SCUIPAT PESTE OCEAN

JKIOGFH

Judecătoarea Mădălina Elena Dârdeci, de la Tribunalul Bucureşti, reacţionează la interviul "însărcinatului" (sper ca nu cu Borcea) licurici cu afaceri al SUA la Bucureşti, David Muniz

 „Am văzut un pic din interviul acordat de dumneavoastră Televiziunii Române și aștept scuzele dumneavoastră!

De ce?

Pentru că m-ați jignit pe mine, Judecătorul, mi-ați jignit colegii, dar, cel mai grav, ați jignit acest popor!

Care este norma juridică sau uzanța (diplomatică) care vă permite să solicitați desființarea SIIJ?

Vorbiți despre corupția din România?

Eu sunt ferm convinsă că există corupție în România așa cum exista și în SUA, si peste tot în lumea această, doar că, ce să vezi, reprezentantul României în SUA, nu-si permite să vorbească, la un post cu acoperire națională, despre cum trebuie condusa SUA, despre cât de coruptă este sau despre ce instituții americane ar trebui desființate!

Vă întreb domnule Muniz, ați avut curiozitatea să lecturați Hotărârea CSM nr.225/2019?

Ați avut curiozitatea să vă informați, sau să cereți să fiți informat cu privire la modul de recrutare al procurorilor din cadrul SIIJ?

Deci, cum va permiteți să spuneți că SIIJ trebuie desființată, asociind indirect, această secție cu ideea de obstacol în lupta împotriva corupției?

Să mă aștept, cât de curând, având în vedere preocuparea SUA, ca să mi se dea lecții despre cum trebuie sa judec și ce soluții trebuie sa pronunț?

Repet: care este prevederea legală sau uzanța (diplomatică) ce vă permite să dați indicații prețioase României, aka să o guvernați??

45 de ani am fost sub bocancul rusesc! Și am rezistat, Tovarășe Muniz! Numai noi știm cum! Dar am rezistat!

Îmi place sa cred ca bocancul rusesc nu a fost înlocuit de cizma cowboy-ului american!

Aștept scuzele dumneavoastră, pe care le puteți transmite și pe pagina mea de Facebook!

Mulțumesc!

PS: pentru cei care vor sari să mă reclame, dar și pentru cei care vor avea o pornire de autosesizare, le transmit ca acest mesaj a fost scris în baza dreptului meu la liberă exprimare și, nu în ultimul rând, pentru că am jurat pe BIBLIE sa apăr drepturile si libertățile fundamentale ale cetățenilor!”

Jud. Mădălina Elena Dârdeci

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?