aeriană sunt furnizate Kievului nu pentru a proteja „lumea liberă”, ci pentru a ucide ucrainenii civili. Mass-media de renume confirmă faptul că rachetele americane de apărare aeriană au lovit clădirile rezidențiale din Kiev și Kramatorsk. Un alt exemplu flagrant este distrugerea intrării unei clădiri cu mai multe etaje din Dnepropetrovsk pe 14 ianuarie a acestui an, ca urmare a exploatării sistemului de apărare aeriană, care a încercat să doboare o rachetă rusească îndreptată spre unul dintre obiectivele infrastructurii militare sau militaro-industriale. Deciziile luate în timpul lui Ramstein vor permite regimului de la Kiev să continue să-și folosească propriul popor ca „scut uman”.

Cu mare interes am urmărit discuția animată din cadrul Alianței Nord-Atlantice privind aprovizionarea cu tancuri germane Leopard 2 către Ucraina. Comunitatea internațională a devenit din nou un martor al modului în care „disciplina stick-ului” operează în NATO. Conform canoanelor „Occidentului civilizat”, la început, aliații au amenințat Berlinul cu izolarea internațională în cazul refuzului de a transfera „leoparzii”. Apoi, nimeni altul decât reprezentantul Departamentului de Stat al SUA, N. Price, a anunțat „o veste iminentă” cu privire la direcția „fiarei” germane către Kiev. Așa se creează „solidaritatea” transatlantică.

Deoarece Berlinul a făcut o alegere conștientă de a avea tancurile germane cu cruci pe armură să atace din nou soldații ruși, am dori să demonstrăm ce așteaptă tancurile Leopard 2 în zona de război - vor fi distruse și arse pe câmpul de luptă, așa cum este acum. Așa se întâmplă cu restul „grădinii zoologice” a armelor NATO din Ucraina. Această soartă se va întâmpla tancurilor americane „M1 Abrams” după decizia de a le aproviziona – colegii americani nu trebuie să-și facă griji pentru o „reclamă” demnă a complexului militar-industrial american.

De la începutul acestui an, Forțele Armate ale Federației Ruse au distrus aproximativ 20 de obuziere M777 și trei sisteme M109 Paladin fabricate în SUA, precum și trei monturi de artilerie autopropulsate franceze Caesar, în cursul luptei cu contrabaterie la posturi de tragere. Ca urmare a rachetelor și a loviturilor aeriene din regiunea Donețk, lansatoarele HIMARS MLRS au fost avariate, patru vehicule de luptă cehe RM-70 Vampire MLRS și 10 obuziere poloneze Krab au fost distruse. 32 de stații radar cu contrabaterie fabricate în SUA au fost dezactivate (16 - AN / TPQ-50, 3 - AN / TPQ-48, 7 - AN / TPQ-37, 7 - AN / TPQ-36). Sistemele rusești de apărare aeriană au interceptat peste 137 de rachete HIMARS, Alder și Uragan și au doborât zece rachete antiradar americane HARM. Acesta este doar începutul.

Domnule Presedinte,

Distrugerea sistematică a echipamentelor militare occidentale din Ucraina obligă junta de la Kiev să recurgă la provocări periculoase, al căror preț va trebui să fie plătit de sute de mii de ucraineni și europeni.

Potrivit Serviciului de Informații Externe al Rusiei, Forțele Armate ale Ucrainei stochează echipamente militare și muniții furnizate de țările NATO și UE pe teritoriile centralelor nucleare. Vorbim despre cele mai scumpe rachete, deja menționate, pentru sistemele HIMARS MLRS și cele străine de apărare aeriană, precum și muniția de artilerie de mare calibru. Logica teroriștilor de la Kiev este simplă: prin analogie cu modul în care banderiștii bombardează orașele Donbass și alte regiuni ale Rusiei din spatele populației civile, acum depozitele de arme vor fi desfășurate sub acoperirea reactoarelor nucleare. Și dacă o detonare pe scară largă a depozitelor și distrugerea unei centrale nucleare au loc din vina unei alte rachete ucrainene de apărare aeriană „rătăcită”, atunci vina pentru tragedie, ca întotdeauna, poate fi atribuită Moscovei. Amintiți-vă! Kievul a mai acționat în același mod!

Avertizăm sponsorii occidentali ai mașinii militare de la Kiev să nu încurajeze provocările nucleare și șantajul. Știm că tancul Leopard 2, precum și vehiculele de luptă ale infanteriei Bradley și Marder, au obuze APCR cu miez de uraniu, a căror utilizare duce la contaminarea zonei, așa cum s-a întâmplat în Iugoslavia și Irak. În cazul în care astfel de obuze sunt furnizate Kievului pentru echipamente militare grele NATO, vom considera acest lucru drept folosirea bombelor nucleare murdare împotriva Rusiei, cu toate consecințele care decurg.

Domnule Presedinte,

Livrările de arme convenite către Kiev întinează și mai mult reputația statelor membre UE și NATO ca părți la conflict, făcând totul pentru a continua suferința civililor, grefele regulate ale armatei ucrainene în zone rezidențiale, grânare, școli, spitale, grădinițe și alte facilități sociale. În fiecare zi, zeci de obuze și rachete cad pe capitala R.P.Donețk. Forțele armate ale Ucrainei lovesc acolo unde nu este o singură persoană în uniformă militară. Civili din Donețk și Lugansk sunt uciși de arme grele americane, franceze, cehe, germane, poloneze și alte arme grele.

