SCRISOARE DESCHISA DE LA POPORUL NEPESEDIST

DSJJJHJH

În cele ce urmează voi arăta, pe scurt, că România este deja normală, poate chiar mai normală decât o doriți, după chipul și asemănarea dvs. d-le Iohannis, deci candidatura la Președinție este lipsită de obiect și de sens.

Tinere, precum Alexandra și Luiza, sunt răpite pentru plăcerile unor monștri în cel mai monitorizat areal din țară. Fetițe precum Adriana Fieraru sunt abuzate și apoi ucise cu sânge rece tocmai de cetățeni ai căror state susțin și exportă prin ONG-uri și ambasade normalitatea, așa cum o și înțelegeți dvs., din păcate. Copiii precum Sorina din Baia de Arama sunt înfiați cu japca, prin nerespectarea formalităților legale, și punere în faptă la fel ca în Norvegia - Barnevernet. Traficanții de carne vie se răfuiesc și omoară în plin centrul Capitalei, poate le-ar fi fost mai benefic un schimb de experiență la Cotroceni și ar fi ajuns, de ce nu, președinți. Și dumneavoastră în una din viețile anterioare ați intermediat, profitând de situația materiala și naivitatea unei bunici, pe care ulterior ați și îmbrâncit-o pe scări când a venit să vă ceară socoteală, tranzacționarea câtorva copilași dispăruți fără urmă. Cum s-ar chema asta, o casă-două case, o celulă? Câtă vreme?

România este țara în care se retrocedează orice, oricând și oricui cu forme mai mult sau mai puțin legale. Avem un sat retrocedat cu totul, Nădaș. Avem păduri, rezervații naturale, clădiri ale spitalelor, școli, sedii de instituții de stat, case, terenuri, toate retrocedate.

Sibiul, Timișoara sunt campioane în ale retrocedărilor. Chiar dumneavoastră în una din viețile anterioare ați retrocedat în Sibiu, licee, scoli, grădinițe către FDGR, succesor al organizației naziste Grupul Etnic German. Ba chiar și dvs. personal v-ați retrocedat, prin fals și uz de fals, 2 (doua) case pe care le-ați și pierdut în instanță, cea strada N. Bălcescu nr. 29 și cea din Gh. Magheru 35. Nu mai vorbim de banii de pe chirie. Cum s-ar chema asta, trei case-patru case, o celula? Câtă vreme?

România este țara în care tratamentul unor boli extrem de grave NU este decontat de către stat, bolnavii trebuind să apeleze la mila publică, ONG-uri, SMS-uri etc., în timp ce operații pentru boli închipuite, precum cea de schimbare de sex, sunt plătite din banii noștri, ai tuturor, prin CNAS. Astfel, chiar în aceste zile, doi elevi de liceu din Satu Mare, un el și o ea vor deveni, el respectiv ea. Pe banii noștri.

Romania este țara în care copii mor sau rămân cu sechele majore pe viață în urma unor vaccinuri prea puțin testate făcute la presiunea mafiei big-pharma. Vaccinuri care se vor a deveni obligatorii. Medicii care au îndrăzneala sa spună ceva împotriva, sa recunoască nocivitatea unor vaccinuri, sunt maziliți, amenințați, luați în derâdere. Cunosc îndeaproape asemenea cazuri. Exact la fel se întâmpla și în tarile „ca afara”, ba chiar țara aliatului nostru strategic, SUA, a trecut la un nivel superior, mai bine de 90 de medici cu viziuni diferite de cea oficiala „s-au sinucis” sau au fost împușcați „accidental” tocmai în mijlocul carierei lor. În țări precum Anglia presa a avut curajul sa demaște nocivitatea vaccinului anti-HPV care a distrus mii de vieți, filmul Sacrifical Virgins este edificator cât și alte sute de marturii video ale unor fete sau familii ale acestora. Un alt film, Vaxxed, este făcut in SUA de către Robert de Niro după ce fiul sau a dezvoltat autism în urma unui vaccin. Iar noi să dorim ca aceste otrăvuri să devină obligatorii pentru copii noștri doar pentru a nu fi considerați înapoiați ?!

