SCANDAL CU HAU-HOW LA IASI, PENTRU SCAUNUL DE WC AL MAENAJERULUI ORASULUI, BETRICA DÂMB

mfjgjhhh

Bre, da și ti rââââzi...!

Războiul de „care pe care” dus de Rusia țarului Putin contra jeluitorului Jeluinski în Ucraina, a intrat zilele astea în derizoriu la Iași, unde lumea locală asistă la un uragan izbucnit în țoiul de rachiu: la „războul” nostru dintre Menajerul Iașului – Betrică . Dâmb – pus cu mâna sa cange de însuși Haraselu Chirica , Bulibașa numită a Iașiului și un alt trepăduș, limbric portocaliu, care a primit la împărțirea ciolanului un p(r)ost de consilier județean din partea partidului de viermi intestinali, PMP (în veci). fie-i scuipat numele).

Oameni buni, Naș Florea, țață Didina, meseni, menajerul Betrică Dâmb, cică l-ar fi bătut pe un pițifelnic cu funcție babană de consilier în gașca de pușcăriabili ai județului Iași, pe unul Dan-Iulică Ștefan , care cică ar fi fost desemnat. după ușuirea i njinerului mecanic de atelaje agricole, cu doctorat în domeniul brăzdarului teleghidat prin sateliți din Raionul Dubăsari, recte Betrică Dâmb , să-i ia lui foncția de fost șef al Filiialei Iași a PMP , cu ordin venit expres de la însuși se-curistul. șef  Cristian Diaconescu .

Chichirezul este însă că acum, când se crede „pe val”, lupii de la PSD Iași conduceți măiastru spre dezastru de Șoricel Preotu și Marius O.sta.ficiuc? (pe plan local, mun'cipal), au pus ochii sticloși pe scaunul de WC al lui dom Betrică Dâmb . Prin urmare, PSD a făcut frate cu Dracu de Diaconescu și l-au invitat și pe la Talpa Iadului, dându-i probabil un cazan separat cu smoală pe care scrie „piscină și saună”... Pe scurt, PSD -iștii ieșeni. vor să pună gabja pe vasul de WC pe care stă menajerul Betrică și să-i schimbe colacul cu unul roșu aprins, verificat în ani lungi de jaf și corupție.

Așa că au pus la cale o lovitură de Palat la Roznovanu, dar o cu mantă (de biliard), ca până la urmă să intre bila neagră în sacul din mijlocul mesei.

În primul rând, au adunat material didactic și pedagogic, anume că l-au pozat pe dom Betrică dormind pe el însuși în diferite ședințe făcute aiurea și degeaba, unde luau cu toții cuvântul și nimeni nu spunea nimic. Azi o poză, mâine două, iar acum au material că pot deschide o Expoziție la o bienală la Palatul Braunstein . Chirica este oricum pe ducă și are multă treabă să lase testamentele urmașilor, să încheie acte de donații muierilor și copchiilor din viața lui de șuț berbant, așa că nu prea îl mai interesează ce face menajerul pus de el în funcție după cumătrul Harabagiu .

PSD – ca să nu bată iarăși la ochi, să nu umble cu ei vineți, au gândit să-l împingă la înaintare pe un prost care a ajuns momentan consilier județean la CJ din partea PMP . Cum este recunoscută „adversitatea” dintre PSD și PMP din vremea lui Băsescu, când Ponta îi lingea țurloi de la UE, s-au gândit că nimeni – dar nimenea – nu va putea bănui moșmanda. Se pare că funcția ar fi vizată de cel mai destoinic dintre pesedeii ieșeni ai momentului, adică de producel lui Nichita – Marius O.sta.ficiuc? – pus cu mâna tremurândă de efort de însuși Gheorghe Sulă Tare (acu moale) Nichita , pe post de Direftor Comercial Adjunct la DRDP Iași, ca să vămuiască vămile Moldovei de țigări transnistrene care erau vândute apoi în piețele administrate de primărie și preschimbate în bani peșin (cash, pe înțelesul tineretului bovin de azi).

Ei bine, O.sta.ficiuc? ar putea avea deja suficiente calități menajeriale , pen'că provine din Menajeria de lupi ai PSD .

Deci: se ia o bucată de bou portocaliu, se vopsește în „simplu cetățean” din „acea” societate civilă și este pus să facă o anonimă pe care o semnează „un cetățean din societatea civilă”Ștefan Iulian-Dan . Anonimul semnatar prezenta Primăriei Iași dovada că menajerul Betrică Dâmb doarme la ședințele importante unde se dezbate devalizarea totală a Iașului și se fac variante desenate ale Autostrăzii Fata Morgana A8 , așa că „societatea civilă” care poartă chiloți portocalii murdari de maro societăți uscate, face jocul societății uscate. civile cu chiloți roșii cu pete galbene de la urină și poluție repetată, ca să-l ușuiască rapid pe menajerul Betrică .

Zis și făcătură: se trimite un email anonim semnat de civilul Ștefănescu Iulian-Dan jdghfjhgjjpe adresa de e-mail cabinetprimar@primariaiasi.ro , prin care se anunță organizarea unui miting de proporții minuscule, a unui grupuscul apreciat între 100 și două sute de băieți vocali, selecționați pe sprânceană de la TSD (că PMP nu are nici tineret, nici viitor), care vor striga exact precum corul Madrigal „Jos Menajerul Betrică Dâmb!” , iar acesta, rușinat, se lasă convins să lase scaunul din buda primăriei altuia mult mai puternic și mai forțos... Și asta doar la „presiunea străzii”, la presiunea maselor de cetățeni cu spirit civic ai Iașului!

Bă jegurilor! Bă viermilor! Bă scatofagilor! Oricum nu veți muri în păturile voastre de acasă, ci poate în cele de la Căminul de nefamiliști ale Universității Populare de Viață din str. Dr. Vicol 10.

MIHAIL MOLDOVEANU

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?