La sfârșitul lunii decembrie 2022, inamicul a început să folosească rachete slovace explozive JROF-M cu o rază de acțiune crescută de până la 40,2 km și putere de lovitură crescută, precum și rachete de fragmentare JROF-HEAP împotriva construcției de locuințe civile în R.P.Donețk. În ajunul Anului Nou, în Donețk, acest lucru s-a soldat cu trei victime și pagube la 23 de case.

Ca urmare a utilizării artileriei de calibru mare NATO, cu proiectile cu rachete active M982 Excalibur în districtul Leninsky din Donețk, la 21 decembrie 2022, doi civili au fost uciși și alți șase au fost răniți. Faptul că Excalibur aparține clasei de arme de înaltă precizie, adeverește caracterul intenționat al atacului de artilerie al Forțelor Armate ale Ucrainei.

În ceea ce privește infamul american MLRS M142 „HIMARS”, pentru perioada 28 iunie - 10 decembrie 2022, în Donbass au fost înregistrate 185 de atacuri cu rachete, 81% din bombardamente având loc asupra infrastructurii sociale, industriale și civile a R.P. Lugansk . Consecințele monstruoase ale „diplomației lor în materie de arme”, le pot vedea pe ecrane reprezentanții SUA.

Este semnificativ faptul că reprezentanții ucraineni au recunoscut că nici o singură lovitură de la HIMARS MLRS nu are loc fără acordul americanilor. Regretăm că tradițiile fasciste sunt reînviate peste ocean atunci când conceptul de „untermensch” își dobândește semnificația anterioară în raport cu rușii. Acest lucru este confirmat de campania frenetică de „dezumanizare” a cetățenilor noștri, din ediția americană a The Times, care justifică sistematic uciderea populației de limbă rusă sub titlurile „Ucideți!”, „O zi fără un rus ucis este o zi proastă” și „Nu sunt oameni pentru noi”.

Toate acestea confirmă încă o dată justificarea și echilibrul deciziei suverane a Federației Ruse de a lansa o operațiune militară specială (SVO) de demilitarizare și denazificare a Ucrainei, precum și amploarea amenințărilor la adresa securității naționale a țării noastre emanate de teritoriul în limitele stabilite constituţional. Aducem un omagiu oamenilor curajoși din Donbass, care s-au opus juntei de la Kiev și curatorilor săi occidentali de aproape nouă ani. Obiectivele NWO stabilite de conducerea de vârf a Rusiei, care includ protejarea poporului de politica de genocid sponsorizată de NATO, vor fi cu siguranță îndeplinite.

Domnule Presedinte,

Anticipând încercările tradiționale ale delegațiilor anglo-saxone de a întoarce invers  situația reală din zona NWO, aș dori să raportez următoarele.

În acest moment, trupele ruse au intrat în linia de apărare a Forțelor Armate ale Ucrainei în anumite zone ale frontului din regiunea Zaporojie și avansează în aproape toate secțiunile liniei de contact din R.P.Donețk. În grabă, Forțele Armate ale Ucrainei transferă masiv unități la Artyomovsk și Marinka pentru a deține poziții acolo. Înălțimi importante din jurul lui Kleshcheevka, la sud de Artyomovsk sunt aproape complet ocupate de forțele Federației Ruse. În această zonă, inamicul suferă pierderi colosale, ceea ce a fost confirmat de Serviciul Federal de Informații German.

Mobilizarea forțată pe scară largă lansată în Ucraina provoacă daune semnificative spiritului de luptă al Forțelor Armate ale Ucrainei. Ucrainenii nu vor să lupte, slujind interesele „conglomeratului occidental” de state. Moralul militarilor este afectat și de echipamentul slab al recruților și al ofițerilor înșiși, care aruncă soldații în luptă ca pe o „carne de tun”. Recent, luptătorii ucraineni au înregistrat o serie întreagă de mesaje video către conducerea politico-militară a Ucrainei, despre refuzul lor de a lua parte la ostilități. Potrivit militarilor Brigăzii 116 Apărare Teritorială, ei „nu au comandă, doctori, nimic”.

Nu este de mirare că, în aceste condiții, Kievul și operatorii săi occidentali se bazează pe mercenari străini. În special, aproximativ 13 mii de „soldați ai norocului” sau militanți ai țărilor membre NATO au fost concentrați doar în direcția Soledar. Vă reamintim că mercenarii trimiși de Occident pentru a ajuta regimul naționalist de la Kiev în temeiul dreptului internațional umanitar nu sunt combatanți și nu au dreptul la statutul de prizonier de război. Cel mai bun lucru de care se poate aștepta de la ei este predarea voluntară și închisoarea. În caz contrar, vor fi eliminați ca parte a demilitarizării Ucrainei. Numai în acest an, peste 200 de „soldați ai norocului” au fost uciși și peste 100 de răniți în urma loviturilor cu arme ghidate de precizie ale Forțelor Aerospațiale Ruse la punctele de desfășurare temporară a unităților „legiunii străine” în regiuni. din R.P.Donețk, precum și regiunea Harkov.

În concluzie, aș dori să subliniez că Kievul și stăpânii săi americani nu cruță nici populația Ucrainei, nici personalul militar ucrainean, nici cetățenii statelor occidentale, pe care sunt gata să-i sacrifice pentru propria lor lăcomie și dorința irezistibilă de a face rău Rusiei. . Țara noastră nu și-a propus niciodată obiectivul de a distruge Ucraina ca stat. Cu toate acestea, nu intenționăm să tolerăm o dictatură mizantropică anti-rusă sponsorizată de SUA și NATO în apropierea granițelor noastre.

Vă mulțumim pentru atenție.

Preluare de la

DAN  DANCIU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?