AVERTISEMENT

Romania este țara care, pe timp de pace, are cea mai mare diaspora, cetățeni ai țării de care vă amintiți doar când vine vorba de a le înlesni accesul la VOT. Doar votul lor va interesează, deoarece, nefiind în țară, aici cu noi, îi puteți manipula mult mai ușor. De ce spun asta? Pentru că nu ați mișcat un deget pentru românii din străinătate aflați în mare dificultate, cărora li s-au smuls copii din sânul familiilor, așa cum nu ați făcut-o, aici, pentru Sorina de la Baia de Aramă. Vă scriu doar câteva nume: Camelia Smicală, familia Nan, familia Bodnariu, Florin Barbu. Acesta din urmă gustă din plin beneficiile progresismului globalist, pe care îl susțineți d-le Iohannis, copii lui fiind „înfiați” de o „familie” de minoritari sexual. Nici nu ați avea cum să vă miște suferința acestor oameni atâta timp cât familia dvs. a înlesnit tranzacționarea copiilor altora și nu aveți proprii copii, să știi cum vine aia să te bucuri sau să te doară pentru ei. Nu puteți empatiza. Nici dulapurile nu pot. Va înțeleg perfect.

Dacă Iliescu a avut o „democrație originala”, dvs. vă puteți lăuda cu prima „democrație a mea”. O democrație în care ați încălcat Constituția mai mult decât toți predecesorii dvs. la un loc. Cu tot cu Ceaușescu. O democrație în care „a trebuit sa moara oameni” pentru a avea un guvern „al meu”. Toate legile care au apărat interesul național au fost amânate, trimise înapoi spre revizuire, doar când nu ați mai avut încotro, promulgate. Așa cum ați făcut și cu inițiativa cetățeneasca a celor peste 3.000.000 (trei milioane) de infatuați și fanatici religioși, după dvs., cărora „li s-a dat cu flit”, așa după cum, tot dvs., ați dat exemplul cel de urmat, prin tergiversarea lui. Bineînțeles că la scurtă vreme, v-ați tras, să se vadă ca puteați și repede, dar nu oricui, un instant-referendum „al meu”, de imagine, deoarece nu avea să producă nici un efect juridic, ci doar cheltuială, deoarece nici o lege nu consfințea corupția.

Îmi cer iertare, că poate v-am întristat, de aceea vă dau un motiv de râs: mă cheamă Nicolae, nume neaoș, romanesc. Știu că vă place. Klaus, s-ar spune în limbile germanice. Pe tata îl cheamă Ion echivalentul lui Iohan(nis) în limbile germanice. Pentru Werner nu am găsit echivalentul romanesc, dar îmi aduce aminte de o răzătoare de la teleshopping, din păcate nu mă pot ridica la nivelul dumneavoastră, pentru a râde de numele cuiva. Îmi amintește prea mult de grădiniță. Distracție plăcută.

Nu va faceți griji în ceea ce privește rezultatul alegerilor, cine trebuie sa iasă, va ieși. S.T.S. știe cum și de ce. Deja vă puteți dori din viața aceasta, noile călătorii pe care le veți face în viața viitoare. De după turul doi. Țara poate trăi și fără dvs..

P.S. Pentru că ar fi ultimul dvs. mandat, nu ar mai avea nici un rost să păstrați aparențele, cum că v-ar păsa de acest popor și această țară, pentru a fi reales, veți face toate nefăcutele. Voi merge neapărat la vot. Și voi vota. Neaoș, românește. Pentru ca altfel mă va mustra conștiința, că nu am făcut tot ce mi-a stat în putință, pentru a vă opri să vă bateți joc de Neamul meu cel Romanesc!

NICOLAE POPESCU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?