SCOATETI FIARA DIN MINTILE VOASTRE!

gdgdfghh

Sunt vaccinurile semnul profetizat al Fiarei?

Sute de milioane de oameni din întreaga lume sunt convinși că vaccinurile C0VID sunt semnul Fiarei, așa cum este prezis în Biblie, ceea ce înseamnă că sfârșitul lumii este aproape.

Injectare    bndhfhjjh

Potrivit unei credințe larg răspândite, faimosul „Marc al fiarei” vestește stăpânirea totală a răului asupra umanității, ceea ce duce la distrugerea finală a lumii noastre. Prin urmare, sute de milioane de oameni buni sunt convinși că ne aflăm în ultimele zile ale planetei pământ, iar umanitatea este condamnată.

Ei consideră că acțiunile de prevenire a tiraniei mondiale sunt inutile, deoarece cred că este destinat să se întâmple.

Deoarece această credință pune sute de milioane de oameni la marginea evenimentelor mondiale, în loc să fiu activ în centrul a ceea ce se întâmplă, am decis să arunc o privire sinceră asupra a ceea ce spune cu adevărat Biblia despre asta. Unul dintre versetele cheie despre Semnului Fiarei este următorul:

„Și toată lumea s-a mirat și a urmat fiarei. … Toți cei care locuiesc pe pământ se vor închina Lui, ale cărui nume nu au fost scrise în Cartea Vieții Mielului înjunghiat de la întemeierea lumii.” (Apocalipsa 13:3,8)

Autorul cărții biblice Apocalipsa spune că „toți cei care locuiesc pe pământ” se închină Fiarei. Este adevărat astăzi? Deloc. Dimpotrivă:

Sute de milioane de oameni refuză răul. Este exact opusul!

În Statele Unite există o mișcare masivă de zeci de milioane de patrioți care se opun noii ordini mondiale sataniste și care luptă pentru protecția lumii noastre. Marea majoritate a populației Braziliei respinge cu înverșunare tirania și chiar și în China are loc o revoltă fără precedent. Europa se trezește și protestează în număr astronomic, în Marea Britanie, Australia și Canada rezistența explodează, iar Rusia poartă un război eficient împotriva globaliștilor occidentali.

În loc ca toți locuitorii de pe pământ să se închine răului, vedem o revoltă fără precedent împotriva răului!

Să continuăm cu ancheta noastră...

„El îi face pe toți, mici și mari, bogați și săraci, liberi și sclavi, să primească un semn la dreapta sau pe frunte…” (Apocalipsa 13:16)

Este adevărat astăzi? Din nou: deloc. În primul rând, nimeni nu este lovit în frunte sau în mână, dar injecția merge în partea superioară a brațului. În plus, injecția nu este un semn vizibil, așa cum spune Apocalipsa.

Îi vezi pe cei vaccinați umblând cu un semn vizibil pe frunte sau pe mână? Nu.

Următorul...

„Dacă se închină cineva Fiarei și chipului ei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea și el însuși din vinul mâniei lui Dumnezeu” (Apocalipsa 14:9).

Se aplică acest lucru milioanelor de copii nevinovați din întreaga lume care nu au habar și - mai rău - nu au de ales? Desigur că nu. A fi forțat să faci un vaccin nu are nimic de-a face cu venerarea unui lider mondial diabolic. Motivul pentru care oamenii o iau drept adevăr  este pentru că sunt mințiți de guvernul criminal și de presa de știri. Sunt victime.

  bdgfhj         Ce este semnul Fiarei?

Deci, ce este acest semn al Fiarei, menționat în cartea biblică a Apocalipsei? În primul rând, Apocalipsa menționează clar că acesta a fost un eveniment care a avut loc în timpul Bisericii secolului I: „Ioan, celor șapte biserici care sunt în Asia... Apocalipsa lui Isus Hristos, pe care I-a dat-o Dumnezeu pentru a le arăta slujitorilor Săi — lucruri care trebuie să aibă loc în curând. (...) Ferice de cel ce citește și de cei ce aud. cuvintele acestei profeții și păzește lucrurile care sunt scrise în ea, căci timpul este aproape”. (Apocalipsa 1:4,1,3)

Apocalipsa a fost scrisă primelor biserici din Asia, pentru a le avertiza cu privire la evenimente care vor „avea loc în scurt timp” pentru că „timpul este aproape”.

Dacă citești Apocalipsa, vezi că este un mesaj de încurajare pentru acele prime Biserici, să se țină în timpul vremurilor grele pe care urmau să le trăiască. În niciun caz autorul nu a sugerat că ceea ce a descris este pentru un viitor extrem de îndepărtat. Dimpotrivă: el a subliniat constant, că acei primi creștini trebuiau să se pregătească pentru ceea ce urma să se întâmple în lumea lor.

Ce s-a întâmplat în primul secol? Împăratul roman Nero a fost numit literalmente Fiara, iar suma literelor ebraice ale numelui său a fost 666. Imperiul Roman era considerat „întreaga lume”, deoarece totul în afara Imperiului Roman a fost ignorat. În înțelegerea lor, Nero a domnit peste „întregul pământ”.

Nero s-a considerat a fi Dumnezeu și a cerut să fie adorat ca atare. El și-a ridicat o statuie și numai oamenii care făceau un sacrificiu și apoi puneau niște cenușă pe frunte sau pe mână, puteau intra în piețe.

Semnul Fiarei a fost un act de închinare lui Nero. Nu are nimic de-a face cu vaccinurile din secolul XXI.

Ideea că Apocalipsa vorbește despre evenimente la două mii de ani după ce autorul a spus că acele evenimente vor avea loc în timpul vieții primilor creștini, este rezultatul ignoranței istoriei.

Este de asemenea, rezultatul abuzului asupra Bibliei. Dacă Scriptura spune cu adevărat despre sfârșitul lumii și despre cum – în timpul secolului trecut – acest subiect a fost răsucit de elite, pentru a deschide calea pentru agenda lor de dominare a lumii.

Concluzia este că nu suntem chemați să stăm pe loc și să lăsăm răul să-și ia drumul.

hdnfhfj

Trebuie să expulzăm forțele întunericului și să aducem vindecare omenirii. Dacă ești cu adevărat flămând de adevăr și vrei să vezi ce spune de fapt Scriptura despre sfârșitul lumii - spre deosebire de ceea ce Rothschild a spus Bisericii să creadă - te invit să citești raportul extrem de revelator de mai jos.

CE NU ȚI-A SPUS NIMENI DESPRE ÎNTOARCEA LUI HRISTOS

Apreciați acest articol care vă deschide ochii? Atunci, vă rog permiteți-mi să fac mai multe din aceste mesaje perspicace care distrug fortărețele înșelăciunii și dau putere oamenilor să se ridice împotriva răului. Susține-ne munca aici. Mulțumesc foarte mult!

DAVID  SORENSEN

preluare, traducere, redactare,

GIGI  PETROVAN

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <